در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه بستنی با کره بادام زمینی و سس شکلات را برایتان آموزش داده ایم که طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم حتما در خانه درست کنید.
مواد لازم (4 نفر)
- 1٫5 پیمانه خامه غلیظ
- نصف پیمانه شیر عسلی
- ¼ پیمانه پودر کاکائو
- 1 پیمانه دلسه دلچه*
- 200 گرم کره بادام زمینی
- 4 عدد نان بستنی به شکل کاسه
- 400 گرم شکلات آب شده
- 400 گرم بادام زمینی خرد شده
- سس شکلات
- 200 میلی لیتر خامه هم زده
طرز تهیه
- در یک کاسه بزرگ، خامه پرچرب و غلیظ را با شیرعسلی مخلوط کنید و با استفاده از هم زن برقی آن ها را تا زمانی هم بزنید که کف کنند.
- پودر کاکائو را به آن ها افزوده و مخلوط کنید. تکه های بادام زمینی خرد شده و ¼ پیمانه دلسه دلچه را بیفزایید و دوباره هم بزنید.
- نیمی از این مخلوط را درون قالب ریخته و بقیه سس دلسه دلچه را روی آن ها ریخته و در نهایت، باقی مواد بستنی را اضافه کنید.
- قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
- لبه های کاسه های بیسکوئیتی را درون شکلات آب شده بزنید و روی آن ها بادام زمینی خرد شده بریزید. این نان ها را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات ها سفت شوند.
- کره بادام زمینی را روی سطح بستنی بریزید. سپس سس شکلات را اضافه کنید. بقیه بادام زمینی خرد شده را نیز بیفزایید.
- با اسکوپ بستنی از مواد برداشته و داخل نان ها بگذارید و به سلیقه خود تزئین و سرو کنید.
دلسه دلچه* از جوشاندن شیر به همراه شکر و در اصل کاراملی شدن شکر داخل شیر درست می شود.