سیروپ ها نوعی طعم دهنده برای انواع نوشیدنی بوده که در طعم های متنوع تهیه می شود. شما در ادامه با طرز تهیه سیروپ وانیل با یک رسپی ساده همراه ما هستید. این سیروپ طعم فوق العاده ای داشته و برای مزه دادن به انواع نوشیدنی مناسب است.
طرز تهیه سیروپ وانیل با روش خانگی:
این عصاره و طعم دهنده غلیظ را می توانید در نوشیدنی ها و انواع شیک ها هم استفاده کنید. طرز تهیه سیروپ نعناع و سیروپ قهوه با چند روش ساده دیگر را می توانید در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:
- پودر شکر: 1 و دو سوم پیمانه
- وانیل: 1 قاشق چای خوری سرپر
- آب: 1 و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
درون ظرفی مقداری پودر شکر و آب را مخلوط کرده و مرتب هم بزنید. مواد را درون ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا ذرات شکر درون آب حل شود. بعد از اینکه مواد جوش آمد و شروع به کف کردن کرد، مقداری وانیل را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن بلند شود.
بعد از 3 دقیقه ظرف را روی بحار کتری قرار داده تا به آرامی سیروپ تهیه شود. قرار دادن سیروپ روی حرارت مستقیم باعث شده تا سیروپ خیلی سریع تبخیر شده و بعد شکرک بزند.

بعد از اینکه محلول شما روی حرارت غیر مستقیم به آرامی به غلظت مناسب رسید، می توانید آن را از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن درون شیشه مناسب نگهداری کنید. این سیروپ باید درون یخچال نگهداری شده تا شکرک نزند. شما می توانید از اسانس وانیل برای عطر و طعم بهتر سیروپ استفاده کنید.
این طعم دهنده خوشمزه و عالی عطر فوق العادهای داشته که شما می توانید در کنار انواع نوشیدنی های مخصوص خود از آنها استفاده کنید. یک نوشیدنی فوق العاده که طعم و عطر بسیار عالی دارد. شما می توانید از این نوشیدنی برای معطر کردن انواع دمنوش ها به انواع قهوه استفاده کنید.
در کافی شاپ ها از این عصاره و اسانس برای شیرین کردن شیرها، شیر موزها، میلک شیک های وانیلی استفاده می شود. در رسپی هایی که بستنی وانیلی دارند، شما می توانید به جای بستنی وانیلی از این اسانس ها استفاده کنید.

نکات مهم تهیه سیروپ:
سیروپ ها را درون ظرفی تهیه کنیدکه رنگ آن را تغییر ندهد. ظرف های چودنی یا شیرداغ کن ها برای این کار مناسب می باشد. شما برای نگداری طولانی این سیروپ می توانید از شیشه های استریل شده و مناسب استفاده کنید.
از این عصاره می توانید برای شیرین کردن چای ها و قهوه ها استفاده نمایید. افزودن اسانس های وانیل عطر این سیروپ را دو چندان کرده و در این صورت از مقداری کم سیروپ می توانید، استفاده کنید.