به گزارش ایسنا، در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، فرمانده سپاه فتح، فرمانده انتظامی استان و جمعی از مسئولان استانی همراه بود کتاب «دردانه» درباره زندگی مرحوم آیتالله ملکحسینی که توسط سیدعلی موسوی سوق گردآوری شده، رونمایی شد.
آیتالله سیدشرفالدین ملکحسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در این آیین با بیان اینکه در بحث کتاب باید به چند عنصر توجه شود، گفت: این عناصر شامل عنصر کتاب، عنصر کاتب، عنصر مکتوب و عنصر کتابخوان است که باید در ادامه به جهانی که کتاب در آن نگارش شده است چه از حیثیت تاریخی و چه از حیثیت جغرافیایی توجه شود.
وی کتاب را رمز بین کاتب و کتابخوان دانست و افزود: مکتوب ها متفاوتند برخی ها متعلق به حیطه تجربی هستند و برخی از آنها در حوزه عقلی قرار می گیرند ولی گاهی مکتوباتی هستند که درباره انسان نوشته شده اند. انسان هایی که حامل دانش اند و اساسا خود یک کتاب هستند.
آیتالله ملکحسینی درجه کتاب ها را نیز متفاوت خواند و بیان کرد: گاه این مکتوبات اوج پیدا می کنند و سخن ها و کتاب هایی وجود دارند که انبیا را شرح می دهند کتاب هایی که انسان پاک را شرح می دهند و انسان پیراسته از هر گناهی را به تصویر می کشند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: گاهی مواقع ربط بین چنین انسان هایی با ما سخت است و آنها آن قدر بزرگ هستند که ساده سازی آنها ساده نیست.
آیتالله ملک حسینی از نویسندگان خواست انسان هایی را شرح دهند که کوره راه هایی هستند که می توانند ما را به آن نقطه های روشن راهنمایی کنند.
وی نگارش کتاب در توصیف علما، شهدا و مجاهدان را یک رسالت خواند و تاکید کرد: اگر این انسان های بزرگ را به خودمان معرفی کنیم می شود قرآن را از مسیر اینها تنها اندکی فهمید چرا که این بزرگان مسیری هستند به سمت آن نوری که باید به سمت آن حرکت کرد .
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با تکریم از کسانی که در عرصه کتاب فعالیت می کنند، ادامه داد: رنج های زیادی در شکل گیری یک کتاب اتفاق می افتد.
آیتالله ملکحسینی همچنین به نقش و وضعیت عنصر کتاب خوان در جامعه پرداخت و عنوان کرد: بدون شک امروز ما در جامعه کم می نویسیم، کم کتاب می خریم و کم می خوانیم و این گله ای است که بر همه ما وارد است.
وی افزود: جامعه فرهنگی، جامعه ای است که در آن کتاب به عنوان یک حقیقت مقدس حضور دارد و وقتی مردم در آن جامعه با کتاب روبهرو می شوند در آن محو می شوند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: جایگاه و قدر قرآن و سنت در جای خود محفوظ است و باید قدر هر نوشته ای را که انسان را شرح می دهد دانست.
شریف اسلامی رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد نیز کتابهای تولیدی مشترک حوزه هنری و کنگره سرداران شهید و شهدای استان را که در آین آیین رونمایی شدند «سردار مهربانیها»، «سردار بی بدیل»، « از چرام تا شلمچه»، «تا زنده ام رزمنده بسیجی ام»، «چریک نجات بخش» و... معرفی کرد.
او افزود: کتاب «سردار مهربانی ها» خاطرات سردار شهید جواد هرمزپور است که توسط جواد رسایی تدوین شده است. کتاب «سردار بی بدیل» نیز خاطراتی از سردار شهید یزدانپناه است که توسط سرکار خانم شهربانو پاک نژاد تدوین شده است. کتاب « از چرام تا شلمچه» نیز خاطرات خودنوشت سرهنگ علیاصغر حبیبی است.