طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

می‌‌خواهیم طرز تهیه یک پیش‌غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. امیدواریم از این سوپ متفاوت و خاص لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

می‌‌خواهیم طرز تهیه یک پیش‌غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. امیدواریم از این سوپ متفاوت و خاص لذت ببرید. 

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

  • 1 عدد خیار بزرگ (مکعبی ریز خرد شده)
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای (مکعبی ریز خرد شده)
  • 2 عدد گوجه فرنگی رسیده
  • یک‌چهارم پیمانه روغن زیتون
  • 4 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • 4 قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر آنغوزه
  • نصف قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق چای‌خوری شوید خشک
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری مایونز
  • 3 پیمانه آب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز برای تزیین (خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه برای تزیین (خرد شده)

زمان آماده کردن: 10 دقیقه   زمان خنک کردن: 1 ساعت      برای 4 نفر

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

ابتدا یک‌سوم از خیارهای خرد شده، یک قاشق غذاخوری از فلفل دلمه‌ای‌ها و نصف گوجه فرنگی را کنار بگذارید.

تمام مواد گفته شده را به غیر از گشنیز و جعفری که برای تزیین هستند، داخل یک مخلوط‌کن برقی بریزید و آنقدر هم بزنید تا شبیه به پوره شود. پوره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

داخل یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و با حرارت ملایم روغن را داغ کنید. آنغوزه را چند دقیقه داخل روغن تفت دهید و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

خیار، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی‌ای که کنار گذاشته‌اید را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس به پوره سبزیجات داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا مواد سرد شوند. سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری و گشنیز تزیین کنید.

این سوپ خوشمزه که به سرعت هم آماده می‌شود می‌تواند به عنوان یک پیش غذای خوشمزه، زینت‌بخش سفره‌های شما باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان