ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خرما بریز؛ میان وعده ای سالم و انرژی زا با طعم سنتی

اگر علاقه مند به دستورهای متنوع دسرها و میان وعده های سالم هستید در این بخش با طرز تهیه خرما بریز کرمانی همراه ما باشیدو این خرما طعم خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه خرما بریز؛ میان وعده ای سالم و انرژی زا با طعم سنتی

اگر از علاقه مندان به میان وعده‌ های سالم و مقوی هستید، در این قسمت با طرز تهیه خرما بریز آشنا شوید. این خرما با روش کرمانی تهیه شده و طعم فوق العاده‌ای دارد. در ادامه نحوه تهیه این خرما را آموزش می‌ بینید.

طرز تهیه خرما بریز به روش کرمانی:

این خرما مخصوص و محبوب برای پذیرایی و مجالس بسیار مناسب است. همچنین می‌ توانید این خرما را به عنوان یک میان وعده بسیار سالم و مقوی تهیه کرده و نوش جان کنید. طرز تهیه حلوای خرما با یک دستور ساده را در لینک آموزش ببینید.

مراحل تهیه خرما بریز

مواد اولیه:

  • خرما: 1 پیمانه
  • پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • آرد گندم: 1 پیمانه
  • روغن مایع: 1 سوم پیمانه
  • رازیانه: 1 دوم قاشق چای خوری
  • پودر هل: 1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
  • گلاب: 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

خرمای مرغوب و نرم را که تهیه کرده‌ اید، به خوبی شسته و آبکشی کنید. بعد از اینکه آب اضافی خرماها کشیده شد، هسته خرما را خارج کرده و خرمای بدون دانه را کنار بگذارید. درون مقداری روغن یا کره گیاهی خرماهای خود را تفت داده تا کمی تغییر رنگ دهد و نرم‌ تر شود.

همه ادویه‌ هایی که در قسمت اول اشاره شد، به مواد اضافه کنید. پودر دارچین، پودر هل، پودر رازیانه را به مواد افزوده و خوب تفت دهید. در این قسمت می‌ توانید با استفاده از قاشق کمی خرماها را له کرده تا باز شود.

روش پخت خرما بریز

گلاب را هم باید در این قسمت به مواد خود اضافه کرده تا عطر بهتری بگیرد. شما می‌ توانید در صورت دلخواه از مقداری اسانس وانیل هم استفاده کنید. برای اینکه عطر حلوای شما بهتر شود از گلاب مرغوب و معطر استفاده نمایید.

در همان زمان که خرماها را سرخ می‌ کنید، از مقداری آرد گندم سبوس‌ دار استفاده نمایید. در این مرحله باید آرد گندم را درون تابه ای دیگر خوب تفت داده تا بوی خامی آردها گرفته شود.

بعد از اینکه آرد به خوبی طلایی شد و بوی خامی آن از بین رفت، آن را چند مرتبه الک کرده تا بافت بهتری بگیرد. حالا آرد و مواد خرما را درون ظرفی با یکدیگر ترکیب کرده و خوب مواد راه له کنید. در این مرحله می‌ توانید از گوشکوب برای له کردن و میکس شدن مواد خود استفاده کنید.

طرز تهیه خرما بریز

در این مرحله از طرز تهیه خود خرما بریز می‌ توانید از مغزیجات متنوع و دلخواه مانند: گردوی خرد شده، بادام خرد شده و پسته و نارگیل هم استفاده کنید. این دسر و میان وعده بسیار خوشمزه است و مقوی می‌ باشد.

حلوای مورد نظر را در کف ظرفی که از قبل چرب کرده‌ اید، ریخته و به خوبی درون ظرف پهن کنید. حالا به صورت لوزی خرما را برش زده و روی آن را با مقداری پودر پسته پودر نارگیل تزیین کنید.

این حلوا باید برای مدتی درون یخچال باقی بماند تا به خوبی بسته شود. این خرمای خوشمزه و مقوی برای کودکان یک تغذیه سالم بوده که کالری بسیار بالایی دارد. شما می توانید از کره و یا روغن های سالم استفاده کرده که خواص این خرما را بیشتر می کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان