۱۰ صبحانۀ خوشمزه و مقوی برای افزایش وزن

وقتی از رژیم غذایی صحبت می‌کنیم بلافاصله به یاد کاهش وزن می‌افتیم. اما باید توجه کنیم که خیلی‌ها دچار معضل کمبود وزن و لاغری مفرط‌اند

وقتی از رژیم غذایی صحبت می‌کنیم بلافاصله به یاد کاهش وزن می‌افتیم. اما باید توجه کنیم که خیلی‌ها دچار معضل کمبود وزن و لاغری مفرط‌اند. لاغری هم می‌تواند سلامتی جسمی و روحی ما را به مخاطره بیندازد و سبب تشویش و آشفتگی شود. در واقع بهتر است در همۀ حوزه‌ها خودمان را به سطح میانه نزدیک کنیم و از مزایای اعتدال و توازن بهره‌مند شویم. فکر می‌کنید چطور می‌توان با برنامۀ غذایی درست و حساب‌شده به وزن مناسب رسید؟ مسلماً برای افزودن بر وزن باید کالری بیشتری به بدن برسد اما آیا برای تحقق این هدف لزوماً باید به مصرف چربی، شیرینی و کربوهیدرات فراوان روی آورد؟ آیا باید بر تعداد وعده‌های غذایی‌مان بیفزاییم؟ دقیقاً باید چه کنیم؟ افزایش اصولی وزن به چه معناست؟ آیا برای افزایش وزن باید به هرشیوه‌ای متوسل شد یا می‌توان با تغییر در سبک تغذیه و انتخاب‌های غذایی متفاوت به نتیجۀ مطلوب رسید؟ صبحانه در این بین چه اهمیتی دارد؟ تابه‌حال به صبحانه‌های متنوع و مغذی فکر کرده‌اید؟ این مقاله در همین رابطه است و به 10 صبحانۀ متفاوت و سالم برای افزایش وزن اشاره دارد. اگر تغذیۀ سالم و به طور مشخص افزایش وزن دغدغۀ شما است، با بامیلو بلاگ همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانید.  

به قراین بسیار می‌توان گفت که چاقی در جهان امروز به وضعیتی فراگیر تبدیل شده است و افراد چاق به روش‌های گوناگون متوسل می‌شوند تا از وزنشان کاسته شود. با وجود این برخی افراد به دلایل متعدد دغدغۀ افزایش وزن دارند. عواملی مثل ژنتیک، سوخت‌و‌ساز شدید بدن و بدغذایی می‌توانند باعث ناتوانی فرد در افزایش وزن شود. ساده‌ترین راه برای افزایش وزن، زیاده‌روی در خوردن شیرینی‌‌های اشتهابرانگیز و غذاهای سرخ‌شده است؛ اما این راه با تغذیۀ سالم منافات دارد. اگر می‌خواهید به وزنتان اضافه شود سعی کنید این کار را به‌طور طبیعی و تدریجی انجام دهید و غذاهای سالم و ارگانیک را در برنامۀ غذایی‌تان بگنجانید. برنامۀ غذایی سالم حاوی خوراکی‌های پرکالری و مغذی است. این مقاله دستور تهیۀ 10 صبحانۀ مقوی برای افزایش وزن را به شما آموزش می‌دهد.

1- حریرۀ بادام‌زمینی و بلغور جو دو سر

100 گرم بلغور جو دو سر (اوتمیل) 400 کالری به شما می‌دهد. 28 گرم بادام‌زمینیِ برشتۀ بی‌نمک هم تقریباً حائز 166 کالری است که 126 کالریِ آن از چربی‌های سالم به‌دست می‌آید. بهتر است به ‌جای جو خرد شده از جو پرک استفاده کنید چون طعم بهتری دارد و مغذی‌تر است. برای تهیۀ حریرۀ بادام‌زمینی و بلغور جو دو سر به توضیحات زیر توجه بفرمایید:

مواد لازم:

  • جو پرک  1 فنجان
  • آب  3 فنجان
  • بادام زمینی برشته شده و بدون نمک   15 عدد
  • کشمش خشک  ¼ فنجان
  • پودر دارچین  1 قاشق چای‌خوری
  • شیر   1 فنجان
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • موز متوسط و قطعه قطعه شده  1 عدد

دستور تهیه:

  • جو‌ها را در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط فقط بگذارید کمی گرم شوند.
  • جو گرم‌شده را در 1 فنجان آب به مدت 5 دقیقه بخیسانید.
  • 2 فنجان آب باقیمانده را در ظرف بزرگی روی حرارت قرار دهید. به آن دارچین اضافه کنید و اجازه بدهید به جوش بیاید.
  • جو خیس خورده را همراه با آبِ آن به آب و دارچینِ جوش‌آمده اضافه کنید.
  • مخلوط آب، جو و دارچین باید 1 دقیقه بجوشد. پس از آن شعله را کم کنید و مرتب هم بزنید. بگذارید 3 دقیقه با شعلۀ کم روی حرارت بماند تا جو کاملاً پخته و غلیظ شود.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید و بادام زمینی و کشمش‌ اضافه کنید.
  • ترکیب به‌دست‌آمده را با شیر و عسل میکس کنید.
  • قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

حریرۀ شما آماده است و بهتر است گرم میل شود.

2- گرانولا با آجیل و شیر

تهیه و نگهداری گرانولا آسان است و می‌توانید آن را به دلخواه خودتان تهیه کنید. مادۀ اصلی آن جو است اما می‌توانید ویت فلکس،کورن فلکس و ساگو(پنیرخرما) برشته هم به آن اضافه کنید تا کالری بیشتری بدهد. حتماً از آجیل و میوه هم استفاده کنید و از گرانولای عالی و پرکالری لذت ببرید. لازم نیست برای خوردن صبحانۀ خوشمزه پول زیادی بپردازید؛ آن هم صبحانه‌ای که به همین سادگی حاضر می‌شود. برای تهیۀ گرانولای مخلوط با آجیل و شیر به توضیحات زیر توجه کنید:

مواد لازم:

  • جو دو سرِ کواکر    2 فنجان
  • ویت فلکس     1 فنجان
  • کورن فلکس  1 فنجان
  • عدس پخته‌شده     ½ فنجان
  • بادام درختی     ¼ فنجان
  • گردو     ¼ فنجان
  • کشمش   ¼ فنجان
  • خرما  12 عدد خرد شده (از عرض بریده شده)
  • شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری (می‌توانید از شکر کاستر(پودر قند یا شکر مخصوص قنادی) یا شکر گرانول (تصفیه‌شده) هم استفاده کنید)
  • عسل    ¼ فنجان
  • کرۀ آب‌شدۀ کلریفاید (تصفیه‌شده)   2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • فر باید از قبل به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجۀ سلسیوس گرم شده باشد.
  • شکر قهوه‌ای، عسل و کرۀ آب‌شده را در ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط را آن قدر هم بزنید تا شکرقهوه‌ای کاملاً حل شود. من ترجیح می‌دهم قدری از شکر، حل‌نشده باقی بماند پس فقط تا حدی هم می‌زنم که مخلوط حالت ترد و کرانچی داشته باشد.
  • حالا ظرف بزرگی بردارید و جو دو سر را به مخلوط شکر و عسل گرم‌شده اضافه کنید. آن‌قدر هم بزنید تا بافت یکنواختی حاصل شود.
  • یک ظرف مستطیل‌شکل بردارید. کف آن را با روغن پخت ‌و ‌پز چرب کنید و محتویات گرانولا را به این ظرف منتقل کنید.
  • قالب حاوی گرانولای نیمه‌آماده را باید به مدت 20 تا 25 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید. میزان پخته‌شدن گرانولا بستگی به سلیقۀ خودتان دارد. می‌توانید مخلوط را فقط تا حدی‌ که رنگ جو تغییر کند و طلایی قهوه‌ای شود در فر قرار دهید.
  • پس از این‌که به حد کافی پخت، ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود.
  • خمیرگرانولایتان حاضر است و می‌توانید آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نحوۀ استفاده:

  • هر بار در ظرفی ½ فنجان خمیر گرانولا بریزید.
  • 1 فنجان شیر گرم به آن اضافه کنید.
  • تکه‌های میوۀ خردشده را به مخلوط شیر و خمیرگرانولا بیفزایید.

به این ترتیب گرانولای آجیل و شیرتان آماده است و بهتر است گرم میل شود.

3- املت

تخم‌مرغ‌ها اساساً در زمرۀ مواد غذایی قوی و پرکالری قرار دارند و منبع فوق‌العادۀ پروتئین محسوب می‌شوند. با مصرف تخم‌مرغ می‌توانید به حجم عضلات بدنتان بیفزایید و وزن سالم کسب کنید. کافی است سبزیجات حاوی نشاسته به تخم‌مرغ اضافه کنید تا میزان کالری مفید مضاعف شود. برای تهیۀ املت به این ترتیب عمل کنید:

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ    2 عدد
  • سیب‌زمینیِ بزرگِ پوست‌کندۀ خردشده   1 عدد
  • هویج پوست‌کندۀ خردشده  2 عدد
  • پیاز بزرگ خردشده  1 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • کرۀ آب‌شده   2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل به میزان لازم
  • گشنیز خردشده  1 قاشق غذاخوری
  • زیره  1 قاشق چای‌خوری

دستور تهیه:

  • تابۀ گودی را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  •  1 قاشق غذاخوری کره در تابه بریزید و بگذارید آب شود.
  • زیره را اضافه کنید و اجازه بدهید در کره و حرارت باز شود.
  • پیاز را اضافه کنید و آن‌قدر تفت بدهید تا طلایی قهوه‌ای شود.
  • سیب‌زمینیِ خردشده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا خوب برشته شود و تغییر رنگ دهد.
  • تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه‌ای آن‌قدر بزنید تا نرم و یکدست شوند.
  • در این مرحله باید هویج، نمک، گشنیز و ادویه را به سیب‌زمینی و پیاز سرخ‌شده بیفزایید.
  • حالا مایۀ تخم‌مرغ‌ هم‌زده و یکنواخت‌شده را با باقیماندۀ کرۀ آب‌شده روی مواد بریزید و بگذارید آن‌قدر بپزد که بخش زیرین‌اش کمی قهوه‌ای شود.
  • مواد را پشت ‌و ‌رو کنید و اجازه بدهید 30 ثانیه روی حرارت بماند.

املت شما آماده است. بهتر است آن را گرم سرو کنید. درصورت تمایل می‌توانید کمی فلفل سیاه هم روی آن بپاشید.

4- میلک‌ شیک شکلاتی با میوۀ خشک

برای تهیۀ این میلک‌شیک به ½ لیتر شیر و پودر نسکوئیک نیاز دارید. این صبحانه غنی از کالری شیر و میوۀ خشک است. شیر، نسکوئیک و میوه را با هم ترکیب و نوش‌جان می‌کنید.

مواد لازم:

  • شیر   2 فنجان (½ لیتر)
  • نسکوئیک   ¼ فنجان
  • خرمای بدون هسته و خردشده   5 عدد
  • بادام درختیِ خردشده  10 عدد
  • موز متوسط پوست‌کنده و به‌صورت دایره‌ای برش‌داده‌شده  1 عدد

دستور تهیه:

  • موز، بادام درختی و خرما را در مخلوط‌کن بریزید.
  • مواد را با سرعت متوسط در مخلوط‌کن آن‌قدر میکس کنید که خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.
  • نسکوئیک را اضافه کنید و دوباره مواد را میکس کنید.
  •  شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا میلک‌ شیک یک‌دست و غلیظی ایجاد شود.
  • در پایان روی میلک‌ شیکتان نسکوئیک بریزید و آن را گرم میل کنید.

5- ساندویچ نان گندم کامل، پنیر و بادام‌ درختی

یکی از موادی که به افزایش وزن کمک می‌کند، نان است؛ اما باید توجه کرد که نان تهیه شده از گندم کامل، نان سالم‌تری است. به‌ همین دلیل توصیه می‌شود از نان‌های متراکم و سالمی مثل نان سبوس جو، نان گندم کامل، نان چندغله و مانند این‌ها استفاده کنید. قصد داریم ساندویچ پروتئینه‌ای تهیه کنیم که حاوی پروتئین، غلات کامل، موز و 1 لیوان شیر است و ایدۀ بی‌نظیری است برای یک صبحانۀ مقوی که می‌تواند وزن شما را افزایش دهد.

مواد لازم:

  • نان چندغله    4 برشِ دورگیری‌شده
  • کرۀ بادام‌زمینیِ شیرین   2 قاشق غذاخوری
  • پنیر کاتیجِ خردشده     ¼ فنجان
  • نسکوئیک یا پودر کاکائو   2 قاشق غذاخوری
  • کرۀ آب‌شده   2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • ظرف نچسبی را با حرارت تدریجی (متوسط تا زیاد) گرم کنید.
  • اول کف ظرف را با 1 قاشق غذاخوری کرۀ آب‌شده چرب کنید.
  • سپس دو تکه نان در ظرف توست کنید. نان‌ها باید به‌حدی حرارت ببینند که ترد و قهوه‌ای شوند. بعد از توست شدن نان‌ها روی آن‌ها کره بریزید. 2 نان بعدی را هم به همین ترتیب توست و چرب کنید.
  • حالا ½ قاشق غذاخوری کره در شیرجوش کوچکی بریزید و بگذارید کمی گرم شود.
  • بادام درختی خردشده را به کره بیفزایید و بگذارید با حرارت کم تا متوسط برشته شود.
  • پودر کاکائو را به کرۀ بادام‌زمینی اضافه کنید و آن‌قدر بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • مخلوط به‌دست‎آمده را به 4 بخش تقسیم کنید و هر بخش را به هر برش نان توست‌شده بمالید.
  • پنیر کاتیج را دو قسمت کنید و روی 2 برش نان بپاشید.
  • سپس مخلوط بادام درختیِ آغشته به کره را روی پنیرها قرار دهید.
  • برش‌های نان آغشته به نسکوئیک و کرۀ بادام‌زمینی را روی برش‌های فعلی قرار دهید.

ساندویچ صبحانۀ شما آماده است و با سیب و شیر سرو می‌شود.

6- کلوچۀ پروتئینۀ حاوی جو دو سر

این کلوچه‌های پخته‌شده را می‌توانید در ظرف دربسته مدت‌ها نگهداری کنید. این کلوچه‌ها به‌همراه 1 لیوان شیر و 1 عدد موز صبحانۀ بی‌نظیری را ترتیب می‌دهند. هر کلوچه حدوداً حاوی 77 کالری است و 5 گرم پروتئین مفید به بدنتان می‌دهد.

مواد لازم:

  • جو دو سرِ نیم‌توست  2 فنجان
  • تخم‌مرغ   1 عدد
  • عسل  1 قاشق غذاخوری
  • پورۀ سیبِ بدون شکر  ¼ فنجان
  • پودر پروتئین  2 اسکوپ
  • کرۀ آب‌شده  1 قاشق چای‌خوری
  • نارگیل خردشدۀ توست   1 قاشق غذاخوری
  • بادام درختی   3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • فر را از قبل تا دمای 180 درجۀ سلسیوس گرم کنید.
  • ظرف بزرگی برای مخلوط کردن مواد انتخاب کنید. همۀ مواد فوق را در آن بریزید و خوب میکس کنید.
  • یک ورق مخصوص کلوچه بردارید و آن را خوب چرب کنید.
  • 1 اسکوپ از خمیر کلوچه را در ورق چرب‌شده قرار دهید. همۀ خمیر را به‌ همین ترتیب در ورق‌های کلوچه قرار دهید.
  • سپس ورق‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید.
  • وقتی زمان پخت به پایان رسید کلوچه‌ها را خارج کنید و اجازه دهید حرارتشان پایین بیاید.
  • کلوچه‌های آماده را در ظرف دربسته‌ای نگهداری کنید و هر روز به عنوان صبحانه از آن استفاده کنید.

7- شیک پروتئینۀ جو دو سر و شکلات

این یکی واقعاً محشر است. ترکیب جو دو سر، شکلات، سیب، پنیر کاتیج و کرۀ بادام‌زمینی نه فقط صبحانه‌ای دل‌انگیز که یکی از بهترین‌ غذاهای افزایندۀ وزن است.

مواد لازم:

  • پودر پروتئین   2 اسکوپ
  • پنیر کاتیج   ½ فنجان
  • کرۀ بادام‌ درختی  2 قاشق غذاخوری
  • سیب بزرگ پوست‌کندۀ خردشده  1 عدد
  • پودر کاکائوی فاقد شکر   2 قاشق غذاخوری
  • عسل   2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • همۀ مواد فوق را در مخلوط‌کن بریزید و آن‌قدر بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی به دست آید.
  • ترکیب به دست آمده را در لیوان بلندی بریزید، کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید و نوش‌جان کنید.

8- شیک موز و کرۀ بادام‌ زمینی

این یکی دیگر از دستورهای غذاییِ افزایش وزن است که می‌توانید به عنوان صبحانه، پس از تمرین ورزشی یا در خلال کار مصرف کنید. این صبحانه پروتئینه و حاوی دانه‌های کتان است. درضمن می‌توانید از یک مشت بادام‌ درختیِ‌ توست ‌شده هم به‌عنوان چاشنی استفاده کنید.

مواد لازم:

  • شیر   2 فنجان
  • کرۀ بادام‌زمینی   2 فنجان
  • پودر شکلات پروتئینه  2 اسکوپ
  • عسل  2 قاشق غذاخوری
  • تخم کتان  1 قاشق غذاخوری
  • موز پوست‌کندۀ خردشده   1 عدد

دستور تهیه:

  • همۀ مواد فوق را در مخلوط‌کن بریزید و آن‌قدر بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی به دست آید.
  • ترکیب به دست آمده را در لیوان بلندی بریزید، تکه‌های بادام‌ درختی توست‌شده روی آن بپاشید و نوش‌جان کنید.

9- میلک‌ شیک پروتئینۀ بلوبری و کرۀ بادام‌ زمینی

این هم یکی دیگر از صبحانه‌های پروتئینه و مغذی است که به شما کمک می‌کند به‌نحو درست و سالم به وزنتان بیفزایید. جو دو سر را آن‌قدر برشته کنید تا طلایی قهوه‌ای شود. برای این‌که ارزش غذایی بالاتری داشته باشد به جو، ماست پرچرب اضافه کنید.کرۀ بادام‌ درختی و دارچین را هم فراموش نکنید تا ترکیب محشری درست کنید که آب از لب و لوچه‌تان سرازیر کند.

مواد لازم:

  • ماست پرچرب  ½ 1  فنجان
  • کرۀ بادام‌درختی 1 فنجان
  • عسل  1 قاشق غذاخوری
  • پودر پروتئینۀ شکلات  1 فنجان
  • جو دو سر برشته‌شده  1 فنجان
  • بلوبری   ¼ فنجان
  • خرمای بدون هستۀ ورقه‌ورقه‌شده   2 قاشق غذاخوری
  • دارچین  ½ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه:

  • بلوبری و خرما را با پودر پروتئین و کره در مخلوط‌کن بریزید و آن‌قدر بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی به دست آید.
  • سپس جو دو سر، ماست و عسل را اضافه کنید و یک‌ بار دیگر سریع هم بزنید.
  • حالا روی ترکیب به دست آمده پودر دارچین بپاشید و میلک‌ شیکتان را تازه میل کنید.

10- ساندویچ رپِ سویا

این یکی از بهترین صبحانه‌های افزایندۀ وزن است. وقتی به مقولۀ افزایش وزن می‌رسیم، پروتئین نقش اساسی ایفا می‌کند و جالب است بدانید که هر 100 گرم سویا حاوی 36 گرم پروتئین است. پس می‌توانید در ساندویچ رپِ صبحانه از سویا استفاده کنید. کرۀ بادام‌زمینی را هم اضافه کنید تا میزان کالری بالاتری به شما بدهد. استفاده از کاهو، کپسیوم (نوعی فلفل)، حلقه‌های پیاز و پودر سبزیجات را از یاد نبرید.

مواد لازم برای تهیۀ مایۀ داخل ساندویچ:

  • سویای شسته‌ و پخته‌شده (به حدی که از خامی و سفتی درآمده باشد)    ½   فنجان
  • روغن   1 قاشق چای‌خوری
  • نمک  به میزان لازم
  • پیاز بزرگ حلقه‌شده  1 عدد
  • چیلی  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیۀ خمیر ساندویچ:

  • آرد گندم  2 فنجان
  • نمک    ½ قاشق چای‌خوری
  • آب    به میزان لازم برای درست کردن خمیر
  • روغن   1 قاشق چای‌خوری

سایر افزودنی‌ها:

  • برگ کاهوی شسته‌ و خرد شده   2 عدد
  • پنیر خرد شده   5 قاشق ‌چای‌خوری
  • ترکیبی از سبزیجات تازۀ فصل    به میزان لازم برای مزه‌دار‌شدن
  • کرۀ بادام‌زمینیِ حاوی نمک   5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • روغن را به مخلوط آرد و نمک اضافه کرده و خوب میکس کنید.
  • به میزان لازم آب به ترکیب فوق اضافه کنید و آن‌قدر بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.
  • بعد رویۀ خمیر را با پارچۀ نخی تمیزی بپوشانید و بگذارید مدتی استراحت کند.
  • پس از آن در تابۀ گودی روغن بریزید و اجازه بدهید گرم شود.
  • به روغن، تخم کتان اضافه کنید و هم بزنید تا باز شود.
  • حالا پیاز را اضافه کنید و آن‌قدر تفت بدهید تا قهوه‌ای طلایی شود.
  • در آخر سویای پخته‌ شده را به پیاز اضافه کنید و سبزیجات فصل را به آن بیفزایید و بگذارید چند دقیقه بپزد.

نحوۀ پخت نان:

  • خمیر استراحت‌کرده را  مجدداً ورز دهید و برای چانه‌گیری آن را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • باید 5 چانۀ کرویِ کوچک و ضخیم درست کنید.
  • حالا نیاز به تابۀ مسطح برای پخت نان دارید. تابه را روی حرارت قرار دهید و هر بار پشت و روی 1 چانه را بپزید تا جایی که لکه‌های قهوه‌ای روی خمیر نمایان شود. نان پخته‌شده را کنار بگذارید و سراغ چانۀ بعدی بروید.
  • در هر نان 5 قسمت مساوی برای پر کردن مواد درنظر بگیرید.
  • برای پر کردن نان باید اول 1 قاشق غذاخوری کرۀ بادام‌زمینی به کف نان بمالید و 1 قسمت از محتویات مایۀ ساندویچ را داخل نان بریزید. سپس به ترتیب 1 قاشق چای‌خوری پنیر خرد شده، 1 مشت کاهو و کمی سبزیجات فصلی خرد شده روی مایه قرار دهید و نان را بپیچید.
  • در پایان هر نان را از وسط دو نصف کرده و سرو کنید.

امیدوارم که این مقاله برایتان سودمند بوده باشد. روند افزایش وزن لزوماً این‌گونه نیست که معده را با کیک و شیرینی‌جات یا سایر غذاهای چرب، شیرین و ناسالم پر کنیم. می‌توان سالم تغذیه کرد و درعین‌حال به وزن بدن افزود. حتماً اطمینان حاصل کنید که وعده‌های غذایی‌ متوازن دارید؛ وعده‌هایی که حاوی پروتئین‌، سبزیجات و میوه‌های تازه‌اند. این 10 صبحانۀ سالم و مغذی فقط چند نمونه از غذاهایی هستند که به تندرستی و افزایش وزنتان کمک می‌کنند. حتی می‌توانید پاستا و نودل را هم در صبحانه‌تان بگنجانید. فقط از این بابت مطمئن شوید که وعده‌های غذایی‌تان حاوی پروتئین و سایر مواد مغذی و ضروری‌اند. اطمینان حاصل کنید که وعده‌هایتان صرفاً آکنده از کربوهیدرات برای افزایش وزن نیستند و همۀ گروه‌های غذاییِ سالم سهمی در سبد غذایی‌تان دارند.

شما در این باره چه فکر می‌کنید؟ چه راهکارهایی برای افزایش وزن مفید دارید؟ چه صبحانه‌های سالمی مد نظرتان است؟ اصلاً با صبحانه میانۀ خوبی دارید یا نه؟ حتماً نظراتتان را با ما درمیان بگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان