به گزارش ایسنا، عزت الله ضرغامی در اولین همایش استانی چادرهای آسمانی که در سالن همایش های مجتمع امام علی(ع) برگزار شد عمل به قانون مصوب سال 83 در خصوص عفاف و حجاب را یکی از ملزومات بهبود وضعیت حجاب در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: همه 26 دستگاه مکلف در قانون عفاف و حجاب باید با هم افزایی و همکاری یکدیگر و به دور از متهم کردن یکدیگر در راستای اعتلای فرهنگ عفاف و حجاب در کشور گام بردارند.
وی، الگوسازی و ترویج سبک زندگی ضد اسلامی توسط رسانه های غربی را از جمله عوامل بروز پدیده بد حجابی در کشور عنوان کرد و افزود: دستگاه های فرهنگی در داخل کشور در ارائه الگوهای پوشش زیبا، جذاب و ارزان اسلامی برای نسل جوان کم کار بودهاند و این امر زمینه را برای ترویج فرهنگ ضد اسلامی غرب در کشور فراهم ساخته است.
وی با انتقاد از فقدان پوششهای ارزان و جذاب اسلامی در کشور به ضعف سیستم تجاری و صنعتی کشور در حوزه پوششهای اسلامی و اشاره و و تصریح کرد: حجاب یکی از ارزش های بزرگ انقلاب اسلامی است اما با این حال امروز اکثر چادرهای موجود در بازار وارداتیاند و پیدا کردن چادر ارزان و با کیفی ایرانی در بازار کاری بس مشکل است.
عضو شورای عالی فضای مجازی در ادامه خواستار ورود مجلس به حوزه صنعت پوشش های اسلامی شد و اظهار کرد: مجلس تفحص کند که چرا تاکنون طرح های راه اندازی کارخانههای تولید چادر مشکی در کشور به نحو های مختلف زمین خوردهاند.
وی با اشاره به کم اعتقادی و بی اطلاعی نسل جوان امروز نسبت به اهمیت مسئله حجاب خاطرنشان کرد: برخلاف نسل های اوایل انقلاب که بنابر شرایط جامعه پذیرای حجاب بودند نسل جوان امروز برای پذیرفتن و گرویدن به حجاب نیازمند بیان استدلال و منطق است و این در حالی است که مبلغین، رسانه ها، اساتید و فعالان فرهنگی تاکنون عملکرد مطلوبی نداشته و نتوانسته اند به لحاظ اعتقادی و فکری ضرورت مسئله حجاب را به نسل جوان منتقل کنند.
ضرغامی با تاکید بر اینکه در جامعه امروز بدحجابی به عنوان یکی از معیارهای روشنفکری در فضای فکری و رسانهای کشور تبلیغ میشود خاطرنشان کرد: اسلام و حجاب اسلامی منادی آزادی و مصونیت برای زنان و شکل دهنده به شخصیت والای زن در جامعه اسلامی است اما در حال حاضر حجاب به عنوان نقطه مقابل این موضوعات در حال تبلیغ شدن در فضای فکری کشور است.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، لجاجت با محیط خانواده و رفتارهای عصیانگرانه را از دیگر عوامل بدحجابی در جامعه کنونی برشمرد و گفت: خانواده ها باید دوران بلوغ در نوجوانان را به درستی مدیریت کنند و ضمن عدم تحمیل حجاب اجباری به فرزندانشان نسبت به تبیین ضرورت و اهمیت حجاب در فرزندان خود اقدام کنند.
وی تغییر سبک زندگی مردم و شیوه های همسریابی را از دیگر عوامل بد حجابی در جامعه کنونی دانست و تشریح کرد: امروز دختران جوان جامعه این تصور را دارند که برای یافتن همسر باید خود را زیباتر جلوه دهند و این عاملی برای کمرنگ تر شدن حجاب در میان دختران جامعه اسلامی است.
وی یادآور شد: دستگاههای فرهنگی کشور در ارائه الگوهای حجاب اسلامی کم کار بوده اند.
حجت الاسلام سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی نیز در این همایش گفت: در دین مقدس اسلام و قرآن کریم از ابعاد گوناگون به موضوع عفاف و حجاب پرداخته شده است که حجاب در نگاه، حجاب در پوشش و حجاب در استفاده از زیورآلات از جمله آنها بوده است.
وی با تاکید براینکه عفاف و حجاب صرفا مسئلهای اخروی نیست افزود: داشتن مشی عفیفانه در زندگی دنیوی همواره منادی آرامش روانی برای خانواده ها بوده است و مشکلات اخلاقی و آسیب های اجتماعی را از جامعه دور خواهد کرد.
حجت الاسلام قریشی با اشاره به هجمه همه جانبه دشمنان نظام به فرهنگ اسلامی و به ویژه فرهنگ عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: همه دستگاه های 26 گانه موثر در امر حجاب باید در کنار نیروی انتظامی نسبت به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اقدام کنند و مانع از نفوذ فرهنگ ضد اسلامی غربی و تبعات زیان بار آن در جامعه اسلامی ایران شوند.
به گزارش ایسنا، درپایان این جشنواره 25 نفر از نخبگان عفاف حجاب استان تجلیل و از تمبر اولین جشنواره چادرهای آسمانی در ارومیه رونمایی شد.