ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ کشک خوشمزه و مقوی به روش سنتی

اگر دنبال پیش غذاهای جدید با دستورهای جدید هستید در این بخش یا طرز تهیه سوپ کشک خانگی همراه ما باشید. این سوپ طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه سوپ کشک خوشمزه و مقوی به روش سنتی

سوپ‌ ها یکی از محبوب‌ ترین پیش غذاها بوده که در انواع مختلفی تهیه می‌ شود. به همین منظور در ادامه با طرز تهیه سوپ کشک با یک دستور ساده و خانگی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سوپ کشک:

این سوپ یک سوپ فوق العاده و خوشمزه بوده که می‌ توانید به عنوان پیش غذا در نظر بگیرید. طرز تهیه سوپ فلفل کبابی و سوپ تاکو با دستورهای دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد سوپ کشک

مواد اولیه:

  • جو پرک: 1 پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • سینه مرغ: 1 عدو
  • سیر: 4 حبه
  • هویج: 3 عدد
  • نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • گشنیز و جعفری خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
  • کشک: 1 پیمانه
  • قارچ: 4 عدد

طرز تهیه:

درست کردن این سوپ مقوی و خوشمزه ابتدا باید جوی پرک را بشورید. جوی پرک شسته شده را آبکشی کرده و درون قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید. یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری پیاز خرد شده، فلفل، زردچوبه و کمی نمک درون قابلمه اضافه کرده و زمان دهید تا به خوبی پخته شود.

در این مدت تا جوی پرک نرم شده و مرغ پخته شود، هویج‌ ها و سبزی‌ ها را خرد کنید. هویج را به صورت نگینی و مکعبی خرد کرد و به مواد درون قابلمه اضافه نمایید. در صورت دلخواه می‌ توانید از ابتدای پخت هویج را اضافه کنید.

سبزی جعفری و مقداری گشنیز را پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد، ساطوری کرده و سبزی‌ ها را به مواد درون قابلمه خود اضافه کنید. کمی زمان داده تا مواد روی حرارت جا داده شود و سبزیجات بپزد. بعد از اینکه سبزیجات پخت و سوپ شما جا افتاده شد، نوبت به اضافه کردن سیرداغ و نعنا داغ می‌ رسد.

رسپی سوپ کشک

یک عدد پیاز بزرگ را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابه بریزید. با روغن مقداری تفت دهید تا سرخ شود. حالا کمی فلفل، نمک و زردچوبه اضافه کنید. در این مرحله باید توجه داشته باشید که فلفل و زردچوبه را به اندازه بزنید و اگر در مرحله اول پخت سوپ اضافه کردید، در این بخش می‌ توانید فلفل و زردچوبه را حذف کنید و یا در سطح دلخواه می‌ توانید تنها در این مرحله ادویه را اضافه نمایید.

سیر را هم رنده کرده و به مواد پیاز داغ خود اضافه کنید تا عطر سیر آزاد شود. در چند ثانیه آخر نعنا خشک را اضافه کرده و کمی تفت دهید و سریع از روی حرارت بردارید.

سینه مرغ پخته شده و نرم شده را از درون قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید. مجدد به درون قابلمه اضافه کرده و در این مرحله پیاز داغ و سیرداغ خود را نیز با آن اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری به آن بدهد. مقداری از پیاز داغ را می‌ توانید برای تزیین روی سوپ بردارید.

طرز تهیه سوپ کشک

4 عدد قارچ را شسته به صورت حلقه‌ ای برش بزنید و درون تابه‌ ای تفت داده و بعد به درون سوپ خود اضافه کنید. در مرحله نهایی نیز مقداری کشک را به همراه کمی آب به سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه کنید و تند هم بزنید.

حدود یک ربع به سوپ زمان داده تا کشک  درون آن باز شده و جا افتاده شود. در نهایت می‌ توانید سوپ را از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید. طرز تهیه سوپ کشک به همین سادگی است و شما می‌ توانید یک سوپ مقوی و سالم داشته باشید.

در صورت دلخواه می‌ توانید از کشک مایع استفاده کنید. اگر کشک خشک در خانه دارید، می‌ توانید کشک را بسابید و بعد به درون سوپ خود اضافه نمایید. برای تزیین کردن روی سوپ می‌ توانید از مقداری جعفری خرد شده و یا چند برگ جعفری استفاده نمایید. این سوپ را در کنار نان داغ نوش جان کرده و در کنار عزیزان طعم این سوپ را بچشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان