وبسایت بیتوته: کاهو یکی از سبزی هایی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد .کاهو داروی تسکین دهنده طبیعی است که شامل مقدار کمی از یک ماده شیمیایی به نام لاکتوسین است. خون را صاف می کند. غذایی زود هضم است و خواب آرامی را به دنبال دارد. از مؤثرترین و طبیعی ترین درمان های کم خونی است.در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ کاهو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- کره: 50 گرم
- شیر: 1/5 پیمانه
- آب مرغ: 6 پیمانه
- آبلیمو: به میزان لازم
- آرد سفید: 4 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
- کاهو: یک عدد متوسط
طرز تهیه:
1. کره و روغن مایع را در قابلمه ریخته با حرارت ملایم می گذاریم آب شود. آرد را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
2. آب مرغ را اضافه کرده و کاهو را در سبزی خرد کن یا با چاقو خیلی ریز خرد کرده به مواد فوق اضافه می کنیم.
3. روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می گذاریم بپزد.
4. سپس شیر را افزوده هم می زنیم تا آب مقداری کم شود.
5. جوش که آمد سوپ حاضر است!
نکات:
- این سوپ نوعی سوپ فنجانی ست اما شکل سرو بستگی به سلیقه دارد.
- آبلیمو را هنگام سرو اضافه می کنیم. روی سوپ را می توانیم با جعفری، دانه های انگور و یا خامه تزئین کنیم.
- اگر آب مرغ در دسترس نداشتیم می توانیم آب خالی بریزیم اما به یاد داشته باشیم در آخر دو تکه گالینا بلانکا اضافه کنیم. ( در صورت استفاده از این محصول نمک در غذا نریزیم! )
- زمان پختن کاهوها بستگی به پرهای کاهو دارد. هر چه تر و تازه تر باشد زمان کمتری می برد!