اقتصاد آنلاین – المیرا اکرمی؛ عزت الله یوسفیان ملا در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی اقتصاد آنلاین اظهار داشت: طرح هایی که با هدف ایجاد حرکت در بخش های مختلف ارائه می شود، حتما باید به صورت لایحه دربیاید، زیرا در غیر این صورت اگر تبدیل به قانون شود، قابلیت اجرا نخواهد داشت و اصلا دولت نمی تواند آنها را عملیاتی کند.
وی در ادامه افزود: همین حالا هم طرح های بسیاری داریم که تبدیل به قانون شده اما بایگانی شده و اجرا نشده، زیرا دولت زیر بار اجرای طرح هایی که تکلیف بلند بالایی برای دستگاه های مختلف به وجود می آورد، نمی رود. طرح زمانی می تواند برای دولت لازم الاجرا باشد که بسیار خلاصه و مورد خاص و همراه با آدرس باشد.
یوسفیان ملا با اشاره به رد شدن طرح هایی مانند اصلاح قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در مجلس گفت: ایرادهایی که نماینده دولت در صحن مجلس از این طرح گرفت دلیل بر این بود که اگر به صورت قانون دربیاید، قابل اجرا نیست و این موضوعی است که کم و بیش در مورد سایر طرح ها هم شاهد آن بوده ایم و بنابراین اصلاح قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی و سایر موضوعات مشابه این باید به صورت لایحه به مجلس ارائه شود.
نماینده مردم آمل در مجلس با اشاره به اینکه برنامه ششم توسعه در زمان ارائه به مجلس حدود 50 ماده داشت، اظهار داشت: در زمان بررسی در مجلس، تعداد این مواد به حدود 150 ماده افزایش یافت و اگر بررسی کنیم متوجه می شویم که تا اینجای کار بخش عمده ای از موادی که مجلس به آن افزوده، اجرا نشده است و اصلا دولت نمی تواند آنها را اجرا کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: نتیجه آن شده که در پایان مهلت اجرای برنامه های توسعه ای عنوان می شود که بخش قابل توجهی از اهداف برنامه اجرا نشده است.