در مطلب قبل طرز تهیۀ نودل با گوشت را به شما توضیح دادیم و در این نوشتار روزچین قصد داریم طرز تهیۀ نودل فنجانی را به شما آموزش بدهیم. قرار است این نودل را همراه با بولکوگی (مقالۀ غذاهای کرهای خوشمزه و مفید) و کیمچی که در مقالات قبل دربارۀ آنها صحبت کردیم سرو کنیم.
نودل فنجانی
مواد لازم برای نودل فنجانی
مواد لازم برای بولکوگی
سویا سس: یک قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: یکونیم چایخوری
روغن کنجد: یک قاشق چایخوری
کنجد بوداده: نصف قاشق چایخوری
پیازچه خردشده: یک قاشق چایخوری
سیر رندهشده: دو حبه
فلفل سیاه: یکهشتم قاشق چایخوری
عصارۀ گوشت گاو: دو عدد
هویج کوچک خردشده: یک عدد
کلم اسلایسشده: 57 گرم
گوشت گوسالۀ اسلایسشده: 114 گرم
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
طرز تهیۀ نودل فنجانی با بولکوگی
سویا سس، شکر قهوهای، روغن کنجد و کنجد بوداده را با هم ترکیب کنید. حالا هویج، کلم، گوشت گوسالۀ اسلایسشده، پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
براساس دستورالعمل روی بستهبندی، روی نودلها آب جوش بریزید و یک یا دو دقیقه صبر کنید و سپس آن را آبکشی کنید.
یک تابه را روی حرارت زیاد بگذارید و روغن و مخلوطی را که آماده کردهاید در آن بریزید. بهمدت دو تا سه دقیقه مواد را تفت دهید تا گوشت بپزد و سبزیجات نرم شوند.
بنا به ذائقۀ خود میتوانید به مواد اولیه، مواد دلخواهتان را اضافه یا کم کنید. خوردن این غذا حین تماشای سریالهای کرهای لذت دیگری دارد. 😉
منبع
اگر به غذاهای کرهای علاقهمند هستید، خواندن مقالات زیر و پختن آنها را از دست ندهید:
طرز تهیه نودل کره ای با گوشت
غذای کرهای بیبیمباب (비빔밥)
غذای کرهای؛ کیمباب (김밥)
کیمچی خیار (오이 김치)
آموزش تصویری تهیۀ کیمچی (김치)
کیک برنجی کرهای یا توکپوکی (떡볶이)
برای تهیۀ مواد اولیۀ غذاهای کرهای میتوانید سری به بازارچه بهجت آباد بزنید.