ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ آووکادو خوشمزه، مقوی و متفاوت

اگر علاقه مند به رسپی های جدید انواع سوپ هستید، در این بخش با طرز تهیه سوپ آووکادو محبوب همراه ما باشید. این سوپ طعم و رسپی عالی دارد.

طرز تهیه سوپ آووکادو خوشمزه، مقوی و متفاوت

اگر می‌ خواهید انواع سوپ‌ های خانگی با رسپی‌ های جذاب و متنوع را داشته باشید، در این قسمت با طرز تهیه سوپ آووکادو سبزیجات همراه ما باشید.

مواد سوپ آووکادو

روش پخت سوپ آووکادو:

این سوپ محبوب که طعم و مزه فوق العاده‌ ای داشته و می‌ تواند گزینه مناسبی برای وعده‌ های غذایی شما باشد. یک سوپ سالم است در ادامه نحوه تهیه و مراحل آماده‌ سازی این سوپ را مطالعه خواهید کرد. شما می توانید با طرز تهیه سوپ آب تره و سوپ سیب آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • آووکادو: 1 عدد
  • ذرت کنسروی: 50 گرم
  • آب لیموترش: 2 قاشق سوپ خوری
  • سیر: 1 حبه
  • روغن: 1 قاشق سوپ خوری
  • تره: 1 عدد
  • شیر: دو سوم پیمانه
  • گوجه: 2 عدد
  • آب مرغ: 2 پیمانه
  • فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ آووکادو:

ابتدا آووکادو را پوست کنده و با چاقو به دو نیم برش بزنید. هسته آوکادو را خارج کرده و به تکه‌ های ریز برش بزنید. با استفاده از چنگال گوشت نرم آووکادو را خارج کرده و آن را با پشت چنگال خرد کنید.

مراحل تهیه سوپ آووکادو

در ادامه به آن مقداری آب لیموی تازه اضافه کرده و زمان دهید تا کمی مواد مزه‌ دار شود. قابلمه بزرگی را انتخاب کرده و مقداری روغن درون آن ریخت و روی حرارت بگذارید. در ادامه سیر گوجه فرنگی تره فرنگی و مواد سبزیجاتی خود را خرد کرده و کنار بگذارید.

مواد سیر تره فرنگی، گوجه فرنگی به همراه مقدار ادویه درون روغن ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید. بعد از اینکه دو تا 3 دقیقه مواد شما تفت خورد، نیمی از مواد آووکادو خرد شده را درون مخلوط کن ریخته و به خوبی آن را پوره کنید. مواد پوره شده را به قابلمه افزوده و با حرارت داده تا نرم شود.

به مواد سبزیجات له شده خود مقداری آب مرغ افزوده و کمی شیر به آن اضافه کنید. مواد درون قابلمه را روی حرارت گذاشته و به مدت 3 تا 4 دقیقه به آن زمان دهید. حالا سوپ شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ آووکادو

برای تزیین روی سوپ نیز می‌ توانید از مقداری تره فرنگی استفاده کنید. این سوپ محبوب را می‌ توانید با مقداری آب لیموی تازه مزه‌ دار کرده و نوش جان کنید. بهتر است از فلفل قرمز درون این سوپ استفاده نمایید.

نکات مهم پخت:

در پخت این سوپ باید توجه داشته باشید که سوپ باید غلظت مناسب را داشته باشد. غلظت این سوپ به اندازه یک فرنی بوده و بعد از اینکه سوپ به این غلظت رسید، می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید. این سوپ یک پیش غذای مناسب و عالی برای وعده‌ های غذایی شما بوده و می‌ توانید در مجالس خود نیز به عنوان پیش غذا آن را سرو کنید.

این سوپ ویژه طعم و عطر فوق العاده داشته و روی آن را می توانید با مقداری آووکادو خرد شده نیز تزیین کنید. این سوپ محبوب خانگی طعم خوشمزه ای داشته و با مقداری اب لیموی تازه مزه دار خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان