قهوه کوبانو یک نوع نوشیدنی قوی و شیرین می باشد که از طعم ویژه ای برخوردار است و در کشور کوبا علاوه بر تنباکو، قهوه جزو محبوب ترین و لوکس ترین محصولات این کشور می باشد که کوبانو یک نوع قهوه است که در این کشور تهیه و مصرف می شود و دارای طعم خاص و منحصر به فردی است. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه قهوه کوبانو دارید بهتر است تا پایان مطلب، طرز تهیه قهوه کوبانو همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه قهوه کوبانو
این قهوه بسیار شیرین و قوی می باشد و با فنجان های کوچک سرو می شود و در تهیه این نوشیدنی پرطرفدار از شکر قهوه ای استفاده می شود که معمولاً به شکل خمیر می باشد و بر روی قهوه کوبانو ریخته می شود تا در فشار قهوه ساز حل شود. قهوه کوبانو یک نوشیدنی سنتی و محبوب در کوبا می باشد و در کافه ها و رستوران های کوبایی سرو می شود. در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم
- قهوه رست شده تیره
- شکر قهوه ای
- آب
- قهوه ساز اسپرسو
دستور تهیه
ابتدا شکر قهوه ای را در کوبایی کوچک گذاشته و با آب ترکیب کنید تا خمیر قهوه ای ضخیمی ایجاد شود که نسبت شکر به آب تقریبا یک به یک می باشد.
حالا به روش اسپرسو، قهوه را در قهوه ساز بریزید که به منظور انجام اینکار می توانید دو دوز اسپرسو تهیه نمایید، که قهوه باید غنی و تیره باشد سپس، شکر قهوه ای را داخل فنجان قهوه کوبانو بریزید.
در مرحله بعدی اسپرسو را روی شکر قهوه ای در فنجان ریخته تا شکر در اسپرسو کاملاً حل شود، و بر روی قهوه لایه ای از کرم قهوه ای ایجاد شود.
حالا قهوه کوبانو را ترکیب کرده تا شکر کاملاً حل شود و لایه کرمی رنگ در کمتر از یک دقیقه در بالای قهوه دیده شود سپس، قهوه شما آماده است. نوش جان.
نکات تکمیلی
1. دقت داشته باشید که قهوه کوبانو به مهارت و دقت نیاز دارد تا لایه های کرمی رنگ روی آن تشکیل شوند.
2. امکان دارد نسبت شکر به آب را تطابق دهید تا به طعم دلخواه تان برسید.

شما دوستان عزیز در صورت تمایل با کلیک بر روی طرز تهیه قهوه یمنی و طرز تهیه قهوه تایلندی می توانید با دستور تهیه این نوشیدنی های پرطرفدار آشنا شوید و همچنین، می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید.