![(عید 33) آزادی 211 مددجوی واجد شرایط غیرعمد در کرمان (عید 33) آزادی 211 مددجوی واجد شرایط غیرعمد در کرمان](/Upload/Public/Content/Images/1396/01/04/1336390920.jpg)
مدیرعامل ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه استان کرمان در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان اظهارکرد: تعداد 211 نفر مددجوی واجد شرایط غیرعمد از سطح زندان های استان با پرداخت مبلغ 5 میلیارد تومان درسال 95 از زندان آزاد شده اند.
وی افزود: تعداد 211 نفر مددجوی واجد شرایط غیرعمد از سطح زندان های استان با پرداخت مبلغ 5 میلیارد تومان طی امسال آزاد شده اند.
موسوی قوام تصریح کرد: 133 نفر از این تعداد از محل کمک های مردمی و خیران با مبلغ یک میلیارد و 251 میلیون تومان، 16 نفر از محل کمک های ویژه ستاد مرکز با یک میلیارد و 27 میلیون تومان و 10 نفر از محل اعتبارات بانک ها و پرداخت وام آزاد شده اند.
وی بیان کرد: 20 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت های بدنی با مبلغ بیش از 2 میلیارد تومان و 32 نفر بدون پرداخت وجه و با اخذ رضایت شاکی و گرفتن تخفیف آزاد شده اند.
مدیرعامل ستاد دیه استان کرمان گفت: یکی از برنامه های ستاد، مذاکره و صحبت با شاکیان است که از طریق مذاکره با 142 نفر از شاکیان مبلغ 14 میلیارد و 900 میلیون تومان تخفیف بدهی مددجو و اخذ رضایت شاکی صورت گرفته است.
وی افزود: در جشن های گلریزان سال جاری یک میلیارد و 921 میلیون خیّران استان کرمان تعهد کردند که تاکنون حدود یک میلیارد و 250 میلیون تومان معادل 70 درصد وصول شده است.
موسوی قوام اظهار کرد: در حال حاضر بدهکار دیه تصادف در زندان های استان کرمان وجود ندارد و سه نفر بدهکار دیه شبه عمد ناشی از حوادث کارگاهی وجود دارد که پیگیر هستیم مشکل آنها حل شود.