ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش مراکشی با رسپی ویژه

شما علاقه مندان به آشپزی های متنوع خانگی در این بخش می توانید با طرز تهیه آش مراکشی محبوب آشنا شوید. این آش را گوشت ترکیب خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه آش مراکشی با رسپی ویژه

یکی از انواع آش های محلی با رسپی مخصوص آش مراکشی بوده که شما علاقه مندان می‌ توانید در ادامه این قسمت با طرز تهیه آش مراکشی آشنا شوید. در ادامه این قسمت مراحل گام به گام را مطالعه می‌ کنید.

طرز تهیه آش مراکشی

روش پخت آش مراکشی:

این آش دارای حبوبات مختلفی بوده و با یک ادویه مخصوص تهیه می‌ شود. یک آش بین المللی که مخصوص مراکش بوده و می‌ توانید با رسپی آن آشنا شوید. طرز تهیه آش چوربا و آش غلغل با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • نخود: 1 و نیم پیمانه
  • گوشت گوسفندی: 200 گرم
  • عدس: 1 پیمانه
  • برنج: 1 چهارم‌ پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت: 2 لیوان
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • رشته ورمیشل: 2 پیمانه
  • گشنیز: 1 دسته
  • فلفل، نمک، زنجبیل: به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش مراکشی گام به گام:

برای آماده کردن این آش ابتدا باید حبوبات خود را از شب قبل خیس کرده و بشورید. چند مرتبه آب حبوبات را عوض کرده تا نفخ آنها گرفته شود. در ادامه نخود را آبکشی کرده و درون قابلمه ریخته و با آن مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا نخود‌ها پخته شود.

مواد آش مراکشی

در این بخش باید برنج و عدس را نیز به همراه یکدیگر درون قابلمه ریخته و زمان دهید تا برنج و عدس درون مواد پخته شده و باز شود. درون ظرفی مقداری روغن ریخته پیازهای خلالی شده را درون آن تفت دهید تا پیازها سبک شود. حالا به آن مقداری ادویه فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

گوشت‌ های نگینی شده را به مواد پیاز خود افزوده تفت داده تا رنگ پیازها عوض شده سرخ شود. در این قسمت مقدار گوجه فرنگی خرد شده رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید. مقداری دارچین، زنجبیل، نمک به مواد خود اضافه کرده تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

رسپی آش مراکشی

در قسمت بعدی روی مواد خود مقداری آب ریخته روی حرارت بگذارید تا گوشت‌ ها به خوبی پخته شود. می‌ توانید در این قسمت مواد خود را به حبوبات اضافه کرده و زمان دهید تا با حبوبات پخته شوند. اینکه گوشت پخت دیرتری دارد، بهتر است تا گوشت‌ ها را به صورت جداگانه بپزید و بعد از نرم شدن به مواد حبوباتی خود اضافه کنید.

بعد از پخت گوشت‌ ها باید گوشت خود را ریش ریش کرده و مواد گوشت خود را به قابلمه اضافه کنید. در ادامه باید گشنیزهای خرد شده خود را به مواد آش افزوده و زمان دهید تا درون مواد باز شود. رشته ورمیشل را نیز در این بخش اضافه کرده و 10 دقیقه زمان داده و بعد سرو کنید. طرز تهیه آش مراکشی به همین سادگی بوده و شما می توانید یک آش خوشمزه را با همین دستور ساده داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان