ماهان شبکه ایرانیان

۲۵ توصیه خانگی برای کاهش مصرف انرژی

این روزها صرفه‌جویی در مصرف انرژی، اغلب با موضوع کاهش هزینه‌های مربوط به آنها توجیه می‌شود اما واقعیت این است که صرفه‌جویی در مصرف انرژی بیشتر از این که هزینه‌های مربوط به پرداخت قبض‌هایمان را کاهش می‌دهد، در حفظ محیط‌زیست موثر است و کمک می‌کند تا فرزندان و نسل آینده‌مان در محیطی بهتر و سالم‎تر ...

25 توصیه خانگی برای کاهش مصرف انرژی
این روزها صرفه‌جویی در مصرف انرژی، اغلب با موضوع کاهش هزینه‌های مربوط به آنها توجیه می‌شود اما واقعیت این است که صرفه‌جویی در مصرف انرژی بیشتر از این که هزینه‌های مربوط به پرداخت قبض‌هایمان را کاهش می‌دهد، در حفظ محیط‌زیست موثر است و کمک می‌کند تا فرزندان و نسل آینده‌مان در محیطی بهتر و سالم‎تر زندگی کنند. یکی از روش‌های مناسب برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی کاهش مصرف انرژی، روزانه در خانه‌هایمان است. موارد زیر روش‌های ساده‌ای است که با به‌کار بردن آنها هنگام انجام کارهای روزمره در خانه به راحتی می‌توانید در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید.
1 شیرهایی را که چکه می‌کنند و آب زیادی هدر می‌دهند، در اولین فرصت تعمیر یا تعویض کنید.
2 هنگام مسواک زدن، شیر آب را باز نگذارید. شاید باور نکنید اما با رعایت این نکته ساده در طول یک هفته به مقدار زیادی در مصرف آب صرفه‌جویی خواهید کرد.
3 حجم ماشین لباسشویی را به طور کامل پر و از حداقل دمای مناسب استفاده کنید.
4 در صورت امکان به جای استفاده از خشک‌کن، لباس‌ها را برای خشک شدن روی بند رخت و زیر نور آفتاب آویزان کنید.
5 همیشه از برنامه صرفه‌جویی در مصرف انرژی ماشین لباسشویی استفاده کنید.
6 هنگام حمام کردن و دوش گرفتن در مصرف آب صرفه‎جویی کنید. هنگامی که به بدن خود صابون می‌زنید، شیر آب را ببندید.
7 زمان حمام رفتن و دوش گرفتن را تا حد امکان کاهش دهید. با کاهش مدت زمان دوش گرفتن از 10 دقیقه به 5 دقیقه، می‌توانید میزان انرژی و آب مصرفی را به نصف کاهش دهید.
8 یخچال را بیش از حد خنک نکنید. برای پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی کافی است دمای یخچال را روی 5 درجه سانتی‌گراد و دمای فریزر را روی 18 درجه سانتی‌گراد زیر صفر تنظیم کنید.
9 یخچال و فریزر را به‌طور مرتب یخ‌زدایی کنید.
10 قسمت پشت یخچال و فریزر را مرتب تمیز کنید و جاروبرقی بکشید.
11 به جای استفاده از آب گرم و ماکروفر برای یخ زدایی غذا، از یخچال استفاده کنید.
12 برای طبخ و گرم کردن غذا روی اجاق گاز از ظرف‌هایی با اندازه مناسب استفاده کنید. استفاده از قابلمه‌ها و ماهیتابه‌های بزرگ برای گرم کردن حجم کم غذا، موجب اتلاف انرژی می‎شود.
13 بهترین روش برای گرم کردن آب، با مصرف انرژی کمتر استفاده از کتری یا ماکروفر است.
14 هنگام آشپزی به زمان دقیق پخت غذا توجه کنید و غذا را بی‌دلیل به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.
15 اگر فر برای مدت زمان بیش از چند دقیقه خالی است، آن را خاموش کنید.
16 هنگام شستن ظرف‌ها در مصرف آب صرفه‌جویی کنید. زمانی که دارید ظرف‌ها را با ابر و اسفنج مرطوب و مایع ظرفشویی می‌شویید، لازم نیست شیر آب باز باشد. ظرف‌ها را در ظرفشویی یا سینکی بشویید که مسیر خروج آب آن درپوش داشته باشد.
17 از ماشین ظرفشویی تنها در صورتی استفاده کنید که حجم آن به‌طور کامل پر باشد.
18 ماشین ظرفشویی را روی دمای کمتر تنظیم کنید. این کار نتیجه‌ای یکسان و مطلوب همراه دارد.
19 از لامپ‌ها و چراغ‌های کم‌مصرف LED استفاده کنید و هنگام بیرون رفتن از اتاق لامپ‌ها را خاموش کنید. شاید قیمت این لامپ‌ها بیشتر باشد اما با استفاده از آنها قدم موثری برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی برداشته‌اید.
20 تلویزیون را مدت زمان طولانی روشن نگذارید. زمان‌ پخش برنامه مورد علاقه‌تان را مشخص و تنها در همان زمان‌ها تلویزیون را روشن کنید.
21 برای تهویه هوا، جریان هوای تازه در خانه و بیرون رفتن هوای آلوده، در طول روز چند بار پنجره‌ها را باز کنید. با عبور جریان هوای تازه برای مدت زمانی کوتاه، تهویه هوا به گونه‌ای مناسب انجام می‌گیرد.
22 دمای خانه‎تان را بیش از حد گرم نکنید و برای گرم شدن از لباس‌های گرم کمک بگیرید. دمای 20 درجه سانتی‌گراد برای داخل ساختمان و برای اتاق‌ها حتی کمتر از این میزان مناسب است.
23 وقتی در خانه نیستید وسایل گرمازا را خاموش یا آنها را روی کمترین درجه تنظیم کنید. برای زمان‌هایی که خانه نیستید دمای 15 درجه سانتی‌گراد کافی است.
24 هنگامی که از شارژرها و وسیله‌های برقی استفاده نمی‌کنید، دوشاخه آنها را از پریز برق بکشید.
25 هنگام خرید وسایل خانگی به میزان انرژی مورد استفاده و برچسب انرژی آنها توجه و انواع کم‌مصرف را انتخاب کنید.

منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی