ماهان شبکه ایرانیان

۷ توصیه برای صرفه‌ جویی در هزینه‌ ها به هنگام خرید

این مطلب به بررسی راهکارهایی برای صرفه جویی در هنگام خرید می پردازد. راهکارهایی که به ما در کنترل هزینه ها کمک کرده و مانع از خالی شدن حساب بانکی‌مان می شود. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

7 توصیه برای صرفه‌ جویی در هزینه‌ ها به هنگام خرید

خرید کردن واقعاً لذت‌بخش است، اما این کار می‌تواند ما را فریب دهد. برای مثال امروزه باوجود مراکز خرید آنلاین، دیگر نیازی به کشیدن کارت اعتباری در دستگاه‌های کارت‌خوان فروشگاه‌ها نبوده و فرد ممکن است بی‌محابا اقدام به خرید کند؛ اما پس از خرید تنها جمله‌ای که به ذهن فرد می‌رسد این است که «نباید این چیز را می‌خریدم.»

خوشبختانه توصیه‌هایی وجود دارد که به شما در کنترل خریدها و صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند. بنیتا به سراغ برخی از این توصیه‌ها رفته تا به شما کمک کند. در ادامه با ما همراه باشید.

1- به خاطر ارزان بودن اجناس به سراغ خرید بیش‌ازحد آن‌ها نروید

این مورد یکی از ساده‌ترین دام‌های موجود، به‌منظور ترغیب شما برای خرید بی‌محاباست. شما تصور می‌کنید که اگر چیزی ارزان است، پس شما می‌توانید چند عدد از آن خریداری کنید. حتی اجناس ارزان‌قیمت هم باعث خالی شدن حساب بانکی شما می‌شوند. ازاین‌رو بهتر است که در هنگام خرید به تعداد اجناس خریداری‌شده نیز توجه داشته باشید.

2- از خرید جنسی که قبلاً مدل دیگری از آن را خریده‌اید صرف‌نظر کنید

این یک توصیه‌ی بزرگ است؛ زیرا اگر شما به خرید یک جنس مشابه علاقه نشان دهید در آینده نیز مجدداً این کار را تکرار خواهید کرد. برای مثال اگر شما به خرید یک مدل کفش به‌خصوص علاقه داشته باشید، شانس این‌که مجدداً به سراغ خرید آن مدل بروید زیاد است؛ اما همین خریدها پس از مدتی تبدیل به یک کالای اضافی برای شما می‌شود. پس اگر دفعه‌ی بعد به خرید می‌روید، قبل از خرید، از خودتان سؤال کنید که آیا من قبلاً این کالا را داشته‌ام یا خیر. اگر پاسخ مثبت است، آن کالا را زمین بگذارید.

3- از وب‌سایت‌هایی خرید کنید که هزینه‌ی ارسال رایگان دارند

گاهی اوقات قیمت یک محصول در فروشگاه‌های اینترنتی بسیار وسوسه کننده بوده و ما را به سمت خود می‌کشاند؛ اما پس از انجام مراحل اولیه‌ی خرید متوجه می‌شویم که قیمت ارسال محصول به درب منزل تمامی تخفیف‌های موجود بر روی جنس را بر باد می‌دهد. در این مواقع، بهتر است تا به سراغ خرید از وب‌سایت‌هایی بروید که این اجناس را به‌طور رایگان و یا با قیمت ناچیز به دست شما می‌رسانند. برای اطلاعات بیشتر به مطلب راهنمای جامع خرید آنلاین پوشاک از فروشگاه‌های ایرانی مراجعه کنید.

خرید اینترنتی

4- گاهی به قصد گشت و گذار به بازار بروید

رفتن به مراکز خرید بدون قصد خرید می‌تواند ایده‌ای خوب باشد. گاهی اوقات گشت‌وگذار در بازار می‌تواند لذت‌بخش باشد. حتماً لازم نیست که شما با دست پر به منزل بازگردید.

5- به سراغ خرید چیزهایی بروید که به آن‌ها نیاز دارید نه اینکه آن‌ها را دوست دارید

سخت‌ترین مرحله برای پس‌انداز پول، خرید از روی احتیاج است و نه از روی میل و علاقه‌ی زودگذر. آیا شما واقعاً به آن کت زیبای پشمی یا آن کفش‌های نوک‌تیز چرمی نیاز دارید؟ احتمالاً نه. قطعاً خرید لباس در دنیای فشن بیشتر از سر علاقه است تا نیاز. پس شکستن این قانون در برخی اوقات، بد نیست.

6- کمد لباس‌های خود را به‌طور مرتب بررسی کنید

این مورد، مسئله ای بسیار حیاتی است. شما هرگز بدون چک کردن یخچال منزل به سوپرمارکت نمی‌روید. این رفتار را در مورد لباس‌هایتان هم به کار ببرید. نگاه کنید که چه چیزی دارید و به چه چیزی نیازمندید. اگر کوهی از تی‌شرت‌های دست‌نخورده دارید، لزومی ندارد که دوباره به سراغ خرید یکی دیگر از آن‌ها بروید.

خرید کردن

7- اگر به دنبال صرفه‌جویی بهتر در هزینه‌ها هستید، عضویت در کانال‌های خرید اینترنتی را کنسل کنید

گاهی اوقات نیاز است تا واقع‌بین باشیم. دلیلی ندارد که در تمام وب‌سایت‌ها و کانال‌های خرید اینترنتی عضو باشید. یک نگاه واقع‌بینانه به حساب بانکی خود انداخته و تمامی این کانال‌ها را غیرفعال کنید. اگر روزی حسابی پولدار شدید دوباره به سراغ این کانال‌ها بازگردید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان