یک هفته بعد از راهپیمایی 20 هزار نفری کارکنان گوگل در اعتراض به سیاست های این شرکت در رابطه با سوء استفاده های جنسی و نحوه برخورد آن با این اتفاقات، گوگل وعده تغییر داده است.
این شرکت روز گذشته اعلام کرد که بررسی موارد اذیت و آزار جنسی را آغاز خواهد کرد و ساندار پیچای مدیرعامل این شرکت نیز در ایمیلی که روز گذشته برای کارکنانش ارسال نمود اظهار داشت:
ما می پذیریم که در گذشته همه امور را به درستی انجام نداده ایم و از این بابت عذر خواهی میکنیم. روشن است که ما به تغییر نیاز داریم. بنابرین از این پس مدیریت نگرانی ها با شفاف سازی بیشتری انجام می شود و پشتیبانی بهتری از کارکنان به عمل خواهد آمد. همچنین تعهداتمان برای ایجاد برابری و محیطی همراه با احترام را دوبرابر میکنیم.
پیچای همچنین وعده داد که سیستم گزارش آزار و اذیت جنسی گوگل را بهبود بدهد و یک سایت گزارش دهی اختصاصی با پشتیانی زنده ایجاد کند که مشاوره لازم را در اختیار قربانیان قرار دهد. گوگل علاوه بر این اعلام شد که افراد در زمان حضور در جلسات رسیدگی به شکایات خود میتوانند فرد مورد اعتماد دیگری را به همراه داشته باشند. این تغییرات از حالا تا سه ماهه سوم 2019 اجرایی می شوند.
غول جستجوی اینترنتی اعلام نموده که دیگر اقدام به حل و فصل اجباری پرونده های سوء رفتارهای جنسی نخواهد کرد و جزئیات بیشتری را در رابطه با گزارشات داخلی خود منتشر می کند.
جمعه گذشته بالغ بر 20 هزار کارمندان گوگل میزهای کار خود را ترک کردند و در سرتاسر دنیا به خیابان ها آمدند تا علیه پرونده های آزار جنسی در سراسر دنیا اعتراض کنند. این اعتراض نیز در واکنش به گزارشی بود که نیویورک تایمز پیرامون پشتیبانی گوگل از اندی رابین و پاداش قابل توجه وی علیرغم سوء رفتارهای جنسی اش با یکی از کارکنان خانم این شرکت منتشر گردید.
گفتنی است همراستا با این اعتراضات هشتگی تحت عنوان «Me Too» در شبکه های اجتماعی ترند شد تا کلیه قربانیان این سوء رفتارهای جنسی را برای اقدامی مشترک و تغییری تازه با یکدیگر متحد کند.
برگزارکنندگان این اعتراضات اعلام کردند که گوگل به صورت علنی از تنوع جنسیتی و نژادی حمایت می کند اما کار زیادی برای عمل به این گفته خود انجام نمی دهد. معترضین در بیانیه ای خواستار پایان دادن به حل و فصل اجباری پرونده های آزار و سوء استفاده های جنسی شدند (در این موارد از افراد شاکی خواسته می شود از حق خود برای شکایت بگذرند و به صورت محرمانه توافقاتی را با فرد خاطی انجام دهند).
آنها همچنین خواستار پایان دادن به پرداخت نابرابر حقوق میان زنان و مردان، انتشار گزاری داخلی در رابطه با آزار و اذیت های جنسی درون گوگل و تدوین فرایندی روشن برای گزارش شکایت ها شده بودند.