شناسه : ۱۱۴۰۷۹۶ - شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۳۳
پاستا مرغ و اسفناج
پاستای مرغ و اسفناج برای یک وعده غذایی هیجان انگیز و خوشمزه انتخابی عالی است؛ به شرط آن که فوت و فن درست کردن آن را بلد باشید! پس به شما پیشنهاد میکنیم برای یادگرفتن این پاستای لذیذ و سالم دستورپخت زیر را بخوانید.
پاستای مرغ و اسفناج برای یک وعده غذایی هیجان انگیز و خوشمزه انتخابی عالی است؛ به شرط آن که فوت و فن درست کردن آن را بلد باشید! پس به شما پیشنهاد میکنیم برای یادگرفتن این پاستای لذیذ و سالم دستورپخت زیر را بخوانید.
مواد لازم :
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
فیله مرغ : 4 عدد
اسفناج: 2 فنجان
سس بشامل : 100 گرم
سس پستو: 2 قاشق غذاخوری
پاستا : 300 گرم
پنیر پارمژان : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
درون ماهیتابه ای روغن را به همراه سیر خرد شده، به مدت یک دقیقه تفت دهید. بعد فیله مرغهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را برای 7-8 دقیقه ادامه دهید. سپس اسفناج ها را اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. سس بشامل را و پستو را اضافه و گاز را خاموش کنید.
پاستا را در قابلمه دیگری بجوشانید، آبکش کنید و در درون ظرف سرو غذا، سس و پاستا را مخلوط کنید. پنیر پارمژان را روی پاستاها بریزید.
سس بشامل سس راحتی است که با 50 گرم کره، یک قاشق غذاخوری آرد و یک لیوان شیر می توانید درست کنید. به این روش را آرد را در کره تفت دهید و قبل از تغییر رنگ شیر را به آرامی به اضافه کنید و بعد از یک دقیقه قل زدن، خاموش کنید. سس پستو آماده را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید یا در این دستورپخت طرز تهیه آن را بخوانید.
نوش جان!