به گزارش ایسنا، آرش میلانی در سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران ری و تجریش گفت: قطعا مشکلات زیست محیطی شهر تهران در کسب و کار و روند جذب سرمایه گذاری خارجی تاثیر منفی خواهد داشت یکی از راهکارهای موجود این است که مدیریت شهری عوارض آلایندگی را از صنایع آلوده کننده دریافت کند.
وی افزود:به نظر میرسد که این مسیر با توجه به شرایط فعلی کسب و کار با دشواریهایی مواجه است. یک مسیر دیگر مشارکت کسب و کارهای صنعتی در صندوق ملی محیط زیست است. این صندوق می تواند با پرداخت وام به صنایع آلاینده کمک موثری به حل مسئله آلودگیهای محیط زیستی داشته باشد. متاسفانه این صندوق از نظر سرمایه گذاری منابع داخلی خیلی کمی دارد. لذا در این زمینه شورا آمادگی همکاری با کمسیون محیط زیست اتاق را دارد.
به گزراش ایسنا، در ادامه این جلسه ناهید خداکرمی دیگر عضو شورای شهر تهران بر لزوم مشارکت صنایع و تجار در کاهش آسیبهای ناشی از فقر در شهر اشاره کرد وافزود: یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام شود همین مشارکت بخشهای مختلف در کاهش آسیبهای ناشی از فقر است ولی آیا اتاق بازرگانی در این زمینه برنامه ای در دستور کار دارد.
وی پیشنهاد کرد: 18 هزار عضو حوزه بازرگانی در نخستین گام موتورسیکیلتهایی که در حوزه های مختلف به کار گرفتهاند با موتور سیکلیتهای برقی جایگزین کنند.
نژاد بهرام دیگر عضور شورای شهر تهران نیز پس از ارائه گزارش رییس اتاق بازرگانی تهران گفت:با توجه به قراردادهای خواهر شهری که میان شهر تهران با سایر شهرهای دنیا منعقد شده است اتاق بازرگانی میتواند در این مسیر راهگشا باشد و فرصتهای زیادی را برای شهر تهران به ویژه در حوزه مدیریت شهری ایجاد کند.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان مدیریت شهری تهران و اتاق بازرگانی در سالهای گذشته تصریح کرد: بهتر بود امروز رییس اتاق بازرگانی تهران گزارشی از اقدامات انجام شده در قالب این تفاهمنامه ارائه می کرد. امیدواریم همه بازرگانان در رابطه با مسئولیت اجتماعی خود در نخستین گام، نسبت به جایگزینی موتور سیکیلتهای خود را موتورهای برقی اقدام کنند.
در ادامه الهام فخاری نیز با اشاره به نقش اتاق بازرگانی تهران برای پیشبرد جذب سرمایه گذاریهای خارجی در مدیریت شهری گفت: باید مرکز نوآوری شهری و اتاق بازرگانی را با تعریف یک مدل فعالیت و همکاری به یکدیگر مرتبط کنیم تا این همکاریها به ایفای نقش موثر در کاهش آلودگی های محیط زیستی به ویژه کاهش آلودگی هوای تهران منجر شود. قطعا راهبردهای ضروری میتواند از طریق بخش خصوصی تأمین شود.