ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش گل آقا خوش طعم با رسپی سنتی

اگر دنبال دستورهای ساده و خانگی برای آماده کردن انواع آش محلی هستید در این بخش با طرز تهیه آش گل آقا محلی همراه ما باشید.

طرز تهیه آش گل آقا خوش طعم با رسپی سنتی

در نقاط مختلف ایران آش‌ های محلی رسپی‌ های متنوعی دارد. برای شما علاقه مندان در این قسمت طرز تهیه آش گل آقا را آموزش می‌ بینید. این آش هم یکی از انواع آش‌ های محلی است.

طرز تهیه آش گل آقا محلی:

اگر می‌ خواهید یک رسپی مخصوص از آش‌ های محلی را آموزش ببینید، در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه آش پلو و اش خلوک با دستورهای دیگر را می توانید در لینک مطالعه کنید.

مواد لازم آش گل آقا

مواد اولیه:

  • لپه پخته: 1 لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • برنج: نصف پیمانه
  • کشمش: 1 استکان
  • گل اقا خرد شده: 2 پیمانه
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به‌ مقدار لازم
  • آب سماق: 1 لیوان

طرز تهیه:

برای آماده کردن این آش ابتدا باید قابلمه‌ای را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن اضافه کنید. یک عدد پیاز را به صورت نگینی برش زده و به درون مواد قابلمه اضافه کرده و تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک و شیشه‌ ای شد، باید به آن مقداری ادویه زردچوبه اضافه کرده تا رنگ پیازها طلایی شود.

لپه‌ ها را باید از شب قبل شسته و روی آن آب بریزید تا درون آب باقی بماند. چند مرتبه آب لپه ها را عوض کرده و آن را آبکشی کنید. لپه‌ های آبکشی شده را درون مقداری روغن تفت داده و بعد از اینکه بوی خامی آن از بین رفت، روی آن را با مقداری آب جوش پر کرده و روی حرارت بگذارید تا لپه های شما پخته شود.

 

دستور پخت آش گل آقا

لپه‌ های پخته شده را مجدد آبکشی کرده و به مواد پیاز و ادویه اضافه کرده و تفت داده تا عطر بهتری بگیرد. در این مرحله می‌ توانید مقداری فلفل و در صورت دلخواه ادویه‌ های آشی را به مواد اضافه کنید. روی لپه‌ ها را مجدد با آب پوشانده و گل آقا را اضافه کرده و کمی زمان دهید تا مواد روی حرارت بجوشد.

بعد از پخت گل آقا می‌ توانید مقداری نمک به آش اضافه کرده و کشمش‌ های دانه شده را درون آش اضافه کنید. مجدد درب قابلمه را قرار داده تا کشمش‌ ها درون مواد کمی بپزد.

برای اینکه آش طعم ترش بگیرد، مقداری سماق را درون ظرف ریخته و کمی آب روی آن بریزید. حالا مواد را از صافی رد کرده و عصاره آن را درون آش بریزید. به اندازه یک قاشق غذاخوری مقداری ماست ترش یا چکیده اضافه کرده تا طعم بهتری به اش بدهد. می‌ توانید از مقداری کشک هم استفاده کنید.

طرز تهیه آش گل آقا

طرز تهیه آش گل آقا به همین سادگی است. در این مرحله باید مواد را روی حرارت گذاشته تا به خوبی جا افتاده شود. بعد از یک ربع تا 20 دقیقه آش شما آماده بوده و می‌ توانید درون ظرف مورد نظر سرو کنید. روی آش را می‌ توانید با مواد دلخواه تزیین کنید.

این آش بسیار خوشمزه بوده و یکی از محلی است که طعم فوق‌ العاده‌ای دارد. شما می‌ توانید انواع آش‌ های محلی را در ارگ و آموزش ببینید. این اش های محلس طعم بسیار خوشمزه و عالی دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان