وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه و سیب زمینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این غذای سالم را می توانید به سادگی و با انواع ماهی های دلخواهتان بپزید.
- روغن زیتون 1/3 پیمانه
- سیب زمینی 1300 گرم
- گوجه فرنگی 3 عدد کوچک
- موسیر 3 عدد
- آویشن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو 12 برش
- فیله ماهی 4 تکه
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-در ظرفی در دار (که مناسب گذاشتن در فر باشد) 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید. یک سوم حلقه های سیب زمینی، گوجه فرنگی و موسیر را در چند ردیف و به شکل حلقه در کف ظرف بچینید. 1 قاشق غذاخوری روغن و یک سوم برگ های آویشن را روی آن ها بپاشید و به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید.
3-درب ظرف را گذاشته و آن را برای حدود 50 دقیقه تا سیب زمینی ها نرم شوند، در فر بپزید.
4- به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. برش های لیمو را روی سیب زمینی های کبابی بچینید و ماهی ها را روی آن ها بگذارید.
5-بقیه ی روغن را روی آن ها بپاشید و شاخه های آویشن را روی آن ها بگذارید. درب ظرف را روی آن گذاشته و برای 12 تا 15 دقیقه دیگر تا ماهی نرم و مغزپخت شود، بپزید.
6- قبل از سرو آن را برای مدت کوتاهی کنار بگذارید تا خنک شود
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و سیب زمینی:
1- سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آن ها را با مندلین (رنده چیپس زن) به شکل حلقه های نازک برش دهید.
2- گوجه فرنگی ها را هم به شکل حلقه های نازک برش بزنید.
3- موسیرها را پوست گرفته و آن ها را هم نازک ورقه ورقه کنید.
4- به دو و یک چهارم قاشق چای خوری برگ آویشن و 4 شاخه آویشن نیاز دارید.
5- از فیله ی ماهی هایی با گوشت سفت مانند ماهی کاد استفاده کنید. جمعا به 560 گرم فیله ماهی نیاز دارید.