سرویس سبک زندگی فردا: میخواهید استاد شکستن تخم مرغ با یک دست شوید طوری که نه به زرده آسیب برسانید و نه تخم مرغ در دستتان متلاشی شود؟به نقل از بیتوته تمام آشپزهای حرفهای برای سادهتر و سریعتر کردن کار خود ترفندهایی را بلد هستند. هنگام درست کردن غذاهای سادهای مانند املت بد نیست که با چنین ترفندهایی علاوه بر تسریع کار خود را یک حرفهای نشان دهید.
در این پست میخواهم به شما آموزش بدهم که چگونه میتوان تخم مرغ را با یک دست شکست و کلی هم قیافه گرفت!
با توپهای پینگ پونگ تمرین کنید
برای تمرین به یک جفت توپ پینگ پونگ و یک سکه نیاز دارید. یک توپ را با انگشت شست، انگشت اشاره و انگشت میانی بگیرید سپس توپ بعدی را با کفه دست و کمک انگشت حلقه و انگشت کوچک بگیرید.
به آرامی دو توپ پینگ پونگ را به یکدیگر فشار دهید، سکه را بین دو توپ گیر بیندازید. در حالی که کفه دست رو به پایین است توپها را از هم جدا کنید تا سکه آزاد شود – بدون اینکه توپها از دستتان بیفتند.
ممکن است برایتان سادهتر باشد که انگشت میانی توپ اول را بگیرد و یا میتوانید از آن برای دور کردن توپ دوم استفاده کنید.
قبل از اینکه روی یک تخم مرغ انجامش دهید چندین مرتبه جدا کردن توپها را تمرین کنید.
ضعیفترین قسمت تخم مرغ را ترک بدهید
وقتی آماده شدید که روی تخم مرغ واقعی تمرین کنید، مطمئن شوید تخم مرغ را از ضعیفترین قسمتش ترک میدهید در قسمت میانی پوسته. از اینکه به آرامی به لبه کانتر یا تخته برش بزنیدش نترسید.
سپس به آرامی دو قسمت پوسته را جدا کنید. اجازه دهید سفیده و زرده به آرامی به بیرون سر بخورند.
پوستهها را دور بیندازید و یک آفرین به خود بگویید، چون موفق شدید.