هالومی یا پنیر کبابی یک پنیر افسانهای و مورد علاقه آشپزی یونانی است. این پنیر از لحاظ بافت شبیه به موزارلا اما کمیشورتر است و چون با حرارت ذوب نمیشود، برای کباب کردن، سرخ شدن و سوخاری کردن فوقالعاده است. در صورت پخت، این پنیر بوی کباب و طعم ماهی اوزونبرون خواهد داد. با طرز تهیه پنیر کبابی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کباب کردن پنیر هالومی
مواد لازم برای چاشنی پنیر کبابی
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- برگ پونه یا برگ نعنا به مقدار لازم
- 4 تا 5 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
- سرکه بالزامیک به مقدار لازم
طرز تهیه پنیر کبابی یا هالومی
ابتدا پنیر کبابی را از بستهبندی خارج کنید. سپس آن را به قطعات مستطیلی برش دهید.
![پنیر کبابی طرز تهیه پنیر هالومی یا پنیر کبابی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/04/0949300868f.jpeg)
روغن زیتون را داخل تابه بریزید و تابه را روی حرارت بالا قرار دهید.
پنیر کبابیها را به وسیله حوله خشک کنید و داخل یک بشقاب قرار دهید. به وسیله یک قلمو هر دو طرف آن را به روغن زیتون آغشته کنید.
![پنیر کبابی طرز تهیه پنیر هالومی یا پنیر کبابی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/04/0949310087q.jpeg)
پنیرها را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه کبابی کنید.
![پنیر کبابی طرز تهیه پنیر کبابی یا هالومی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/04/0949310305a.jpeg)
آنها را داخل ظرف مناسب قرار دهید و کنار آن فلفل سیاه، سرکه بالزامیک، گوجه فرنگی گیلاسی و برگ نعناع سرو کنید.
نکات طرز تهیه
- هنگامی که پنیر هالومی را داخل تابه روی حرارت قرار میدهید، شروع به دود کردن میکند. نگران نباشید. کافی است، پنجره را باز کرده و هود را روشن کنید.
- پنیر هالومی در صورت حرارت نرم میشود، اما ذوب نمیشود. برای مطمئن شدن از بافت و پخته شدن آن میتوانید با یک چنگال بافت آن را تست کنید.
- میتوانید برای چاشنی از فلفل قرمز و پاپریکا هم استفاده کنید.
- پنیر هالومی را میتوانید در تهیه انواع سالاد، خوراک سبزیجات و حتی خورش استفاده کنید.