ماهان شبکه ایرانیان

آیا گرم کردن برنج مسمومیت غذایی می آورد؟

برنج غذای محبوبیست که در رستورانهای چینی و هندی به عنوان یک غذای خوشمزه در کنار غذاهای اصلی قرار میگیرد

آیا گرم کردن برنج مسمومیت غذایی می آورد؟

برنج غذای محبوبیست که در رستورانهای چینی و هندی به عنوان یک غذای خوشمزه در کنار غذاهای اصلی قرار میگیرد. اما برای چه مدت می توان برنج را نگهداری کرد؟

به گزارش به نقل از شفقنا، متخصص بریتانیایی اعلام کرده است که برنج پخته شده را باید یکساعت پس از پخت در یخچال گذاشت و حداکثر تا 24 بعد مصرف کرد. فیونا هانتر، متخصص تغذیه، همچنین گفت که برنج نباید بیش از یک بار گرم شود.

برنج خام حاوی اسپورهای باکتریایی به نام Bacillus cereus است که می توانند هنگام پخته شدن برنج همچنان باقی بمانند و باعث مسمومیت غذایی شوند.

اگر برنج بعد از پخته شدن در دمای اتاق باقی بماند، اسپور ها می توانند به صورت باکتری ها رشد کنند و تکثیر شوند. این روند باعث تولید سموم می شود که می تواند موجب استفراغ یا اسهال شود.

بنابراین بسیار مهم است که در عرض یک ساعت پس از پخت برنج آنرا در یخچال بگذارید و بعدا آن را گرم کنید.

خطر ابتلا به بیماری های مواد غذایی در کشورهای فقیر بعلت آب های آلوده و قوانین ناکافی مواد غذایی شدیدتر است به گفته سازمان بهداشت جهانی، مناطق آفریقایی و آسیای جنوب شرقی بیشترین بار بیماری های غذایی را دارند.
طبق تحقیقات انجام شده یک نفر از هر 10 نفر (600 میلیون نفر در جهان) هر ساله از خوردن غذای آلوده بیمار می شوند و در نتیجه 420،000 نفر می میرند.
کودکان زیر پنج سال مخصوصا در معرض خطر هستند و هر ساله 125،000 کودک از مسمومیت های غذایی می میرند.

بیماری های اسهال مسئول بیش از نیمی از بار جهانی بیماری های مواد غذایی هستند که سالانه باعث مرگ 230،000 نفر می شوند. اسهال اغلب ناشی از خوردن گوشت، تخم مرغ، محصولات تازه و محصولات لبنی آلوده است.

منبع: www.dailymail.co.uk

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان