ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چیکن کوردن بلو غذایی متفاوت و لذیذ

طرز تهیه چیکن کوردن بلو با یک دستور آسان را در این بخش بخوانید. این غذای یک رولت مرغ با پنیر گودا و ژامبون می باشد. این چیکن ویزه با رسپی فوق العاده را حتما تهیه کنید.

طرز تهیه چیکن کوردن بلو غذایی متفاوت و لذیذ

تهیه انواع غذا بر پایه چیکن یک کار جذاب و به روز است. در این قسمت طرز تهیه چیکن کوردن بلو با یک دستور مهم را مطالعه می کنید. این نوع چیکن رسپی ساده ای دارد.

مراحل تهیه چیکن کوردن بلو طرز تهیه چیکن کوردن بلو:

این چیکن مخصوص و ساده برای پذیرایی های شما یک ایده جالب و جذاب بوده که می توانید با دستور تهیه آن در این بخش آشنا شوید. طرز تهیه چیکن کاری و چیکن چیلی  با دستورهای محبوب و خاص را در لینک بررسی نمایید.

مواد اولیه:

  • فیله مرغ: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غداخوری
  • پودر سوخاری: 1 دوم پیمانه
  • فلفل سیاه، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  • پنیر چدار: به مقدار لازم
  • ژامبون: 4 ورقه
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • پنیر گودا: 6 ورقه

طرز تهیه چیکن کوردن بلو:

آماده سازی این غذا بسیار ساده بوده برای آماده کردن این غذا ابتدا باید مرغ را فیله کرده و استخوان‌ های آن را بگیرید. می‌ توانید از سینه مرغ فیله شده استفاده کنید. سینه مرغ را کمی بزرگتر انتخاب کرده و روی یک سطح مناسب آن را با استفاده از گوشتکوب کمی باز کنید.

با ادویه فلفل، زردچوبه، نمک مزه‌ دار کنید. به آن مقداری زعفران دم کرده بزنید و خوب سینه‌ های مرغ را ماساژ دهید. در ادامه درون ظرفی سینه‌ های مرغ را ریخته و پیازهای خلالی شده را روی آن بریزید. مرغ‌ ها را درون یخچال قرار داده تا مرینیت شود. در قسمت بعدی باید مرغ‌ های مزه‌ دار شده را از درون یخچال خارج کرده و مرغ‌ ها را روی یک سطحی قرار دهید.

چیکن کوردن بلو

با استفاده از گوشتکوب آن را کمی باز کرده و یک لایه از پنیر گودال را روی آن قرار دهید. در مرحله دیگر یک ورقه ژامبون بگذارید. مرغ را رول کرده و به خوبی آن را فیکس کنید. در ادامه با استفاده از خلال دندان مرغ را بسته تا به خوبی فیکس شود.

حالا باید مرغ‌ های خود را سوخاری کنی. در این مرحله باید مرغ‌ ها را درون مخلوط زرده تخم مرغ با غلطانید. در گام بعدی مرغ‌ های آغشته به تخم مرغ را درون ظرف پودر سوخاری غلطانده و دو مرتبه این کار را انجام دهید تا به خوبی مرغ آغشته به پودر سوخاری شود.

حالا در قسمت بعدی باید سینی فر را کمی چرب کرده و رول‌ های مرغ را درون آن بچینید. حالا باید خلال‌ های دندان را خارج کرده و سینی فر را درون فر دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت مرغ می‌ توان آن را درون فر خارج کرده و در کنار انواع سس‌ های دلخواه آن را سرو کنید. سس کچاپ مایونز و سس سیر می‌ تواند برای سرو این رول ویژه باشد. این چیکن ویژه با ترکیب پنیر فوق العاده است و شما می توانید از ادویه های دلخواه برای مزه دار کردن مرغ خود نیز استفاده کنید.

اگر می خواهید مرغ شما کمی برشته باشد، از پودر سوخاری بیشتری استفاده نمایید. شما می توانید برای آب دار شدن این مرغ ها نیز پودر سوخاری را حذف کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان