به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، این یادداشت در حاشیه سومین اجلاس سالانه بانک توسعه زیرساخت های آسیا در شهر بمبئی هند به امضا رسید. جین لیکن- رئیس بانک توسعه زیرساخت های آسیا- گفت: موافقت نامه بین دو بانک امری طبیعی است چرا که هدف هر دو بانک توسعه زیرساختها و کمک به کشورهای عضو برای استفاده از فرصت های رشد اقتصادی است.
وی افزود: معتقدیم با همکاری با یکدیگر برای سرمایه گذاری مشترک خواهیم توانست ظرفیت خود را تقویت کنیم و منافع اعضای خود را تامین کنیم.
در این موافقت نامه بانک توسعه اسلامی نسبت به تعمیق روابط بین 2 بانک نظیر همکاری های مشترک، به اشتراک گذاری اطلاعات، ابزارهای تامین مالی اسلامی و مکانیزم های یکپارچه ابراز تمایل کرده است. دو طرف بر همکاری مشترک در پروژههای پایدار نظیر حمل و نقل، مخابرات و تامین منابع آبی به تفاهم رسیدند.
بندر حجار- رئیس بانک توسعه اسلامی- گفت: این بانک به دنبال تقویت عملیات خود و یافتن راه های جدید برای افزایش رشد منطقه ای است. به قدرت نوآوری باور داریم.
بانک توسعه اسلامی در سال 1975 با هدف توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای عضو در جده عربستان تاسیس شد و در حال حاضر 57 عضو دارد. بانک توسعه زیرساخت های آسیا نیز با هدف ارتقای همکاری اقتصادی و اجتماعی از طریق سرمایهگذاری در زیرساختهای کشورهای عضو تاسیس شد.
لازم به ذکر است ایران در هر 2 بانک عضویت دارد.