ماهان شبکه ایرانیان

برای هر ایرانی چقدر کالای اساسی تولید شد؟

اعلام متوسط تولید گوشت قرمز، شیر،گوشتِ مرغ و تخم مرغ

به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

اعلام متوسط تولید گوشت قرمز، شیر،گوشتِ مرغ و تخم مرغ

به گزارش اقتصاد آنلاین ، براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.

به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز،‌ به‌ازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، به‌ازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی ٥٧ کیلو تخم مرغ تولید شده است که این استان‌ها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی