خبرگزاری تسنیم: امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون میآید که در این بسته خبری مروری بر آنها داریم:
گروه اعزامی صداوسیما در جاکارتا روی سکو رفت
بالاترین میزان پوشش صدا و تصویر با کمترین تعداد عوامل فنی و تولیدی، سازمان صدا وسیما را در صدر رادیو و تلویزیونهای حاضر در محل بازیهای آسیایی قرار داد. مجید شعبانپور رئیس مرکز تولید و فنی سیما، با اعلام این خبر، گفت: همکاران اعزامی، حماسه دیگری را آفریدند و با تمامی محدودیتها موفق شدند مقام برتر در رقابت با تمامی برودکسترها (رادیو و تلویزیونها) حاضر در محل برگزاری بازیهای پاراآسیایـــی همچون (NHK) ژاپن و (KBS) کره جنوبی و (CCTV) چین را کسب کنند.
رئیس مرکز تولید و فنی سیما با اشاره به اعزام دو گـروه فنی به مسابقات آسیایی و پاراآسیایی، افزود: این دو گروه متشکل از سه نفر از همکاران اداره کل فنی سیما بودند کـه در مدت زمان کمتر از سه روز نسبت به نصب و راهاندازی تجهیزات یک استودیوی 3 دوربین بـــا کیفیت HD اقدام کردند و بلافاصله اولین پخش زنده را به تهران داشتند که رکورد نصب و راهاندازی استودیو و همچنین پخش زنده با کمترین تعداد نفرات و کمترین زمان ممکن را باعث شدند.
مجید شعبان پور ادامه داد: حمایت مالی و سرمایه انسانی و توسعه و فناوری رسانه و ادارات تابعه سبب شد با بهرهگیری از خطوط ارتباطی ماهوارهای و اینترنتی تمامی رویدادهای افتخارآفرینان ورزش با 4 خط SNG و سه خط اینترنت به سمع و نظر هموطنان رسانده شود.
این مقام طبق ارزیابیهای مستمر مسئولین IBC (مرکز پخش بینالمللی) بازیها از عملکرد همکاران تعیین و ابلاغ شد.
«دهقان فداکار» در قاب مستند
روایت جدیدی از زندگی دهقان فداکار، به کارگردانی سامان مرادحسینی، امشب ساعت 21:30 از شبکه مستند پخش میشود. ریزعلی خواجوی در سال 1309 در روستای قلعهجوق از توابع شهرستان میانه آذربایجانشرقی به دنیا آمد. وی فردی بود که داستان تلاش او برای جلوگیری از برخورد قطار با سنگهای فروریخته از کوه، سالها با عنوان «دهقان فداکار» در کتاب فارسی سوم دبستان چاپ میشد. ریزعلی خواجوی روز یازدهم آذر 1396 در سن 87 سالگی در بیمارستان امام رضا تبریز درگذشت و در زادگاهش به خاک سپرده شد.
این مستند که تولید روابطعمومی راهآهن است روایتی از رویداد قهرمانانه ریز علی خواجوی (دهقان فداکار) به زبان خودش، همسر، نزدیکان و دوستانش است. فیلم روایتی مستند از داستان قهرمانی، محل وقوع رویداد و انتقال حس فداکاری به مخاطب را دارد.
حضور «بچه مهندس 2» در آنتن پاییزی سیما
شبکههای مختلف سیما در ادامه فصل پاییز هر شب با پخش مجموعههایی جدید در ژانرها و گونههای متنوع از ملودرام تا کمدی، همراه مخاطبان علاقمند به مجموعههای نمایشی خواهند بود.
در شبکه یک؛ آذر ماه «آسمان هوای باران دارد»: بر این اساس شبکه یک سیما که در حال حاضر مجموعه تلویزیونی «نجوا» به تهیه کنندگی سعید شاهسواری و کارگردانی ابراهیم شیبانی را روانه آنتن کرده؛ آذر ماه با مجموعه 30 قسمتی «آسمان هوای باران دارد» به کارگردانی شهرام شاه حسینی و تهیه کنندگی امیر پوررحمانی مهمان مخاطبان علاقمند به مجموعههای نمایشی میشود. علی عمرانی، مرجانه گلچین، فریبا کوثری، بهرنگ علوی، بابک کریمی و فریبا جدیکار از جمله بازیگران این مجموعه هستند. داستان «آسمان هوای باران دارد» قصه خانوادهای است که برای ادامه تحصیل دختر بزرگ شان در مقطع دکتری راهی تهران میشوند، اما در خلال این امر درگیر موضوعاتی میشوند که دستمایه داستان این مجموعه شده است.
«آسمان هوای باران دارد» فصل دوم مجموعه «آسمان همیشه ابری نیست» ساخته سعید عالم زاده با طرحی از امیر پورحمانی تهیه کننده این دو مجموعه است که در سال 89 از شبکه یک سیما پخش شد.
«بچه مهندس» به شبکه دو میرسد:فصل دوم مجموعه تلویزیونی «بچه مهندس» به تهیه کنندگی سعید سعدی و کارگردانی علی غفاری بعد از مجموعه «بازی نقابها» ساعت 21:30 روانه آنتن شبکه خواهد شد. این مجموعه در سه فصل روایتگر کودکی، نوجوانی و جوانی شخصیت اصلی داستان به نام جواد جوادی است. فصل اول «بچه مهندس» که رمضان 97 از شبکه دو پخش شد به ماجراهای مختلف پرورشگاهی میپرداخت که جواد از نوزادی به آنجا سپرده شده بود. مانی رحمانی بازیگر نقش نوجوانی جواد است و مریم کاویانی، علی اوسیوند و نسرین نکیسا از جمله بازیگرانی هستند که به این مجموعه در فاز دوم اضافه شدهاند. پرویز پورحسینی، بهاره رهنما، بهناز جعفری، افشین نخعی، سلمان فرخنده، سیاوش چراغیپور، فرزین محدث، سوگل طهماسبی، عباس جمشیدیفر، حمید شریف زاده نیز هم در فاز یک و هم در فاز دو این مجموعه حضور دارند.
همراهی شبکه سه با سه سریال در فصل برگریز: «حوالی پاییز»، «شرایط خاص» و «بانوی عمارت» عنوان سه مجموعه نمایشی هستند که بعد از اتمام «دلدادگان» از شبکه سه روانه آنتن خواهند شد. با پایان مجموعه «دلدادگان» در انتهای مهر، پخش مجموعه 20 قسمتی «حوالی پاییز» از هفته اول آبان آغاز خواهد شد. «حوالی پاییز» به تهیه کنندگی سعید پروینی و کارگردانی حسین نمازی ملودرامی در خصوص عشق یک جوان ایرانی به یک دختر عرب است که نویسندگی آن را حسین نمازی، براساس طرحی از حمید نعمتالله و معصومه بیات در 20 قسمت برعهده داشته است. بازیگرانی، چون رویا تیموریان، لیلا اوتادی، حسین مهری، مرتضی علی عباس میرزایی، محمد حمزهای، ارشا اقدسی، رضا اکبرپور، بهرام ابراهیمی، مونا کرمی، کیوان ساکت اف، جوانه دلشاد، محمد ساربان، تورج فرامرزیان، پردیس منوچهری، مهرنوش مقیمی، علیرضا لبیبیان و حمیدرضا متقی و یک بازیگر لبنانی در این مجموعه به ایفای نقش پرداختهاند.
«شرایط خاص» با ربیعالاول میآید: با فرارسیدن ماه ربیعالاول مجموعه طنز «شرایط خاص» به کارگردانی وحید امیرخانی و تهیه کنندگی سیدمرتضی فاطمی در 17 قسمت هر شب ساعت 20:40 از شبکه سه روانه آنتن میشود. «شرایط خاص» یک کمدی موقعیت است که بخشی از این موقعیت با جابهجایی شخصیتها در طول داستان رخ میدهد. در این مجموعه مضامین اجتماعی با زبانی طنز طرح میشوند. شرایط خاص با بازی کامبیز دیرباز، پروانه معصومی، بهرام افشاری، نادر سلیمانی، کاظم سیاحی، مریم سعادت، شهره سلطانی، سوگل قلاتیان، معصومه رحمانی، صحرا اسداللهی، اسدالله یکتا و ... برای پخش در شبهای پاییز 97 آماده شده است. حسین تراب نژاد و احسان لطفیان متن فیلمنامه را به نگارش درآوردهاند.
«بانوی عمارت» هم رسید: مجموعه نمایشی 40 قسمتی «بانوی عمارت» به تهیه کنندگی مجید مولایی و کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد از اواسط آذر ماه از شبکه سه پخش خواهد شد. «بانوی عمارت» داستانی عاشقانه را در مقطعی از تاریخ قاجار روایت خواهد کرد که در لایههای زیرین هم به شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان میپردازد. تهران، کاشان و قزوین شهرهایی است که این مجموعه تلویزیونی در آن تصویربرداری شده. «بانوی عمارت» به قلم احسان جوانمرد به نگارش درآمده است. پانتهآ پناهیها، علیرضا شجاع نوری، اندیشه فولادوند، غزل شاکری، آرش مجیدی، رامتین خداپناهی، سیروس میمنت، حسام منظور، شبنم فرشادجو، مینا وحید، نیکی نصیریان، مهتاج نجومی، صالح میرزا آقایی، احسان امانی، محمد فیلی، فریدون سورانی، حسن سرچاهی، احمد یاوری، مریم مؤمن، پاوان افسر، مهری آل آقا، صادق ملک، مجید سعیدی و سعید بحرالعلومی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
دو بازیگر جدید جلوی دوربین «حکایتهای کمال»
در حالی که تصویربرداری سریال «حکایتهای کمال» همچنان در شهرک غزالی ادامه دارد، شهرام عبدلی و شهربانو موسوی جلوی دوربین این پروژه رفتند. تاکنون بیش از 30 درصد سریال تصویربرداری شده است و تدوین سریال را به طور همزمان شادی شایانفر انجام میدهد. سریال 150 قسمتی «حکایتهای کمال» به تهیهکنندگی محسن شایانفر و کارگردانی قدرتالله صلح میرزایی، اوایل مرداد ماه در شهرک غزالی کلید خورد. محمود پاکنیت، شهره لرستانی، نگارعابدی، فلورنظری، علی مسلمی، کاظم هژیرآزاد، شهرام عبدلی، سیروس میمنت، حمید ابراهیمی، اکبرسنگی، آرش نوذری، داریوش سلیمی، سعید پیردوست، عباس محبوب، بیتا خردمند و حمید صفایی و شهربانو موسوی، به همراه هنرمندان خردسال محمدرضا شیرخانلو، امیرحسین کافتری و محمدحسین بلوکات و جمعی از بازیگران سینما و تئاتر جلوی دوربین این سریال رفتهاند. این سریال روایتی از دهه 40 است و ساختاری اپیزودیک دارد.
«حکایتهای کمال» اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی است که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است. این سریال در مرکز سیما فیلم تولید میشود و 150 قسمت دارد. صلح میرزایی تاکنون سریالهای «پنجره»، «رخصت» و «دختری به نام آهو» را برای تلویزیون ساخته است. سریال «هست و نیست» جدیدترین سریال محسن شایانفر در حوزه تهیهکنندگی هم زمستان گذشته به کارگردانی حسین سهیلی زاده از شبکه دو پخش شد.
دستهای امیدوار در مسیر «پروانه شو»
به مناسبت تولید و پخش مجموعه مستند داستانی «پروانهشو» مدیر عامل انجمن اماس ایران با ارسال سپاس نامههایی مجزا همزمان از رئیس رسانه ملی، معاون سیما، مدیر شبکه سه سیما، تهیه کننده و دیگر عوامل برنامه «پروانه شو» قدردانی کرد. عبدالحسین هوشمند در این سپاسنامه با ستایش از نگاه ویژه و امیدآفرین به بیماریهای خاص از جمله ام اس در مستند «پروانه شو» ابراز امیدواری کرد تا با تولید مستندهایی از این نوع جامعه هر چه بیشتر با مقوله بیماریهای خاص آشنا گردد.
صفا چاوش اوغلی تهیهکننده مستند «پروانهشو» با ابراز خرسندی از دیدن شدن این اثر، اطلاعرسانی و آگاهیبخشی را از اهداف تولید این مجموعه دانست و اضافه کرد: اطلاعرسانی عاملی مؤثر در پیشگیری از بسیاری بیماریهای خاص و ژنتیکی است به عنوان مثال زوجهای جوان نسبت به آزمایشهای ژنتیکی و غربالگریهای پیش از ازدواج حساستر میشوند و یا اگر فرزند اولشان دچار بیماریهای ژنتیکی باشد برای فرزند دوم بی گدار به آب نمیزنند.
وی جنبههای روانشناختی و جامعه شناسی را از مهمترین نکات قابل توجه در مورد بیماران خاص دانست و اضافه کرد: بیماران خاص از دوجنبه جسمی و روحی در معرض فشار هستند. پزشکان متعهد همواره به لحاظ جسمی این بیماران را حمایت میکنند، اما از نظر روانی جامعه وظیفه دارد تا به این بیماران توجه کنند.
تهیه کننده «پروانه شو» از سختیهای کار با بیماران خاص گفت و افزود: در طول کار فشارهای روانی بسیاری را تجربه کردیم گفتگو با بیماران و توجیه خانوادههایشان برای مشارکت کاری طاقتفرسا بود. به علاوه بسیاری بر این باور هستند که تلویزیون نباید چنین مستندهای تلخی را روی آنتن برد، ولی آگاهی دهی به افراد جامعه مهمترین دستاورد مستندهایی از این دست هست.
وی از علاقه خود در مورد ساخت برنامهای برای کنترل خشم گفت و ادامه داد: متأسفانه جامعه ما با نحوه کنترل خشم آشنا نیست و یکی از آسیبهای اجتماعی ما همین عدم کنترل خشم به شمار میآید.
یادآور میشود؛ تا کنون مستندهای «محیط زیست برای همه»، «سفیر دوستی»، «ایران بمان»، «ره افسانه» و «بلور شکسته» از صفا چاوشی در شبکههای مختلف پخش شده است.
«کتابباز» میزبان محمد دلاوری میشود
امشب (دوشنبه بیست و سوم مهرماه)، سروش صحت در برنامه «کتابباز»، در بخش اول میزبان محمد دلاوری، خبرنگار و مجری تلویزیون خواهد بود. در بخش دوم، معرفی و نقد کتاب (بخش ثابت دوشنبه شبها)، مسعود فراستی گپو گفت: دیدنی را با سروش صحت خواهد داشت. «کتابباز» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمدرضا رضاییان و اجرای سروش صحت شنبه تا چهارشنبه ساعت 20 از شبکه نسیم پخش میشود و تکرار آن ساعت 1 بامداد، 8 صبح و 13 بعدازظهر روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.
مستند جدید پرستیوی برای اربعین
شبکه پرستیوی در آستانه فرارسیدن اربعین امام حسین (ع)، مستند «اربعین: حقیقت جاری» را روی آنتن میبرد. این مستند محصول سال 2018 شبکه پرستیوی است و محمدرضا محمدی نجات کارگردانی آن را برعهده داشته است. «اربعین: حقیقت جاری» با چند تن از شخصیتهای بینالمللی از کشورهای مختلف همراه شده و در بستری از روایات قیام امام حسین (ع) به بررسی و واکاوی مشکلات و چالشهای زندگی در دنیای مدرن میپردازد. این مستند در گفتگو با صاحبنظران آشنا با واقعیتهای جهان امروز و فعالان عرصه مبارزه با ظلم و تبعیض، راه حلها و راهکارهای مناسب برای حل مشکلات و معضلات زندگی امروز بشر را با استفاده از ظرفیتهای قیام امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان در کربلا مورد نقد و بررسی قرار میدهد.
مستند «اربعین: حقیقت جاری» جمعه چهارم آبان ساعت 18:30 به وقت تهران از شبکه پرستیوی پخش خواهد شد. تکرار این برنامه شنبه در ساعات 02:30 و 11 و یکشنبه ساعت 17 پخش میشود.
پیگیری نرخ اشتغال و بیکاری در تهران 20
برنامه «تهران 20» امشب دوشنبه بیست و سوم مهرماه نرخ اشتغال و بیکاری در تهران را رصد میکند. حاتم شاه کرمی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران با حضور در استودیوی برنامه «تهران 20» پیرامون موضوع فوق به بررسی و گفتگو مینشیند و محورهای دیگر این گفتگو اشتغال اتباع بیگانه، بیکاری واشتغال پنهان تهران، چشمانداز، برنامهها و... خواهد بود. مهمان دوم این برنامه عزیزالله مهدیان معاون بازسازی بنیادمسکن خواهد بود که درباره آخرین وضعیت طرح هادی، مسکن روستایی و آخرین وضعیت مسکن زلزلهزدگان کرمانشاه برای مخاطبان صحبت خواهد کرد.
برنامه اجتماعی «تهران 20» شنبه، دوشنبه و چهارشنبه شبهای هر هفته با اجرای بهروز تشکر و تهیهکنندگی مصطفی پورحامدی روی آنتن میرود.
سری ششم «هنرنامه» با آیتمهای جدید میآید
سری جدید برنامه تخصصی «هنرنامه» جمعهها ساعت 23 از شبکه چهار سیما پخش میشود. محمد علیبازی تهیه کننده برنامه «هنرنامه» بیان کرد: این برنامه همچون فصول گذشته به بررسی رویدادهای هنرهای تجسمی، نقد آثار و جریانهای روز ادبی و هنری، معرفی آثار سینمای هنر و تجربه و سرکشی به گالریها و نمایشگاههای عکاسی، نقاشی، مجسمه سازی و... میپردازد.
وی افزود: در سری جدید بخش جدیدی را با نام «از ایده تا اجرا» به برنامه اضافه کردهایم که در آن به کارگاه هنرمندان میرویم و از یک صبح تا شب زندگی هنرمند و خلق یک اثر هنری را برای مخاطب به تصویر میکشیم تا مخاطبان بتوانند از نزدیک با روند کاری و شکلگیری یک اثر هنری آشنا شوند و بخشی از زحماتی را که هنرمند برای خلق آثار متحمل میشود، ببینند، تا اهمیت و ارزش آن را بیشتر بشناسند.
سری ششم برنامه «هنرنامه» با اجرای بهار ابراهیمی محصول گروه ادب و هنر شبکه چهار سیماست که جمعهها ساعت 23 روی آنتن میرود.
شب شعر شبکه چهار با حضور دو آهنگساز
برنامه تلویزیونی «شبهای هنر» در شب شعر میزبان محسن نفر و محمدرضا چراغعلی دو استاد آهنگساز میشود. دوشنبههای «شبهای هنر» به حوزه شعر اختصاص دارد و در برنامه امشب (بیست و سوم مهر) به موضوع «رابطه شعر و جریانهای هنری امروز» میپردازد.
محمدرضا چراغعلی اهنگساز به رابطه شعر و موسیقی پاپ خواهند پرداخت و محسن نفر آهنگساز و استاددانشگاه به نقش و رابطه شعر با موسیقی کلاسیک و سنتی اشاره خواهند کرد.
محسن نفر آهنگساز، ردیفدان، پژوهشگر، مدرس موسیقی (تئوری و ساز) و نوازنده تار و سه تار ایران است. وی آهنگساز و نوازنده تار آلبومهای وصل مستان، شمس الضحی، باغ ارغوان، یاد یار و فکر نو، یاس، خاکستری، آبی است. وی همچنین آهنگسازی فیلمهایی همچون مرگ دیگری، روزنه، معبر و بلمی به سوی ساحل را بر عهده داشته است.
محمدرضا چراغعلی از جمله مدرسان و آهنگسازان صاحبنام موسیقی است که طی سالهای گذشته در آهنگسازی و تولید چندین اثر موسیقایی سنتی و پاپ پرمخاطب به عنوان مشاور و آهنگساز در کنار خوانندگانی، چون علیرضا افتخاری، رضا صادقی، امیر کریمی، قاسم افشار، علی لهراسبی و سایر خوانندگان حضور داشته است.
«شبهای هنر» برنامه جدید شبانه گروه ادب و هنر شبکه چهار سیماست که از شنبه تا چهارشنبه ساعت 23 هر شب با یک تیم تهیه و اجرای مختلف به سراغ «تئاتر»، «موسیقی»، «شعر»، «کتاب» و «سینما» میرود.
مستند «ما آمدیم» در شبکه الکوثر
مستند «ما آمدیم» شبکه الکوثر، روایت انسانهایی است که با هدف رسیدن به حرم مطهر امام حسین (ع) با پای پیاده در حرکت هستند و در طول مسیر اتفاقات متفاوتی را تجربه میکنند. به مناسبت اربعین حسینی هزاران نفر از شیفتگان و عاشقان آن حضرت از اقصی نقاط ایران و جهان به سمت حرم مطهر در حرکتند و ماجراهای این مستند محض بدون نریشن و گفتار و با روش کشف و شهود در میان کودکان و نوجوانان زائر اتفاق میافتد. دوربین در میان افراد به دنبال ثبت وقایع و تصاویر بوده و بیننده هم همراه با داستان کلی ماجرا حرکت میکند. این مستند که روایتگر پیوند و دوستی نزدیک و قوی دو ملت بزرگ ایران و عراق به واسطه حضور قوی اعتقادات و دین اسلام است با مدت زمان 30 دقیقه تهیه شده و به سفارش گروه تولید شبکه الکوثر ساخته شده است.
نمایش مستند «چهل سال هنر» از شبکه سحر
مستند «چهل سال هنر» به تهیهکنندگی سونیا فتحی در شبکه سحر تولید شده و بهزودی در جدول پخش کانال آذری این شبکه قرار میگیرد. «چهل سال هنر» به هنرهای هفتگانه سینما، تئاتر، موسیقی، ادبیات، گرافیک و... در چهل سال پس از انقلاب اسلامی ایران میپردازد. رضا صیامیزاده کارگردانی این مستند را برعهده دارد و درنا نصیریان نریتور آن است. عبدالله شکری تصویربردار و آرمین صیامیزاده تدوینگر، از دیگر عوامل تولید این برنامهاند. مستند «چهل سال هنر» در 20 قسمت 25 دقیقهای تولید شده و آماده پخش برای مخاطبان آذریزبان شبکه سحر است.
«مسافران» رامبد جوان به شبکه سحر رسید
«مسافران» مجموعه تلویزیونی به کارگردانی رامبد جوان، تهیهکنندگی محسن چگینی و محصول سال 1388 شبکه سوم سیماست. این مجموعه در 65 قسمت 40 دقیقهای تهیه شده و در تامین برنامه کانال بالکان به زبان آلبانیایی ترجمه و زیرنویس شده است. در خلاصه این سریال آمده است:موجودات فضایی میخواهند زمین را تصرف کنند، ولی قبل از آن میخواهند با فرهنگ زمینیها آشنا شوند. آنها یک زوج و یک دختر و یک ربات انسان نما را به زمین میفرستند و آنها در خانه دو برادر به نامهای فرخ افروخته و فرید افروخته ساکن میشوند و تظاهر میکنند که از سوئد آمدهاند. فرید یک نویسنده است و مشکلات بسیار فراوانی دارد. او در ادامه متوجه میشود که آنها فضایی هستند. در هر قسمت این سریال در مورد یکی از عادات بد انسانها بحث میشود و در پایان آن داستان، بهرام گزارش خود را به سناتور کنفدراسیون راه شیری میفرستد ... در این مجموعه بازیگرانی، چون رامبد جوان، حمید لولایی، حسن معجونی، سحر دولتشاهی، شقایق دهقان و نصرالله رادش ایفای نقش کردهاند.
سریال مسافران هر روز در ساعت 16:40 به مدت 40 دقیقه بر روی آنتن کانال بالکان شبکه سحر میرود.
«شش نقطه» با شبنم قلیخانی و حامد همایون
به مناسبت روز جهانی نابینایان (عصای سفید) ویژه برنامه «شش نقطه» از رادیو تهران با حضور شبنم قلی خانی و حامد همایون روی آنتن میرود. نیما نعمتی زاده تهیه کننده برنامه شش نقطه با اعلام این خبر گفت: در ویژه برنامه شش نقطه امشب به مناسبت روز جهانی نابینایان از شبنم قلیخانی بازیگر و کارگردان که در تلویزیون، سینما و تئاتر فعالیت میکند و سید حامد محمودزاده (با نام هنری حامد همایون) خواننده و آهنگساز دعوت به عمل آمده است.
به گفته این تهیه کننده، علاوه بر گفتگو با حامد همایون درباره معرفی بیشتر نابینایان در جامعه، او در این برنامه اجرای زنده خواهد داشت، با شبنم قلی خانی درباره فیلم سازی و حضور نابینایان در فیلمها و نقش سلبریتیها در فرهنگ سازی و معرفی افراد نابینا به جامعه گفتگو خواهد شد.
وی تصریح کرد: از دیگر مهمانان این برنامه مدیران انجمن نابینایان ایران و فرزانه صادقی شاعر نابیناست.
شبکه رادیویی تهران با برنامه «شش نقطه» مستندهایی از زندگی افراد موفق نابینا تهیه و قصه زندگی آنها را روایت میکند. تمرکز برنامه شش نقطه بر این که به شکلهای مختلف مسائل و مشکلات نابینایان مطرح شود تا معرفی صحیحی از نابینایان و فرهنگسازی در سطح جامعه صورت پذیرد.
برنامه «شش نقطه» کاری از گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران است که امشب به صورت ویژه به مناسبت روز جهانی نابینایان (عصای سفید) از ساعت 22 روی موج اف. ام ردیف 94 مگاهرتز میرود.
اشکان آذرماسوله کارشناس مجری و الهه واحدی هماهنگی سایر عواملی هستند که با این برنامه همکاری دارند.
رهبر اسبق ارکستر سمفونیک تهران به رادیو فرهنگ میرود
نام آوران ایران زمین» برنامهای است که روزهای پنجشنبه از رادیو فرهنگ پخش میشود و به گفتگو با اهالی فرهنگ و اندیشه و هنر ایران زمین میپردازد. میهمان این هفته نادر مشایخی متولد پنجم آذر 1337 در شهر تهران است. وی فرزند جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت ایرانی است. نادر مشایخی آهنگساز و رهبر ارکستر تهران است. علاقهمندان میتوانند پنجشنبه ساعت 17:30 این برنامه را از رادیو فرهنگ بشنوند.
«نامآوران ایران زمین» در گروه تاریخ و اندیشه به تهیه کنندگی رکسانا حمیدی و اجرای علی عظیمی نژاد تولید و پخش میشود. رادیو فرهنگ را روی موج افام ردیف 106 مگاهرتز بشنوید.
ماجرای «خانه پرخاطره» فریبا متخصص به رادیو کشیده شد
نمایش رادیویی «خانه پرخاطره» به کارگردانی مجید حمزه سهشنبه بیست و چهارم مهرماه از رادیو نمایش پخش میشود. این نمایش رادیویی را علی عباسی نوشته که سوژه اجتماعی دارد و ماجراهای زندگی زوجی ایرانی را روایت میکند. در «خانه پرخاطره» هنرمندانی، چون فریبا متخصص، صفا آقاجانی، نسرین زارع، محمد شریفی مقدم، مهدی طهماسبی، شیوا رفیعیان، رامین پورایمان، مینا شجاع و تعداد دیگری از بازیگران اداره کل هنرهای نمایشی رادیو به ایفای نقش میپردازند.
این نمایش به تهیهکنندگی ژاله محمدعلی، صدابرداریی رضا طاهری و افکتوری نرگس موسیپور فردا سهشنبه ساعت 16 از رادیو نمایش پخش میشود.
صداهای غایب در یک دو صدا شنیده میشود
با توجه به علاقه و در خواست مخاطبینی که نمیتوانستند در برنامه یک دو صدا حضور داشته باشند روز چهارشنبه صداهای غایب از این برنامه پخش میشود. مهدی ساعی تهیه کننده برنامه گفت: بسیاری از متقاضیان شهرستانی امکان حضور در برنامه را نداشتند، با توجه به در خواستهای مکرر قرار بر این شد که روزهای چهارشنبه مخاطبان شهرستانی و یا کسانی که امکان حضور در برنامه را ندارند یک فایل صوتی 90 ثانیهای برای شرکت در مسابقه ارسال کنند.
وی افزود: این فایل صوتی باید یا از اشعار شاعران بزرگی، چون حافظ و مولانا و سعدی باشد، و یا افرادی که علاقهمند به خواند متن هستند میتوانند باب سوم یا هشتم از کتاب گلستان سعدی را بخوانند و یا متن یکی از برنامههای رادیو ایران را پیاده کنند و خودشان بخوانند و ارسال کنند، تا داوری شود.
گفتنی است، داوران این دوره از مسابقه فاطمه اآل عباس و بهروز تشکر و بهرام ابراهیمی از پیشکسوتان هستند. یک دو صدا با اجرای نسیم رفیعی از شنبه تا چهارشنبه ساعت 20:00 از رادیو ایران پخش میشود