بیف استروگانف از انواع غذاهای معروف روسی است که در کشور ایران نیز طرفداران زیادی دارد و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. طرز تهیه بیف استروگانف با روش های مختلفی انجام می شود، که ما در این مطلب بهترین روش برای پخت این غذای محبوب روسی را آموزش می دهیم.
این غذا دارای محبوبیت فراوانی است و در کشورهای مختلف با روش های متفاوت و مواد اولیه مختلف تهیه می شود بیف استروگانف فرانسوی و چیکن استروگانف از انواع گونه های این غذای خوشمزه هستند و کدبانوهای عزیز می توانند برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی خود این غذاهای لذیذ را در منزل بپزند.
مواد لازم برای 6 نفر
- پیاز متوسط ساطوری شده : 1 عدد
- گوشت گوساله خلالی شده : نیم کیلوگرم
- قارچ ورقه ورقه شده : 120 گرم
- زردچوبه : دو قاشق غذاخوری
- کره : 4 قاشق غذاخوری
- آرد : 4 قاشق غذاخوری
- شیر داغ : نیم لیتر
- سیب زمینی متوسط خلالی ریز : دو عدد
- خامه صورتی : یک عدد
- روغن مایع : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
طرز تهیه بیف استروگانف روسی در منزل
برای پخت بیف استراگانوف روسی ابتدا گوشت را خرد کنید.
روغن را درون قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و پیاز را به مدت 4 دقیقه درون روغن تفت دهید تا نرم شود.
در مرحله بعدی دستور پخت بیف استروگانف گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود اگر در این مرحله گوشت آب انداخت شعله گاز را زیاد کنید تا آب گوشت تبخیر شود.
زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز را به گوشت اضافه کنید سپس یک 1 پیمانه آب جوش نیز به گوشت بیفزایید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به مدت دو ساعت روی حرارت گاز با شعله ملایم پخته و نرم شود و در نیم ساعت آخر نمک را به گوشت اضافه کنید سپس قارچ ورقه ای شده را به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید.
در این مرحله از طرز تهیه بیف استروگانف درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس سیب زمینی را آبکش و خشک کنید روی آن نمک بپاشید و در دو مرحله سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید.
کره را درون قابلمه ای کوچک برزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و آرد را به مدت 30 ثانیه درون کره تفت دهید و شیر را به صورت آرام آرام به آرد بیفزایید و هم بزنید سپس نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و مخلوط مواد سس را به صورت دائم هم بزنید تا سس به غلظتی شبیه به ماست برسد.
بعد از اینکه گوشت به صورت کامل پخته شد سس را به آن اضافه کنید توجه داشته باشید که غذای شما باید قبل از افزودن سس حدود 1/3 پیمانه آب داشته باشد.
بیف استروگانف را درون ظرفی مناسب بکشید و با خامه و سیب زمینی سرخ کرده آن را تزیین کنید.
چند فوت فن مهم برای تهیه بهتر این غذای محبوب روسی
- برای صرفه جویی می توانید میزان گوشت را کاهش دهید و از قارچ بیشتری در طرز تهیه بیف استروگانف استفاده کنید.
- به جای شیر می توانید از آب گوشت برای تهیه سس مخصوص بیف استروگانف استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که برای تزیین بیف استروگانف اندازه تکه های گوشت و سیب زمینی باید با یکدیگر تناسب داشته باشند.
- بهترین نوع گوشت برای پخت بیف استروگانف مغز ران گوساله است.
- در صورت تمایل می توانید در دستور تهیه این غذا، خامه را با 50 گرم سس بشامل جایگزین نمایید و اگر مقدار گوشت و قارچ زیاد است می توانید از خامه و سس بشامل برای تهیه سس مخصوص بیف استروگانف استفاده کنید.
- به جای خامه می توانید از خامه ترش در دستور تهیه سس مخصوص این غذا استفاده نمایید.
- اگر تمایل دارید طعم سس مخصوص بیشتر به خورد برش های گوشت رود بهتر است گوشت ها را به صورت استیکی برش بزنید.
- در تهیه این غذا از رب استفاده نکنید.
- برای خوش طعم شدن این غذا می توانید از عصاره غذا استفاده نمایید که در این صورت بهتر است نمک را از دستور تهیه بیف حذف کنید.
- اگر تمایل دارید غذای شما لذیذتر شود می توانید مواد این غذای لذیذ را با کره تفت دهید.
در این مطلب طرز پخت بیف استروگانف و نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل و پخت بهتر را در اختیار شما همراهان همیشگی مجله آرگا قرار دادیم که امیدواریم از پخت این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.