غذاهای اصیل ژاپنی، سوشی و رامن بیشتر در جزیره اوکیناوا وجود دارند. در حقیقت اوکیناوا با فرهنگ متمایز خود از قرن نوزدهم تا بیستم توسط پادشاهی ریوکوی پیشرفت زیادی کرده است. عوامل تاثیر گذار دیگر مانند ارتش آمریکا و مهاجرت منجر به تنوع فرهنگ بسیار غنی آن که مانند بخشی از بهشت است و ایجاد خوشمزه ترین غذاهای اوکیناوا شد. در مقاله بهترین غذاهای اوکیناوا شما همراهان را هر چه بیشتر با معروف ترین غذاهای اوکیناوا آشنا خواهیم کرد.
یخ خرد شده (Shaved ice)
کرمی شبیه شیر غلیظ شده شیرین با انواع میوه ها مانند آناناس در انبوهی از یخ خرد شده اضافه می شوند. حبوبات قرمز شیرین همراه با سیب زمینی شیرین ارغوانی نیز یک انتخاب شگفت انگیز محبوب است. انبه ها در تابستان فوق العاده شیرین هستند بنابراین اگر اتفاق بیفتد که در آن زمان آنجا باشید همه چیزها ویژه هستند و این مورد از خوشمزه ترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
اکیناوان سوبا
اکیناوان سوبا اساساً ترکیبی از رشته فرنگی رامن است. نودل های ضخیمی را که از گندم ساخته شده در کاسه سنتی رشته فرنگی خواهید یافت. سوپ خوشمزه با جلبک دریایی خشک شده که به مقدار زیاد چاشنی زده شده اند، تکه های کوچک ماهی و گوشت که مزهای بسیار شبیه رامن دارند، در اینجا دیده می شوند. این مورد از بهترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
شنسوکو
شنسوکو کلوچه بسیار نرم قابل مقایسه با پکن سندیس (Pecan Sandies) اما کرومبلی و خوشمزه است. شما با تنوعی از طعم ها مواجه می شوید اما نمی توانید با نمک یا شیر شنسوکو را خراب کنید. اگر شما به پارک تفریحی فوق العاده عجیب و غریب با تم میوه آناناس رفتید یک جعبه از کوکی های آناناسی شنسوکو را انتخاب کنید. احتمالاً شعف انگیزترین روش برای لذت بردن از غذای اوکیناوایی هنگامی است که آن توسط چیزی مانند آناناس با روکش شکلاتی سفید پوشیده شده باشد. این مورد از معروف ترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
هابوشو
هابوشو نوشیدنی خوش طعم است که با اضافه شدن نیش مار واقعی از یک افعی محفوظ درون شیشه حاوی آواموری ساخته شده است. آواموری مخصوص جزیره است و از تقطیر برنج ساخته شده است. ظاهر زردرنگ هابوشو به دلیل اضافه کردن گیاهان و عسل است. بعد از اینکه مار در ظرف حاوی آواموری نگهداری شد، اغلب رسوب چسبانکی از آن حاصل می شود به طوری که به نظر می رسد زخمی شده است. این مورد از خوشمزه ترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
گویا چانپرو
چانپرو بشقاب غذای بسیار خاصی برای فرهنگ های رنگارنگ جزیره است. در این مخلوط سرخ شده حتی از کنسرو گوشت کوبیده نیز استفاده می شود که نفوذ آمریکایی ها را نشان می دهد. گویا لیموی تلخ شبیه خیارشور ناصاف است. به تنهایی بسیار بد مزه است اما اوکیناوایی ها یاد گرفته اند که چگونه از این مواد سالم به عنوان تشکیل دهنده در بسیاری از غذاهای اصلی استفاده کنند. گویا چانپورو ترکیبی از طالبی، تخم مرغ، پنیر سویا (توفو)، دیگر سبزیجات تازه دارد و از بهترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
نوشیدنی خوش طعم
ساخت این نوسیدنی به سبک آلمانی در اکیناوای ژاپن به سال 1950 برمی گردد. محبوبیت آن ها پس از تبدیل شدن به تکنیک های آمریکایی افزایش یافت. 60 درصد از فروش نوشیدنی اختصاص به اریون دارد که به لطف دقت در انتخاب مواد و میوه است. بله، آب در هر کارخانه بزرگ به عنوان یک جز مهم است. منبع آب اریون از چشمه طبیعی در کوهستان پشت آن ها است. این مورد از معروف ترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
آمیبودو
انتظار نداشته باشید این دانه های سبز طعم میوه داشته باشند. آن ها گونه هایی از جلبک های دریایی هستند که طعم جلبک دریایی می دهند. ذهن خود را برای مزه نمک دریایی آماده کنید، ممکن است به آن ها معتاد شوید. آن ها را به طور تازه از مغازه ها، فروشگاه های خوارو بار فروشی یا از رستوران ها بخرید. به نظر می رسد بهترین روش برای قدردانی از این غذاهای بی نظیر خوردن مقدار زیاد آن ها به صورت تند تند و به طور مسقیم باشد. این غذا از بهترین غذاهای اوکیناوا می باشد.
ایرابو-جیرو
به عنوان سوپ مار دریایی نیز مشهور است. این ظرف غذا با ویژگی های سوپ آبکی حاوی حبوبات و سبزیجات پخته، مار سمی دودی شده است. درحالی که مکان آن ها جزیره کوچک مقدس کوداکا است می توان با قایق کوچکی از اکیناوا به آنجا رفته و در هر جای آن سوپ بگیرید.
ستا آنداگی
اگر شما تا به حال به هاوایی رفته اید ممکن است توپ های دونات کاملاً سرخ شده را خورده باشید اما منشا اصلی آن ها اکیناوا است. مواد تشکیل دهنده شان بسیار ساده هستند، اقلامی مانند آرد، تخم مرغ و شکر ترکیب توپ را تشکیل داده و سپس درون روغن داغ می شوند. به نظر می رسد Hush Puppies جنوبی با پوسته ترد و برشته و مرکز نرم، خوراکی شیرین و دلپذیری برای بچه ها باشد.
شیکوآسا
مرکباتی مانند لیمو تا حدودی به طول عمر اکیناوایی ها کمک می کنند. شیکوآسا در هر نوشیدنی یا دسری یافت می شود. فقط اطراف فروشگاه های محلی را نگاه کنید. تارت حاوی میوه های مختلفی مانند پرتقال، تمشک و لیمو است و کاملاً مزه همه چیز را می دهد و شما در حالی که آنجا هستید می توانید به سلامتی خود کمک کنید.
شابو شابو
به فوندو فکر کنید اما با دیگی جوشان از جلبک دریایی. جایی که شابو شابو از آن می آید. گرچه منشا آن اوزاکای ژاپن است ولی اوکیناوایی ها از این روش برای پخت گوشت های گران قیمت فوق العاده نازک و سبزیجات تازه در برنامه قابلمه استفاده می کنند سپس آن ها را در انواع مختلف سس خوشمزه می غلطانند. مواد تشکیل دهنده آن ها گوشت گوساله و گاو Ishigaki است و تجربه قابل اعتمادی را برای این جزیره می سازد.