سوپ ها یکی از محبوب ترین پیش غذاها بوده که در انواع مختلفی تهیه می شود. به همین منظور در ادامه با طرز تهیه سوپ کشک با یک دستور ساده و خانگی آشنا خواهید شد.
طرز تهیه سوپ کشک:
این سوپ یک سوپ فوق العاده و خوشمزه بوده که می توانید به عنوان پیش غذا در نظر بگیرید. طرز تهیه سوپ فلفل کبابی و سوپ تاکو با دستورهای دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:
- جو پرک: 1 پیمانه
- پیاز: 2 عدد
- سینه مرغ: 1 عدو
- سیر: 4 حبه
- هویج: 3 عدد
- نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
- گشنیز و جعفری خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
- کشک: 1 پیمانه
- قارچ: 4 عدد
طرز تهیه:
درست کردن این سوپ مقوی و خوشمزه ابتدا باید جوی پرک را بشورید. جوی پرک شسته شده را آبکشی کرده و درون قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید. یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری پیاز خرد شده، فلفل، زردچوبه و کمی نمک درون قابلمه اضافه کرده و زمان دهید تا به خوبی پخته شود.
در این مدت تا جوی پرک نرم شده و مرغ پخته شود، هویج ها و سبزی ها را خرد کنید. هویج را به صورت نگینی و مکعبی خرد کرد و به مواد درون قابلمه اضافه نمایید. در صورت دلخواه می توانید از ابتدای پخت هویج را اضافه کنید.
سبزی جعفری و مقداری گشنیز را پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد، ساطوری کرده و سبزی ها را به مواد درون قابلمه خود اضافه کنید. کمی زمان داده تا مواد روی حرارت جا داده شود و سبزیجات بپزد. بعد از اینکه سبزیجات پخت و سوپ شما جا افتاده شد، نوبت به اضافه کردن سیرداغ و نعنا داغ می رسد.

یک عدد پیاز بزرگ را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابه بریزید. با روغن مقداری تفت دهید تا سرخ شود. حالا کمی فلفل، نمک و زردچوبه اضافه کنید. در این مرحله باید توجه داشته باشید که فلفل و زردچوبه را به اندازه بزنید و اگر در مرحله اول پخت سوپ اضافه کردید، در این بخش می توانید فلفل و زردچوبه را حذف کنید و یا در سطح دلخواه می توانید تنها در این مرحله ادویه را اضافه نمایید.
سیر را هم رنده کرده و به مواد پیاز داغ خود اضافه کنید تا عطر سیر آزاد شود. در چند ثانیه آخر نعنا خشک را اضافه کرده و کمی تفت دهید و سریع از روی حرارت بردارید.
سینه مرغ پخته شده و نرم شده را از درون قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید. مجدد به درون قابلمه اضافه کرده و در این مرحله پیاز داغ و سیرداغ خود را نیز با آن اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری به آن بدهد. مقداری از پیاز داغ را می توانید برای تزیین روی سوپ بردارید.

4 عدد قارچ را شسته به صورت حلقه ای برش بزنید و درون تابه ای تفت داده و بعد به درون سوپ خود اضافه کنید. در مرحله نهایی نیز مقداری کشک را به همراه کمی آب به سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه کنید و تند هم بزنید.
حدود یک ربع به سوپ زمان داده تا کشک درون آن باز شده و جا افتاده شود. در نهایت می توانید سوپ را از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید. طرز تهیه سوپ کشک به همین سادگی است و شما می توانید یک سوپ مقوی و سالم داشته باشید.
در صورت دلخواه می توانید از کشک مایع استفاده کنید. اگر کشک خشک در خانه دارید، می توانید کشک را بسابید و بعد به درون سوپ خود اضافه نمایید. برای تزیین کردن روی سوپ می توانید از مقداری جعفری خرد شده و یا چند برگ جعفری استفاده نمایید. این سوپ را در کنار نان داغ نوش جان کرده و در کنار عزیزان طعم این سوپ را بچشید.