ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نودل کره‌ ای با گوشت

نودل یا رشته‌فرنگی کره‌ای که در کشور کره با نام گوک‌سو (국수) شناخته می‌شود، یکی از غذاهای سنتی کره محسوب می‌شود و آماده‌سازی آن آسان است. اگر به غذاهای کره‎‌ای و سریال‌های کره‌ای علاقه‌مند هستید، حتماً بارها و بارها اسم نودل را شنیده‌اید. با مجلۀ روزچین امروز همراه شوید زیرا قصد داریم طرز تهیه نودل کره‌ ای با گوشت را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه نودل کره‌ ای با گوشت

نودل یا رشته‌فرنگی کره‌ای که در کشور کره با نام گوک‌سو (국수) شناخته می‌شود، یکی از غذاهای سنتی کره محسوب می‌شود و آماده‌سازی آن آسان است. اگر به غذاهای کره‎‌ای و سریال‌های کره‌ای علاقه‌مند هستید، حتماً بارها و بارها اسم نودل را شنیده‌اید. با مجلۀ روزچین امروز همراه شوید زیرا قصد داریم طرز تهیه نودل کره‌ ای با گوشت را به شما آموزش دهیم.

نودل کره‌ ای با گوشت

مواد لازم

نودل: یک بسته نودل (حدود 170 گرمی)
سس سویا: یک‌سوم فنجان
روغن کنجد: پنج قاشق غذاخوری
سیر خردشده: یک حبه
شکر قهوه‌ای: یک‌سوم فنجان
سرکۀ سیب: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
گوشت اسلایس‌شده: 350 گرم
پیاز زرد: یک عدد (به چهار قسمت تقسیم کنید.)
قارچ: 280 گرم
هویج خردشده: یک فنجان (حدود سه عدد)
اسفناج کوچک: 280 گرم
نمک: به مقدار دلخواه

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟ 
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​

طرز تهیه نودل کره‌ ای با گوشت

طرز تهیه نودل کره ای
نودل کره ای با گوشت

نودل‌ها را به‌مدت پنج تا ده دقیقه در آب گرم خیس کرده، سپس آبکشی کنید و با قیچی رشته‌ها را ببرید. در یک کاسه یک‌سوم فنجان سس سویا، سه قاشق غذاخوری روغن کنجد، یک‌سوم فنجان شکر قهوه‌ای، یک حبه سیر خردشده و یک‌ونیم قاشق غذاخوری سرکۀ سیب را با هم ترکیب کنید. گوشت را در کاسه‌ای دیگر بریزید و دو قاشق غذاخوری از سس آماده‌شده را روی آن بریزید.

از دست ندهید:  کیمچی خیار (오이 김치)

در یک ماهیتابۀ بزرگ دو قاشق غذاخوری روغن کنجد بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید. پیاز و نمک را به آن اضافه کرده و به‌مدت دو دقیقه تفت دهید. سپس گوشت را هم اضافه کرده و با مواد درون ماهیتابه مخلوط کنید تا کم‌کم پخته شود.

در تابه‌ای دیگر، دو قاشق غذاخوری روغن کنجد بریزید. حالا قارچ‌ها و هویج‌ها را به‌مدت سه دقیقه تفت داده و نودل‌ها را به‌همراه سسی که آماده کرده‌اید، به موادتان اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. اکنون سه فنجان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید که نودل‌ها نرم شوند و بپزند؛ حدوداً سه دقیقه طول می‌کشد.

گوشت‌ها را به مواد آماده‌شده اضافه کنید و دوباره دو قاشق غذاخوری روغن کنجد و اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید و یک دقیقۀ دیگر موادتان را بپزید. پس از این مدت نودل کره ای آماده است.

تجربه‌های خود را بعد از پختن این نودل خوشمزه با ما به اشتراک بگذارید. راستی! برای تهیۀ مواد اولیۀ غذاهای کره‌ای می‌توانید سری به بازارچه بهجت‌آباد بزنید.

اگر به سایر غذاهای کره‌ای هم علاقه‌مند هستید، خواندن مقالات زیر را از دست ندهید:
غذای کره‌ای؛ کیم‌باب (김밥)
کیک برنجی کره‌ای یا توکپوکی (떡볶이)
غذای کره‌ای بی‌بیم‌باب (비빔밥)
آموزش تصویری تهیۀ کیمچی (김치)
کیمچی خیار (오이 김치)

منبع

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان