ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش پنیرک مقوی و خوشمزه

اگر به دنبال یک رسپی سنتی و جدید از آش های محلی هستید در این بخش با طرز تهیه آش پنیرک خوشمزه و مرغوب همراه ما باشید. این آش طعم جدید و جذابی دارد.

طرز تهیه آش پنیرک مقوی و خوشمزه

آش توله یا آش پنیرک یکی از آش‌ های مخصوص و محلی خوزستان بوده که طعم جذاب و خوشمزه‌ ای دارد. شما در این قسمت با رسپی و طرز تهیه آش پنیرک خوزستانی آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه آش پنیرک

طرز تهیه آش پنیرک:

این آش بسیار خوشمزه و جذاب است و یک آش محلی و مخصوص در خطه خوزستان می‌ باشد که با روغن محلی تهیه می‌ شود. شما با طرز تهیه آش گوجه سبز و آش آذربایجانی با دستورهای جذاب در لینک آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • سبزی مخصوص: 1 کیلوگرم
    پیاز: 2 عدد
    برنج: 2 پیمانه
    سیر: 1 بوته
    آب: 6 لیوان
    رب انار: 1 سوم پیمانه
    نمک: 2 قاشق غذاخوری
    فلفل: 1 قاشق چای خوری
    زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

طرز پخت آش:

برای آماده کردن این نوشیدنی نیاز به سبزی مخصوص توله دارید. این سبزی مخصوص خوزستان بوده و برای این آش استفاده می‌ شود. سبزی های توله و پنیرک را به خوبی پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب آن کشیده شد، ساطوری کنید.

رسپی آش پنیرک

در قسمت بعدی باید سبزی‌ ها را درون قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا بجوشد. بعد از اینکه آب به جوش آمد، به آن مقداری برنج شسته شده و خیس شده را اضافه نمایید. مقدار نمک به مواد افزوده و زمان دهید تا برنج درون آب باز شده و لعاب‌ دار شود. در قسمت بعدی باید مواد پیاز و سیر آش را تهیه کنید.

تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن محلی یا حیوانی به آن اضافه کرده و پیازهای خلالی شده را به آن اضافه نمایید. پیازها را تفت داده تا سرخ شود. در قسمت بعدی سیرهای رنده شده را نیز اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر بلند شود. ادویه فلفل، زردچوبه و نمک را نیز اضافه کنید. حالا مقداری رب انار را به مواد اضافه کرده و تفت داده تا رب درون مواد باز شود.

مواد پیاز تفت خورده شده را نیاز به درون قابلمه اضافه کرده و زمان داده تا درون آش جا افتاده شده و مزه بدهد. بعد از اینکه آش شما جا افتاده شد، درون ظرف سرو کرده و می‌ت وانید روی آن را با مقداری از مواد پیاز داغ باقی مانده تزیین کنید.

مواد آش پنیرک

این آش یک آش محلی مخصوص بوده و می‌ توانید در کنار ماست دوغ و انواع مواد دلخواه نوش جان کنید. طرز تهیه آش پنیرک به همین سادگی است و شما می‌ توانید یک آش خوشمزه و مخصوص داشته باشید.

شما می توانید از مقداری رب نارنج نیز در این آش استفاده نمایید. بهتر است رب را در 20 دقیقه پایانی پخت به آش افزوده تا مواد جا افتاده تر شود. شما می توانید مقداری از مواد رب را کنار گذاشته و روی آش بریزید. مقداری کشک نیز می توانید روی سطح آش ریخته و با آن سرو کنید. این آش خوشمزه و مخصوص با یک سبزی مخصوص خوزستانی تهیه می شود. می توانید مقداری نعنا داغ نیز برای سطح آش استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان