ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر میپل پیکن گزینه ای ایده آل برای پذیرایی

اگر می خواهید دسرهای جدید با دستورهای متفاوت را تجربه کنید در این بخش یا طرز تهیه دسر میپل پیکن همراه ما باشید. این دسر محبوب طعم عالی دارد.

طرز تهیه دسر میپل پیکن گزینه ای ایده آل برای پذیرایی

برای اینکه انواع از دسرهای خوشمزه و محبوب را تهیه کنید، در این بخش همراه ما باشید. در این قسمت با طرز تهیه دسر میپل پیکن آشنا خواهید شد. یک دسر معطر و خوشمزه که برای پذیرایی‌ های شما مناسب است.

رسپی دسر میپل پیکن

دسر میپل پیکن مخصوص:

این دسر خامه‌ای با ترکیب عطر بیسکویت یک ترکیب فوق العاده و بی‌ نظیر بوده و می‌ توانید با عطر قهوه و نسکافه آن را خوشمزه‌ تر کنید. شما در ادامه با طرز تهیه دسر سارای و دسر لیمویی آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • بیسکوئیت ساقه طلایی: 500 گرم
  • پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: 500 گرم
  • کره: 240‌ گرم
  • شکر قهوه ای: 100 گرم
  • آب سرد: 1 پیمانه
  • گردو خرد شده: 2 پیمانه
  • میپل: 2 پیمانه
  • خامه قنادی: 600 گرم

طرز تهیه دسر میپل پیکن

این دسر خوشمزه و عالی یک دستور ساده داشته و در چند گام می‌ توانید یک دسر جدید برای خود داشته باشید. در ابتدا باید یک قالب کمربندی به اندازه 26 انتخاب کنید تا دسر را درون آن سرو کنید.

کف قالب کمربندی را چرب کرده یا با استفاده از یک سلفون بپوشانید. سلفون را تا لبه قالب کشیده تا در زمان خارج کردن دسر به راحتی بتوانید از کناره‌ های سلفون یا پلاستیک دسر را بردارید. بیسکویت‌ ها را پودر کرده و به همراه مقداری کره ذوب شده با یکدیگر ترکیب کنید. کره را باید در دمای محیط قرار داده و بعد با بیسکویت‌ ها ترکیب نمایید.

دستور تهیه دسر میپل پیکن

مخلوط بیسکویت و کره ذوب شده را در کف قالب ریخته و با استفاده از گوشتکوب به خوبی آن را کف قالب فشرده کرده و تمام سطح قالب را بپوشانید. در ادامه باید مواد خود را تهیه کنید. درون یک ظرفی مقداری پودر ژلاتین و آب سرد را با دیگر ترکیب کرد و با قاشق هم زده تا باز شود.

مواد ژلاتین را روی حرارت کتری بنماری کرده و بعد از باز شدن مقداری پنیر خامه‌ ای و ماسکارپونه را با آن اضافه کرد و مجدد با ژلاتین هم زده تا باز شود.
حالا مواد را درون ظرفی ریخته و با همزن برقی مواد را به خوبی هم زده تا مواد شما حجیم شود.

در ادامه به مواد خود مقدار شکر قهوه‌ای اضافه کنید. همچنین می‌ توانید در این بخش میپل مسروپ را به مواد اضافه کرد و مجدد با همزن ترکیب کنید. در این مرحله از طرز تهیه میپل پیکن مایع پنیری و میانی خود را روی کراست بیسکویت‌ ها ریخته فقط توجه داشته باشد.

قالب را به همراه بیسکویت‌ های پوره شده درون یخچال قرار داده و بعد از اینکه بسته شد، از یخچال خارج کرده و مایع میانی آن را اضافه کنید. مواد خامه‌ای را به خوبی روی سطح کراست ‌ها پهن کرده و صاف کنید. قالب خود را درون یخچال قرار داده تا دسر شما بسته شود.

طرز تهیه دسر میپل پیکن

در ادامه باید مواد رویه کراست و دسر خود را تهیه کنید. درون ظرف مقداری خامه صبحانه را به همراه شکلات تلخ باز کرده ابتدا شکلات روی حرارت کتری باز کرده و بعد به خامه اضافه کنید.

پودر ژلاتین و آب سرد را نیز به همین شیوه بنماری کرده و به مواد خود اضافه نمایید. بعد از اینکه مواد میانی پنیری درون یخچال بسته شد، از یخچال خارج کرده و مواد شکلاتی رویه را بعد از اینکه از دما افتاد روی سطح خامه‌ای پهن کنید.

حالا می‌ توانید با مقداری پودر کاکائو روی سطح دسر را تزیین نمایید. پودر کاکائو را روی سطح دسر الک کرده و به خوبی تمام سطح آن را بپوشانید. در ادامه با مقدار پودر پستی پودر نارگیل و بیسکویت‌ های مختلف روی سطح را تزیین نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان