ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چای عسل خوش طعم و آرام بخش در خانه

چای لیمو و عسل یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است که می‌تواند به پاکسازی بدن کمک کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. در این مقاله طرز تهیه چای عسل خوش طعم را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه چای عسل خوش طعم و آرام بخش در خانه

چای از آن دسته نوشیدنی های محبوب و پرطرفدار است که از مهم ترین فواید این نوشیدنی می‌توان به در گلودرد، تسکین سرفه، بهبود هضم غذا و حتی کمک به کاهش وزن اشاره کرد. البته فواید چای لیمو و عسل تنها به این موارد محدود نمی‌شود. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این نوشیدنی خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه چای عسل همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه چای خوش طعم عسل

چای و عسل هر دو مواد طبیعی و مؤثر برای تقویت سلامتی هستند که از زمان های گذشته توسط مردم مختلف استفاده می‌شده‌اند. چای با خواص ضد اکسیدانی و آرامبخشی که دارد، و عسل با ویژگی‌های ضد میکروبی و آنتی باکتریالی خود، ترکیب فوق العاده ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود گوارش است. در ادامه مطلب طرز تهیه چای عسل را به شما عزیزان آموزش می دهیم

آموزش تهیه چای عسل

مواد مورد نیاز :

  • آب: یک لیوان
  • لیمو ترش: نصف لیمو
  • عسل: یک قاشق چای خوری
  • چای سیاه یا سبز (بسته به سلیقه): یک قاشق چای
    خوری

دستور تهیه

برای تهیه این نوشیدنی ابتدا آب را بجوشانید. سپس می‌توانید چای سیاه یا سبز را بیفزاایید و آن را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری گذاشته تا دم بکشد. بعد از چند دقیقه، برش های لیمو را به چای اضافه کنید و در نهایت عسل را به نوشیدنی بیفزایید تا شیرینی دلخواه تان را به دست آورید.

نحوه تهیه چای دارچین و عسل

چای دارچین و عسل یکی دیگر از نوشیدنی های خوش طعم است که علاوه بر لذت بردن از طعم آن، به کاهش استرس و بهبود سلامتی بدن کمک می‌کند. این نوشیدنی به دلیل ترکیب خوشبو و دلپذیر دارچین و عسل، بسیار محبوب است و خواص زیادی برای سلامتی دارد.

مواد لازم:

  • آب:  دو فنجان
  • چوب دارچین: یک تا دو عدد
  • یک قاشق چای خوری پودر دارچین
  • چای سیاه یا سبز:  یک قاشق چای خوری
  • عسل: یک تا دو قاشق غذاخوری

مراحل تهیه :

برای تهیه این چای ابتدا آب را در یک قابلمه یا کتری بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.

حالا پس از اینکه آب به جوش آمد، چوب های دارچین را به آن اضافه کنید. برای به دست آوردن عطر و طعم بیشتر، بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید، اما در صورتی که پودر دارچین در دسترس دارید، می‌توانید از آن نیز استفاده کنید.

اجازه دهید دارچین به مدت ‌پنج تا ده دقیقه در آب جوش بخار شود. سپس چای سیاه یا سبز را بیفزاایید و اجازه دهید سه تا پنج دقیقه دم بکشد. بعد از این مدت، چای را از صافی رد کنید تا تکه های دارچین جدا شوند.

در آخر، عسل را به نوشیدنی اضافه کنید و خوب هم بزنید. توجه داشته باشید که عسل نباید در آب جوش ریخته شود، بلکه باید زمانی که چای هنوز داغ است به آن اضافه شود تا خواص آن حفظ گردد.

نحوه تهیه چای عسل

شما عزیزان در صورت تمایل با کلیک بر روی طرز تهیه چای دارچین و طرز تهیه چای پسته می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان