ماهان شبکه ایرانیان

مربای کامکوات برای یک صبحانه دورهمی شیرین و رنگی

مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و لذیذ است که به‌تازگی در لیست خوردنی‌های صبحانۀ ایرانی‌ها قرار گرفته است. با مجلۀ روزچین همراه شوید تا شما را بیشتر با این میوه و طرز تهیۀ آن آشنا کنیم.

مربای کامکوات برای یک صبحانه دورهمی شیرین و رنگی

مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و لذیذ است که به‌تازگی در لیست خوردنی‌های صبحانۀ ایرانی‌ها قرار گرفته است. با مجلۀ روزچین همراه شوید تا شما را بیشتر با این میوه و طرز تهیۀ آن آشنا کنیم.

میوه کامکوات را چقدر می‌شناسید؟

خواص میوه‌ها
برش کامکوات و درآوردن هسته‌های آن

کامکوات میوه‌ای از خانوادهٔ مرکبات و شبیه پرتقال است. پوست نارنجی‌رنگ دارد و اندازه و شکل آن مانند خرماست. این میوه را معمولاً با پوست می‌خورند. از کامکوات مربا نیز تهیه می‌شود. بهتر است بدانید که این میوه در شمال ایران هم می‌روید. این میوه ترش‌مزه است و با اسانس بسیار خوش‌عطر و متفاوتش می‌تواند به صورت درسته و با پوست مصرف شود. اما مصرف اصلی آن به‌صورت مرباست.

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟ 
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​

درخت کامکوات دارای برگ‌های ریز و همیشه‌سبز است. این میوۀ زیبا و خوشمزه، بومی بخشی از کوه‌های جنوب‌شرق چین بوده و در حال حاضر به‌منظور بهره‌برداری از میوهٔ لذیذ آن و همچنین به‌عنوان یک گیاه زینتی در نقاط دیگر دنیا از جمله ایالات متحده کشت و پرورش داده می‌شود. زمانی که میوه کامکوات را برش می‌زنیم ظاهری شبیه به یک پرتقال کوچک دارد که پره‌های آن به سفتی به یکدیگر و پوسته خارجی متصل شده‌اند. عموماً یک یا دو هسته در مرکز هر پره وجود دارد. طعم هسته آن مانند هسته‌های پرتقال تلخ است و هنگام خوردن میوه باید دور ریخته شود.

طرز تهیه مربای کامکوات

روش درست برش میوه‌ها
یک نوع دیگر از برش کامکوات

مواد لازم

  • کامکوات: دو پیمانه
  • آب خنک: یک پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • آب لیمو: سه قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: به مقدار خیلی کم

طرز تهیه

صبحانه چی بخورم؟
صبحانه‌ای خوشمزه با مربای کامکوات

برای شروعِ تهیۀ مربای کامکوات ابتدا کامکوات‌ها را به‌شکل نگینی برش دهید؛ برای اطلاع از شکل برش می‌توانید به ویدئوی زیر مراجعه کنید. البته می‌توانید کامکوات‌ها را به‌شکل‌های مختلف برش دهید یا اصلاً برش نداده و همان‌طور درسته داخل ظرف بریزید. یادتان باشد که قبل از برش‌دادن، دانه‌ها و قسمت‌های سفید داخل کامکوات را خارج کنید تا مربای کامکوات شما یکدست و تمیز شود.

دانه‌های کامکوات تلخ هستند و طعم مربا را تغییر می‌دهند. بعد از برش، آن‌ها را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید. حالا به آن پوست لیمو و سه قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید.

انواع مربا
مربای کامکوات خوشرنگ و خوش‌طعم

برای طعم و عطر بهتر مربای کامکوات کمی هم فلفل قرمز و یک عدد بادیان ختایی (یک نوع ادویه) داخل ظرف بیندازید. شکر و آب را در اندازه‌های گفته‌شده اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق بمانند. در صورت تمایل می‌توانید آن را یک شب هم در یخچال نگه دارید.

ظرف را روی حرارت متوسط رو بالا قرار دهید. گاهی به‌آرامی هم بزنید. کار را تا زمانی که مخلوط به اندازه کافی غلیظ شود ادامه دهید. حرارت مخلوط باید به دمای 215 تا 220 درجه فارنهایت (120 تا 125 درجه سانتی‌گراد) برسد. حالا از روی حرارت برداشته و اجازه دهید که 5 تا 10 دقیقه خنک شود. نتیجه یک مربا به رنگ زیبای نارنجی، شیرین و هوس‌انگیز در کنار کلوچه انگلیسی و شیرینی‌های رولتی خواهد بود.

ویدئوی طرز تهیه مربای کامکوات را حتماً ببینید.

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان