ماهان شبکه ایرانیان

راهنمای دم کردن چای ایرانی با رسیدن به بهترین کیفیت

برای دم کردن چای ایرانی با اصول و تکنیک لازم‌ باید نکات مهم دم کشیدن چای را بدانید. ‌در ادامه به این اصول اشاره می شود.

راهنمای دم کردن چای ایرانی با رسیدن به بهترین کیفیت

چای ایرانی یکی از محبوب‌ ترین انواع چای و معطرترین نوع چای می‌ باشد. اما نحوه دم کردن این چای در عطر و بوی آن تاثیر زیادی دارد. در ادامه با نحوه دم کردن چای ایرانی بیشتر آشنا می‌ شوید.

دم کردن چای ایرانی با روش ساده:

چای ایرانی برای اینکه عطر بوی بهتری آزاد کند، باید به روش درست و اصولی دم بکشد. بنابراین شما باید نکات لازم و کافی در این زمینه را بدانید. اولین نکته در آماده کردن یک چای ایرانی با رنگ مجلسی و طعم و عطر فوق العاده استفاده از آب مناسب می‌ باشد.

تهیه چای ایرانی مجلسی

آب‌ های شهری که دارای کلر و میزانی گچ می‌ باشد، می‌ تواند رنگ چای را تغییر دهد. در ادامه با نکات جامع و کامل دیگری در این مورد آشنا می‌ شوید. شما می توانید از این اصول برای تهیه انواع چای و دمنوش استافده کنید.

آب مناسب:

نکته اول داشتن آب مناسب است. آب مناسب باید آب تصفیه یا آب چشمه باشد. شما می‌ توانید از آب معدنی هم برای تهیه چای ایرانی استفاده کنید. این نوع آب‌ ها بدون املاح بوده و به رنگ بهتر چای و شفاف‌ تر شدن آن کمک می‌ کند.

زمان مناسب:

مقدار زمانی که برای دم کردن چای اختصاص می‌ دهید، مهم است. در برخی موارد بیش از حد ماندن چای روی حرارت کتری موجب شده تا رنگ چای سیاه و بدرنگ شود. مدت زمان کافی برای دم کشیدن چای‌های ایرانی 15 تا 20 دقیقه است.

دم کردن چای ایرانی

مقدار چای مورد استفاده:

مقدار چایی که در قوری می‌ ریزید و می‌ خواهید دم کنید، بسیار مهم بوده اگر مقدار چای کم یا زیاد شود رنگ چای نیز به دلخواه نبوده و تیره می شود. با توجه به اینکه چای‌ های ایرانی رنگ کمتری دارند، باید برای یک چای خوش رنگ مجلسی 2 الی 3 قاشق چای‌ خوری پر استفاده کنید.

شستن چای خشک:

برای اینکه گرد و خاک و غبار چای از بین رود و یک چای شفاف و رقیق داشته باشید، باید چای خشک را درون صافی ریخته و با آب سرد آن را بشورید. در این صورت چای شما به راحتی رنگ داده و چای تیره یا کدر نمی‌ شود.

مراحل دم کشیدن چای ایرانی

انتخاب قوری مناسب:

نوع قوری هم می‌ تواند در دم کشیدن چای تاثیر داشته باشد. قوری‌ های چینی و یاقوری‌ های شیشه‌ای برای رنگ دهی بهتر چای مناسب بوده قوری‌ های استیل ممکن است رنگ چای را تیره و کدر کند.

حرارت لازم برای دم کشیدن چای باید حرارت غیر مستقیم کتری یا حرارت غیر مستقیم سماور باشد. آب تصفیه را که درون کتری یا سماور می‌ ریزید، زمان داده تا به خوبی بجوشد.

بعد از قل زدن باید چند دقیقه زمان داره تا به خوبی روی حرارت قل بزنید و بعد زیر آن را کم کنید. بعد از چند دقیقه که املاح ته نشین شد، آب جوشیده را روی قوری ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا به مدت 20 دقیقه دم بکشد. این تکنیک های ساده به دم کشیدن بهتر چای کمک می کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان