ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش هالاو با طعمی اصیل از دل فرهنگ ایرانی

طرز تهیه آش هالاو که یک نوع آش محلی و سنتی است را در این بخش اموزش می بینید. این آش طعم بی نظیری دارد.

طرز تهیه آش هالاو با طعمی اصیل از دل فرهنگ ایرانی

یکی از انواع آش‌ های محلی و سنتی خوشمزه که مخصوص نواحی کردستان و سنندج است، آش هالاو می‌ باشد. شما در ادامه با طرز تهیه آش هالاو با یک رسپی ساده و آسان آشنا خواهید شد. این آش طعم و مزه بسیار خوشمزه‌ای دارد.

طرز تهیه آش هالاو سنندجی:

برای داشتن این آش خانگی و خوشمزه نیاز به یک سری مواد داریم. در ادامه مواد لازم برای آماده کردن این آش را در اختیار شما قرار می‌ دهیم. شما می توانید با طرز تهیه آش خلوک و آش گل اقا با دستورهای خوشمزه دیگر هم اشنا شوید.

طرز تهیه آش هالاو

مواد اولیه:

  • نخود لوبیا: 120 گرم
  • سبزی معطر: 350 گرم
  • گوشت قرمز: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • بلغور: 2 قاشق غذاخوری
  • بادمجان: 2 عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: 4 عدد
  • نعناع داغ: برای تزیین
  • غوره: به مقدار لازم

طرز تهیه:

نخود و لوبیاها را به نسبت مساوی پیمانه کرده و آنها را پاک کنید. نخود لوبیاها را شسته و درون ظرفی خیس کرده و ظرف را کنار گذاشته تا به مدت یک شبانه روز خیس بخورد. در این بین آب حبوبات را چند مرتبه عوض کرده تا نفخ آنها گرفته شود.

رسپی آش هالاو

برنج نیم دانه را پاک کرده و به همراه مقداری بلغور درون ظرفی ریخته و روی آن کمی آب بریزید. شما می‌ توانید از برنج نیم دانه یا بلغور استفاده کنید. در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته تا برنج و بلغور کمی حرارت ببیند و نرم شود. یک عدد پیاز بزرگ را پاک کرده و به صورت نگینی برش بزنید. درون تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازهای نگینی شده را درون آن به خوبی تفت داده تا کمی سبک و طلایی شود.

گوشت‌ های خرد شده را به مواد درون تابه و پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید مقداری نمک، فلفل، زردچوبه نیز به گوشت‌ ها اضافه کرده و هم بزنید تا عطر ادویه‌ ها بلند شود. حبوبات خیس خورده را نیز به گوشت‌ ها اضافه کرده و کمی سر تفت بدهید. روی قابلمه گوشت‌ ها مقداری آب جوشیده ریخته و درب قابلمه را قرار دهید تا به آرامی حبوبات و گوشت پخته و نرم شود.

مواد آش هالاو

برای پخت بهتر می‌ توانید حبوبات و مواد گوشت را به قابلمه بلغور و برنج‌ های نیم دانه هم اضافه کنید. سبزیجات معطر خود را به صورت ساطوری برش زده و به مواد قابلمه اضافه نمایید. در ادامه بادمجان‌ ها را پوست کنده به صورت ورقه برش بزنید و سرخ کنید.

سیب زمینی‌ ها را نیز پوست کرده و به صورت نگینی برش بزنید. سیب زمینی‌ ها را نیز درون قابلمه و اجازه دهید تا مواد به خوبی پخته شود. غوره‌ ها را درون کمی روغن تفت داده و بعد به مواد اضافه نمایید. می‌ توانید از آب غوره هم استفاده کنید.

حالا مواد را روی حرارت قرار داده درب قابلمه را قرار دهید تا آش به خوبی جا افتاده شود. در مرحله نهایی نیز می‌ توانید مقداری نعنا داغ روی آش ریخته و آش را سرو کنید. این آش محلی برای فصل زمستان و فصل های سرما مناسب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان