پاستای مرغ و اسفناج برای یک وعده غذایی هیجان انگیز و خوشمزه انتخابی عالی است؛ به شرط آن که فوت و فن درست کردن آن را بلد باشید! پس به شما پیشنهاد می‌کنیم برای یادگرفتن این پاستای لذیذ و سالم دستورپخت زیر را بخوانید.

مواد لازم :

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

سیر: 2 حبه

فیله مرغ : 4 عدد

اسفناج: 2 فنجان

سس بشامل : 100 گرم

سس پستو: 2 قاشق غذاخوری

پاستا : 300 گرم

پنیر پارمژان : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

درون ماهیتابه ای روغن را به همراه سیر خرد شده، به مدت یک دقیقه تفت دهید. بعد فیله مرغ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را برای 7-8 دقیقه ادامه دهید. سپس اسفناج ها را اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. سس بشامل را و پستو را اضافه و گاز را خاموش کنید.

پاستا را در قابلمه دیگری بجوشانید، آبکش کنید و در درون ظرف سرو غذا، سس و پاستا را مخلوط کنید. پنیر پارمژان را روی پاستاها بریزید.

سس بشامل سس راحتی است که با 50 گرم کره، یک قاشق غذاخوری آرد و یک لیوان شیر می توانید درست کنید. به این روش را آرد را در کره تفت دهید و قبل از تغییر رنگ شیر را به آرامی به اضافه کنید و بعد از یک دقیقه قل زدن، خاموش کنید. سس پستو آماده را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید یا در این دستورپخت طرز تهیه آن را بخوانید.

نوش جان!