ماهی سالمون نروژی به عنوان یک غذای محبوب و خاص است که با روش های مختلفی می توانید آن را طبخ کنید. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه ماهی سالمون نروژی همراه ما باشید.

طرز تهیه ماهی سالمون نروژی با طعم بی نظیری
روش های مختلفی به منظور تهیه این غذای محبوب و پرطرفدار وجود دارد که به راحتی می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید. در ادامه چند روش طرز تهیه ماهی سالمون نروژی را به شما عزیزان آموزش می دهیم که یکی از روی های طبخ سوخاری اسپایسی با سس تار تار می باشد.
مواد لازم
- فیله ماهی سالمون نروژی : دو عدد
- پودر اسپایسی : دو قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
- پودر زیره : نصف قاشق چایخوری
- پودر زعفران : نصف قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
- نمک : نصف قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون
- سس تار تار
نحوه تهیه
ابتدا فیله ماهی را با آب شسته و با کمک کاغذ آشپزخانه خشک نمایید سپس، داخل کاسه تمام ادویه ها را با هم ترکیب کنید.
حالا روغن زیتون را به فیله های ماهی مالیده و بعد مخلوط ادویه ها به شکل یکنواخت روی ماهی بپاشید و به آرامی ماساژ دهید.
حالا فیله ماهی را به تکه های کوچک تقسیم کرده و ماهی را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد.
در مرحله پایانی سس تار تار را داخل ظرف کوچکی گرم نمایید و پس از پخت ماهی آن را از فر خارج کرده و روی سس تار تار بریزید و ماهی را با سس تارتار ترکیب کرده و نوش جان کنید.

نحوه تهیه ماهی سالمون نروژی با سس خامه ای و دارچین
این ماهی جزو غذاهای خوشمزه و محبوب است که از طعمی منحصر به فرد برخوردار است و دستور تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است.
مواد لازم
- ماهی سالمون نروژی : چهار تکه به طول ده تا دوزاده سانتی متر
- خامه تازه : نصف فنجان
- دارچین خرد شده : یک قاشق غذاخوری
- زعفران : نصف قاشق چایخوری
- پودر دارچین : نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
- نمک : نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
- آبلیمو
دستور تهیه
ابتدا ماهی را با آب و مقداری آبلیمو شسته و با دستمال خشک نمایید سپس داخل بشقاب زعفران، پودر دارچین، فلفل سیاه و نمک ترکیب کنید و ماهی را داخل ترکیب مزه دار کنید.
حالا روغن زیتون را داخل تابه گرم کرده، ریخته و ماهی را داخل آن سرخ کرده و هر دو طرف آن را طلایی و برشته کنید سپس ماهی سرخ شده را روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
در مرحله پایانی خامه، دارچین خرد شده و پودر دارچین را داخل کاسه با هم ترکیب کنید و ماهی را روی بشقاب سرو گذاشته و سس خامه و دارچین را به صورت یکنواخت روی آن ها بریزید سپس ماهی را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد نوش جان کنید.
شما دوستان با کلیک بر روی ماهی کفشک و ماهی مرکب می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید و به راحتی تهیه و نوش جان کنید.