به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، آنتون سیلوانوف در گفت وگو با رسانه ها با بیان اینکه روسیه به دنبال تحریم های متقابل نیست، خاطرنشان کرد: نمایندگان دوما درحال تدوین قانونی هستند که به دولت روسیه اجازه اقدام متقابل را می دهد.
وی توضیح داد: به عبارت دیگر به دولت اجازه داده می شود محدودیت هایی را بر کالاهای صادراتی آمریکا به روسیه اعمال کند.
وزیر امور مالی روسیه با بیان اینکه هر تحریمی بر اقتصاد تاثیر منفی می گذارد، ابراز امیدواری کرد که تحریم های متقابل روسیه بیشتر نشود و دو کشور به جای اعمال تحریم های جدید، با مذاکره و گفت وگوی سیاسی درخصوص مسائل مختلف به توافق برسند.
روابط روسیه و آمریکا در یک سال اخیر تیره تر از هر زمانی شده است.
فشارهای آمریکا بر روسیه هر روز بیشتر می شود چرا که آمریکا پس از روی کارآمدن دونالد ترامپ نه تنها به جنگ های دیپلماتیکی که باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا بانی آن بود، پایان نداد بلکه بر شدت آنها نیز افزود.
تحریم های اقتصادی که باراک اوباما به دلیل الحاق کریمه به روسیه از سال 2014 با همراهی غرب آغاز کرده بود نیز در دوران ترامپ با اضافه شدن چند عنوان جدید از جمله هک سایبری، تلاش برای فروپاشی دمکراسی غربی و حمله شیمیایی ابعاد وسیع تری به خود گرفته است.
آغاز بحران سالزبری (مسموم شدن سرگئی اسکریپال جاسوس روس در سالزبری لندن) و حمایت آمریکا از اتهاماتی که لندن به روسیه زد، باعث تعطیلی یکی دیگر از کنسولگری های دو کشور و اخراج همزمان 60 دیپلمات شد.
همچنین وزارت خزانه داری آمریکا جمعه دو هفته پیش، 24 مقام و شهروند روسی و 14 شرکت دولتی روسیه را تحریم کرد.
مقام های ارشد دولت آمریکا تحرکات روسیه از جمله در شبه جزیره کریمه و شرق اوکراین، حمایت از دولت سوریه، هک سایبری و تلاش برای فروپاشی دمکراسی غربی را از جمله دلایل اعمال تحریم های واشنگتن عنوان کردند.
روسیه نیز وعده داده است در مقابل تحریم های آمریکا، بزودی تحریم های جدیدی بر کالاهای صادراتی آمریکا به این کشور وضع کند.