میخواهیم طرز تهیه یک پیشغذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پورهای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمهای تهیه میشود. امیدواریم از این سوپ متفاوت و خاص لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی
- 1 عدد خیار بزرگ (مکعبی ریز خرد شده)
- 1 عدد فلفل دلمهای (مکعبی ریز خرد شده)
- 2 عدد گوجه فرنگی رسیده
- یکچهارم پیمانه روغن زیتون
- 4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- 4 قاشق چایخوری نمک
- یکدوم قاشق چایخوری پودر آنغوزه
- نصف قاشق غذاخوری عسل
- 2 قاشق چایخوری شوید خشک
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 2 قاشق غذاخوری مایونز
- 3 پیمانه آب گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز برای تزیین (خرد شده)
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه برای تزیین (خرد شده)
زمان آماده کردن: 10 دقیقه زمان خنک کردن: 1 ساعت برای 4 نفر
طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی
ابتدا یکسوم از خیارهای خرد شده، یک قاشق غذاخوری از فلفل دلمهایها و نصف گوجه فرنگی را کنار بگذارید.
تمام مواد گفته شده را به غیر از گشنیز و جعفری که برای تزیین هستند، داخل یک مخلوطکن برقی بریزید و آنقدر هم بزنید تا شبیه به پوره شود. پوره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
داخل یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و با حرارت ملایم روغن را داغ کنید. آنغوزه را چند دقیقه داخل روغن تفت دهید و بلافاصله شعله را خاموش کنید.
خیار، فلفل دلمهای و گوجه فرنگیای که کنار گذاشتهاید را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس به پوره سبزیجات داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا مواد سرد شوند. سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری و گشنیز تزیین کنید.
این سوپ خوشمزه که به سرعت هم آماده میشود میتواند به عنوان یک پیش غذای خوشمزه، زینتبخش سفرههای شما باشد.