سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذاها محسوب می شود که معمولا با سبزیجات مختلفی تهیه می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با دستور پخت سوپی آشنا که در آن پنیر هم استفاده می شود. با طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار همراه ما باشید.
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار
سوپ یکی از پیش غذاهای بسیار محبوب است که با انواع سبزیجات مختلف آماده می شود. حتی می توان برای تهیه سوپ از پنیر استفاده کرد. اگر شما هم معمولا سوپ جو یا سوپ شیر درست می کنید و حالا می خواهید یک سوپ متفاوت را برای عزیزان خود تهیه کنید می توانید سوپ بروکلی و پنیر را آماده کنید که طعم بسیار دلچسبی دارد.

طرز تهیه این سوپ خیلی راحت بوده و با کمترین مواد غذایی و در مدت کوتاهی درست می شود. در ادامه طرز تهیه سوپ بروکلی آموزش داده می شود.
مواد لازم
برای تهیه سوپ بروکلی و پنیر به مواد زیر نیاز است:
- بروکلی تازه: 5 فنجان
- پیاز خرد شده: یک سوم فنجان
- فنجان و کرفس خرد شده: هر کدام یک سوم فنجان
- سیر خرد شده: 2- 3 حبه
- پنیر چدار رنده شده: دو فنجان
- آب گوشت یا آب مرغ: 4 فنجان
- نمک و فلفل

طرز تهیه
برای تهیه سوپ بروکلی ابتدا گل های بروکلی را از ساقه جدا و درون ظرفی حاوی آب و کمی سرکه قرار دهید تا ضد عفونی شده و آلودگی های آن خارج گردد. بعد از ده دقیقه آبکشی کنید. بعد ساقه های بروکلی و هویج و سیب زمینی شسته شده را خرد کنید.
در ادامه پیاز را خرد کنید و به همراه کره و روغن کمی تفت دهید. سپس بروکلی، سیب زمینی و هویج را اضافه و کمی فلفل و نمک اضافه کنید. 5 دقیقه ای اجازه دهید مواد با حرارت ملایم کمی نرم شوند. در ادامه سیر خرد شده را اضافه و کمی تفت دهید.
بعد آب گوشت و شیر را به مواد اضافه و صبر کنید به جوش آید. در ادامه حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید مواد حدود 2-3 ساعت بپزد تا سبزیجات کاملا نرم شوند. ( می توانید بروکلی، پیاز، کرفس، هویج، آب گوشت و سیر را بدون تفت دادن در آرام پز قرار دهید).
در صورتی که می خواهید سوپ بروکلی و پنیر شما پوره شود درب ظرف را برداشته و به کمک مخلوط کن دستی سوپ را پوره کنید یا آن را با مخلوط کن پوره سازید. در نهایت پنیر چدار و کمی نمک و فلفل به سوپ اضافه و مواد را هم بزنید. سپس درب ظرف را بسته و اجازه دهید مواد نیم ساعت تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود روی حرارت زیاد بپزند.
اگر طعم خردل را هم دوست دارید می توانید در پایان به سوپ خود کمی پودر خردل اضافه کنید. قابل ذکر است می توانید از کلم بروکلی منجمد هم برای تهیه این سوپ استفاده کنید ولی به زمان پخت مواد اضافه می شود. در پایان سوپ بروکلی و پنیر چدار را در ظرف مخصوص سرو بریزید. نوش جان

نکته:
باید دانست سوپ بروکلی و پنیر به اندازه کافی غلیظ است ولی اگر سوپ شما رقیق شد می توانید کمی دوغاب آرد که یک بخش آرد و یک بخش آب است را استفاده کنید. آرد و آب را جداگانه در ظرفی هم زده و بعد از پخته شدن سوپ در دقایق پایانی اضافه کنید و مدام مواد را هم بزنید.