ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا

پنیر فتا یا هر پنیری که با ذائقه‌تان سازگار است با کمی آب‌لیموی تازه، مقداری سبزی خوردن و البته نخود فرنگی، می‌تواند ترکیبی خوش‌طعم و پرخاصیت را بسازد

طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا

پنیر فتا یا هر پنیری که با ذائقه‌تان سازگار است با کمی آب‌لیموی تازه، مقداری سبزی خوردن و البته نخود فرنگی، می‌تواند ترکیبی خوش‌طعم و پرخاصیت را بسازد. سالاد نخود با پنیر فتا که در ادامه طرز تهیه‌اش را با شما در میان می‌گذاریم، یکی از سالادهای محبوبی است که هم نیازتان به برخی از ویتامین‌ها را تامین می‌کند و هم مواد معدنی مثل کلسیم را به بدن شما می‌رساند.

مواد لازم برای تهیه سالاد نخود با پنیر فتا

  • لیموی تازه: 2 عدد
  • نخود نیم پز: 1 فنجان
  • روغن زیتون: سه چهارم فنجان
  • نمک و فلفل
  • پنیر فتا خرد شده در قطعات درشت: 200 تا 250 گرم
  • سیر له شده: 2 حبه
  • سبزی خوردن مثل نعناع، ترخون، پیازچه و جعفری: سه فنجان

سالاد نخود با پنیر فتا

طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا

نیمی از لیمو را باریک برش دهید و تکه‌های لیمو و نخود را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون پس از اضافه کردن نمک و فلفل روی اجاق بگذارید.

عجله نکنید! نخودها برای پخته و طعم‌دار شد، به حدود 25 دقیقه زمان نیاز دارد. در این مدت، با حرکت دادن ماهیتابه مواد را مخلوط کنید و صبورانه سالاد نخود با پنیر فتا را آماده کنید.

در لحظه‌های پایانی سرخ شدن مواد، سیر را به آنها اضافه کنید تا کمی تفت بخورد.

پنیر فتا را با دست به تکه‌های نسبتا بزرگ تقسیم کنید و در ظرف مورد نظرتان بریزید.

سبزی‌خوردن‌هایی که آماده کرده‌اید را به پنیر اضافه کنید.

نیمه دیگر لیمو  روی این ترکیب بچکانید و باقی‌مانده روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

سالاد نخود با پنیر فتا

چند نکته که باید درباره سالاد نخود با پنیر فتا بدانید 

1. نخود میزان زیادی فسفر و اسیدفولیک را در خود جا داده و سالادی که از ترکیب این گیاه، لیموی تازه و روغن زیتون تهیه شود، سرشار از آنتی‌اکسیدان خواهد بود.

2. شما می‌توانید این سالاد را تنها با استفاده از ریحان یا جعفری بسازید یا اینکه ترکیبی از سبزیجات تازه استفاده کنید.

3. پنیری که در ترکیب این سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد، به ذائقه شما بستگی دارد. اگر دوست داشته باشید می‌توانید با پنیر لیقوان یا انواع پنیر خامه‌ای هم سالاد پرخاصیت و خوش‌عطرتان را بسازید.

4. نخود سرخ شده با روغن زیتون و آب‌لیمو را می‌توانید برای چهار روز در یخچال بگذارید و در روزهای مختلف، می‌توانید سبزیجات متفاوتی را به آن اضافه کرده و سالادهای تفاوتی را بسازید.

5. در صورت تمایل می‌توانید تکه‌های گوجه و آواکادو را هم به این سالاد اضافه کنید و روی آن کنجد بپاشید و در صورت گیاه‌خوار بودن آن را بدون پنیر سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان