ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دوغ نعنایی خانگی؛ ساده، سالم و خوش طعم

یکی از نوشیدنی ها پرطرفدار در دل گرمای تابستان دوغ نعنایی می باشد که به عنوان بک نوشیدنی سنتی محسوب می شود. در این مقاله طرز تهیه دوغ نعنایی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه دوغ نعنایی خانگی؛ ساده، سالم و خوش طعم

دوغ نعنایی یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار و محبوب است که علاوه بر رفع عطش برای سلامتی فواید زیادی دارد و با رعایت یک سری ترفندها می‌توانید یک دوغ نعنایی خوشمزه تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز به دنبال دستور تهیه این نوشیدنی هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه دوغ نعنایی همراه ما باشید.

آموزش تهیه دوغ نعنایی

آموزش طرز تهیه دوغ نعنایی خوش طعم

نوشیدنی ها فصل تابستان دارای انواع مختلفی هستند که دوغ نعنایی جزو پرطرفدارترین آن ها است که به دلیل وجود نعنا و خواص ضد نفخ، ضد اسپاسم و آرام بخش دارد و مانند دوغ گازدار  و آب دوغ خیار با یک سری مواد ساده و در مدت زمان کمی می توانید این نوشیدنی را تهیه کنید، در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • ماست : دو پیمانه
  • آب : دو تا سه پیمانه
  • نعنای تازه : یک چهارم پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • یخ : چند تکه یخ اختیاری
  • گلاب : یک قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان لازم

دستور تهیه

در نحوه تهیه دوغ نعنای خوش طعم  ابتدا برگ های نعنا را خشک کرده و به صورت ریز خرد نمایید همچنین، می توانید داخل غذاساز ریخته با مقدار کمی آب پوره نمایید و در صورتی که از نعنا خشک استفاده می کنید در مقداری آب  ولرم خیس کنید تا عطر آن آزاد شود.

حالا داخل کاسه بزرگ یا پارچ، ماست ریخته و بعد کم کم آب را بیفزایید و با کمک همزن دستی یا برقی، ماست و آب را به خوبی ترکیب کنید که غلظت دوغ بسته به میزان آب دارد.

حالا به ترکیب بالا نعنای خرد شده یا پوره شده را بیفزایید و به میزان دلخواه نمک بیفرایید و می توانید گلاب نیز اضافه کنید و هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.

در مرحله پایانی اگر تمایل به وجود تکه های ریز نعنا داخل دوغ ندارید می توانید از صافی رد کنید که اختیاری می باشد سپس، دوغ آماده شده را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و به منظور سرو سریع می توانید چند تکه بخ نیز بیفزایید همچنین، به منظور تزیین آن چند برگ نعنای تازه یا یک قاچ لیمو در لبه لیوان قرار دهید. نوش جان.

نحوه تهیه دوغ نعنایی

نکات تکمیلی

1. به منظور کیفیت بهتر دوغ بهتر است از ماست پرچرب و تازه  استفاده کنید تا دوغ غلظت مناسبی داشته باشد.

2. نعنای تازه نسبت به نعنا خشک عطر و طعم قوی تری دارد . از این رو، بهتر است از نعنای تازه استفاده کنید.

3. غلظت دوغ بسته به میزان آب اضافی دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان