ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش آبادانی

آش آبادانی دارای مقدار زیادی گوشت و حبوبات است و یک غذای مقوی و مفید برای شما خواهد بود. به کمک این غذا می‌توانید میزان زیادی از آهن و ویتامین‌های مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. این آش مانند اکثر غذاهای جنوبی مزه‌ای تند دارد و اکثر مواقع از آن برای صبحانه استفاده می‌کنند.

آش آبادانی دارای مقدار زیادی گوشت و حبوبات است و یک غذای مقوی و مفید برای شما خواهد بود. به کمک این غذا می‌توانید میزان زیادی از آهن و ویتامین‌های مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. این آش مانند اکثر غذاهای جنوبی مزه‌ای تند دارد و اکثر مواقع از آن برای صبحانه استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه آش آبادانی

  • 75 گرم نخود
  • 75 گرم لوبیا سفید
  • 250 گرم گوشت گوساله
  • 2 عدد پیاز نگینی خرد شده
  • یک دوم قاشق چایی خوری زردچوبه پودر شده
  • روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن به میزان لازم
  • 300 گرم برنج
  • 150 گرم عدس پاک و ریز خرد شده
  • 500 گرم تره
  • نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده‌ شده به میزان لازم
  • فلفل قرمز پودرشده یک دوم قاشق چایی خوری
  • 20 گرم نعناع خشک پودر شده 
  • 50 گرم گوشت چرخ‌ کرده گوساله
  • کشک مقداری برای تزیین

طرز تهیه آش آبادانی

طرز تهیه آش آبادانی

نخود را درون آب قرار دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را درون قابلمه‌ای حاوی آب بریزید. 4 ساعت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. بعد از یک ساعت که از پخت نخود گذشت، لوبیا سفید، گوشت و یک عدد از پیازها را به آن اضافه کنید. زردچوبه را در تابه‌ای دیگر با کمی روغن تفت دهید سپس به آن‌ها اضافه کنید.

در یک ساعت آخر پخت حبوبات و گوشت، آب روی برنج و عدس خیس شده را خالی کنید و آن را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید موادتان خوب پخته شود سپس تره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. در تمام این مدت لازم است آشتان را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

درون تابه‌ای جداگانه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن درون آن داغ شود. سپس نعناع را به آن اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک آن را از روی حرارت بردارید.

باقی پیاز را در یک تابه دیگر با روغن تفت دهید و اجازه دهید پیازها کاملا نرم و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به آن‌ها اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت کاملا کشیده شود. در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و آن را از روز حرارت بردارید.

بعد از اینکه آشتان پخت گوشت را از درون قابلمه خارج کنید آن را ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و مواد را با هم، هم بزنید. آش را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با کشک، نعناع و گوشت چرخ کرده تزیین کنید سپس آن را سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان