ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش کازرونی؛ طعمی اصیل از جنوب ایران

اگر علاقه مند به دستورهای متنوع آشپزی هستید در این بخش با طرز تهیه آش کازرونی خوشمزه همراه ما باشید. این آش طعم جذاب و خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه آش کازرونی؛ طعمی اصیل از جنوب ایران

اگر علاقه مند به آش‌ های محلی و سنتی هستید، در این بخش می‌ توانید با طرز تهیه آش کازرونی مخصوص آشنا شوید. این آش رسپی ساده داشته و طعم متنوعی دارد.

طرز تهیه آش کازرونی

آش کازرونی، غذای سنتی خوشمزه با عطر سبزی‌های معطر

این آش مخصوص در منطقه کازرون استان فارس سرو می‌ شود و یکی از انواع آش‌ های محلی این منطقه می‌ باشد. شما می توانید با طرز تهیه و پخت آش آذربایجانی با رسپی های مخصوص دیگر نیز آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • برنج نیم دانه: 2 لیوان
  • لوبیا قرمز: 400 گرم
  • گوشت گوسفندی: 600 گرم
  • عدس: 300 گرم
  • سیر: 3 حبه
  • پیاز: 3 عدد
  • شوید: 200 گرم
  • ادویه آش: 2 قاشق غذاخوری
  • ترخون خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه آش: به مقدار لازم
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به مقدار لازم
  • پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • گرد لیمو عمانی: 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه آش کازرونی

مرحله اول از آماده کردن این آش خیس کردن حبوبات می‌ باشد. حبوبات را پاک کرده و از شب قبل خیس کنید و آب آن را چند مرتبه عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود.

نحوه پخت آش کازرونی

برنج را هم پاک کرده و خیس کنید. حالا نوبت به پخت گوشت و حبوبات می‌ رسد. یک عدد پیاز را نگینی برش زده درون تابه تفت دهید و بعد از سبک شدن گوشت‌ های خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مقداری سیر رنده شده نیز اضافه کرده و به آن ترخون خشک، فلفل، زردچوبه بزنید.

درون قابلمه به همراه مقداری آب ریخته و زمان دهید تا حبوبات پخته شود. بعد از پخت حبوبات آنها را آبکش کرده و نوبت به پخت برنج می‌ رسد. شوید خرد شده و برنج نیم دانه را با یکدیگر ترکیب کرده و روی حرارت به همراه مقداری آب بگذارید تا برنج باز شود و بپزد.

حبوبات پخته شده خودرو درون میکسر ریخته و به خوبی له کنید. در ادامه گوشت‌ های پخته شده را نیز ریش ریش کرده و به همراه حبوبات به مواد درون قابلمه برنج خود اضافه کرده و خوب هم بزنید.

در ادامه برای مزه‌دار شدن آش خود مقدار پیاز خلالی را درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید. به آن سبزیجات معطر خود مانند: سبزیجات خشک ترخون را اضافه کرده و تفت دهید.

مواد آش کازرونی

حالا پیاز داغ تهیه شده را می‌ توانید درون آش اضافه کرده و هم بزنید تا درون آش مزه بدهد. بعد از جا افتاده شدن می‌ توانید آش را از روی حرارت برداشته و درون ظرف سرو کنید. روی ظرف آش را می‌ توانید با مقداری پیاز داغ و نعنا داغ و ترخون خشک تزیین کرده و نوش جان کنید.

این نوع آش مخصوص در منطقه فارس محبوبیت زیادی داشته و در فصل های مختلفی از سال تهیه می شود. شما می‌ توانید این آش را با دستورهای دیگری نیز تهیه کرده اما رسپی که در این بخش قرار داده‌ ایم، یکی از آسان‌ ترین دستورهای پخت می‌ باشد.

این آ مخصوص و محبوب با دستورهای ساده ای تهیه می شود.  این نوع آش های محلی دستورهای ساده ای داشته و برای پذیرایی در مهمانی ها نیز گزینه مناسبی می باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان