آمریکاییها بوقلمون را برای مراسم شکرگذاری میپزند و همه اعضای خانواده در کنار هم جمع میشوند. به همین بهانه، نوعی غذا که با بوقلمون تهیه میشود را برایتان انتخاب کردهایم.
 
- تعداد: 8 نفر
 - زمان تهیه: 25 دقیقه
 - زمان خواباندن در مواد: 12 ساعت
 - زمان پخت: 45 دقیقه
 
مواد لازم
- دو عدد سینه بوقلمون بدون استخوان
 - دو حبه سیر رنده شده
 - 1 تا 2 عدد فلفل چیلی قرمز خرد شده
 - ¼ پیمانه آب پرتقال
 - ¼ پیمانه روغن زیتون
 - یک پیمانه مارمالاد پرتقال
 - نصف پیمانه پیازچه خرد شده
 - نصف پیمانه آب پرتقال
 - یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
 - یک حبه سیر رنده شده
 - یک قاشق چایخوری نمک
 - یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
 
طرز تهیه
1- با کمک چاقوی ارهای تیز، روی سینه بوقلمونها را برش دهید. سیر و فلفل چیلی را داخل این برشها فرو کنید. سینهها را در کنار هم داخل ظرف پیرکس بچینید.
2- در یک کاسه کوچک، ¼ پیمانه آب پرتقال و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید و روی بوقلمونها بریزید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا طعمدار شود.
3- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه پیازچه، نصف پیمانه آب پرتقال، زنجبیل و سیر رنده شده را با یکدیگر مخلوط کنید روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا حدود 5 دقیقه نیمجوش باقی بماند. سپس از روی حرارت بردارید.
4- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینههای بوقلمون را از مواد خارج کنید. آنها را روی توری فر بچینید و کمی از سس آماده شده روی آن بریزید. نمک و فلفل بزنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
5- هر 15 دقیقه یکبار از سس روی بوقلمونها بریزد تا کاملا طعم سس را به خود بگیرند. 5 دقیقه پیش از برش دادن، اجازه دهید کمی خنک شود. میتوانید با پوست پرتقال و فلفل چیلی تزئین و سرو کنید.
 
ارزش غذایی
- کالری: 369
 - چربی: 8 گرم
 - کلسترول: 105 میلیگرم
 - کربوهیدرات: 31 گرم
 - فیبر: 1 گرم
 - پروتئین: 42 گرم
 - سدیم: 349 میلیگرم
 - پتاسیم: 600 میلیگرم
 - کلسیم: 40 میلیگرم
 - آهن: 2 میلیگرم