ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش گندم شیر ساده و مقوی

طرز تهیه آش گندم شیر به روش کرمانی را در این بخش آموزش می بینید. این آش محبوب طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه آش گندم شیر ساده و مقوی

آش یک غذای محبوب و خوشمزه بوده که شما می‌ توانید دستورهای متنوعی برای آماده کردن آن داشته باشید. شما در این قسمت با طرز تهیه آش گندم شیر که یک آش متنوع و خوشمزه است، آشنا می‌ شوید.

دستور آش گندم شیر

طرز تهیه آش گندم شیر:

این آش یک نوع پیش غذای محبوب کرمانی بوده که دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد. شما در ادامه مراحل آماده کردن این آش را آموزش می‌ بینید. شما می توانید با طرز آش شنگ و آش پنیرک با دستورهای دیگر نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • گوشت با استخوان: 500 گرم
  • کشک سابیده: به مقدار لازم
  • گندم شیر: 100 گرم
  • نخود: 70 گرم
  • نعناع داغ: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: به مقدار لازم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • شیر: 1 لیتر

طرز پخت:

ابتدا باید گندم را آسیاب کنید تا به شکل بلغور درآید. مواد را الک کرده تا آرد گندم از آن جدا شود. شیر را درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. بعد از اینکه شیر جوشید، آرد گندم الک شده را به شیر در حال جوشیدن اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید تا آرد درون مواد باز شود.

مواد آش گندم شیر

زیره سیاه، زعفران دم کرده، فلفل قرمز، سیاه دانه، زردچوبه، نمک را درون قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد شما کمی بپزد. حالا به مواد زمان داده تا شیر به خوبی به خورد مواد برود. نیم ساعت به مواد زمان داده تا بلغورها دم کشیده و بعد آن را از روی حرارت بردارید. بلغورها را درون یک توری ریخته و به خوبی آن را صاف کنید.

نخود‌ها را باید از شب قدر بشورید و خیس کنید. چند مرتبه آب آن را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود. گوشت خرد شده را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. زمان دهید تا گوشت‌ ها کمی آب پز شود.

کمی روغن درون تابه ریخته و پیازها را درون آن سرخ کنید. مقداری فلفل، نمک و زردچوبه اضافه نمایید. نخود و مواد پیازها را باید در آن قابلمه ریخته و اجازه دهید تا گوشت کمی پخته شود.

طرز تهیه آش گندم شیر

گندم شیر را درون مقدار آب خیس کنید. گندم را مجدد در آن قابلمه بریزید. کشک سابیده شده را به آن اضافه کنید. 15 دقیقه به مواد زمان داده تا مواد شما نیم پز شود. رشته آشی را به مواد خود اضافه کرده تا به همراه مواد باز شده و بپزد. مقداری نعنا داغ پیاز داغ و سیرداغ تهیه کرده و به مواد خود اضافه کنید.

آش شما آماده بوده و می‌ توانید درون ظرف سرو کرده حالا باید مقداری آش کشک و مواد پیاز داغ نعناداغ را روی آن ریخته تا به آش مزه بدهد. این آش مخصوص کرمانی طعم فوق العاد ه‌ای داشته و مزه عالی دارد.

شما می‌ توانید با آماده کردن این آش مخصوص و خوشمزه آشنا شوید. این آش مقوی در ایران محبوبیت زیادی دارد و یکی از انواع آش های محلی ایرانی است. شما با همین دستور می توانید این آش را به راحتی کرده و نوش جان کنید.  این آش برای تقویت بدن نیز مناسب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان